azra canım bu rahibe duvakları ilk tayyip erdoğanın gelininden sonra moda olmuştu zaten.o zamnlar hayran hayran her yerde arıyorduk bakmak için.ama sonra çok geliştirdiler modelleri.bu rahibe duvaklarının uzun modellerini ben çok beğeniyorum canım.
bir den diycem ayşekuaför sitesine baksana.acaip modeller var değişik.biraz tuzlu fiyat veriyor ama.ordan model alabilirsin.bakıp bana haber et ama merak ederim...
ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:
"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
karalahanacim ayse kuaforu biliyorum kuzenim orda yaptirdi turbanini onada boyle rahibe duvagi yapmisti makyaji harika mac urunleri kullaniyo kaliteli bir yer ama hicbirseye karismiyor butun aksesuarlari sen aliyormussun ordan olursa baya baya tuzlu oluyor kafam cok karisik kafamçokkarıştı
karalahanacim soyledigin uzun rahibe duvak dedigin modelin resmi varmi elinde varsa eklermisin
sırnaşık şeysırnaşık şey şey bilmem ilk gordugumde komik geldi desem
bende hiç beğenmemiştim bunu.ya da türbanını arkdan bağlasaydılar.burda kız sıkışmış gibi durmuş,yada boğulacakmış gibi...
gelinliğin yakayı iyice kapatıp dik hakim yaka türbanı arkdan bağlayıp yine üzerine böyle bnibşiy koyulursa sanki daha hoş olur...
:dilcikar:
bu kız cumhurbaşkanın kızı kübra
hem ben gelinliği beğendim demedim. kafayı söyledim. altına değişirsin istediğin gibi. hem geleneksel hem de modern bence. siz ne anlarsınız:mymeka: söylemicem bi daha size bişi :dilcikar:
bende seni yerimŞenizbuda bir gerçek ''çok güzel bir gelin oldun''sinaycıım cnm bnm unutmamısta turban modelını esmanınkı guzeldı demıs yerımsenı
bende hiç beğenmemiştim bunu.ya da türbanını arkdan bağlasaydılar.burda kız sıkışmış gibi durmuş,yada boğulacakmış gibi...
gelinliğin yakayı iyice kapatıp dik hakim yaka türbanı arkdan bağlayıp yine üzerine böyle bnibşiy koyulursa sanki daha hoş olur...
ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:
"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
esmycim baska rahibe duvagi modeli varmi sende.. Senin turbaninda harika olmustu ama sen yuvarlak suratlisin bana o stil yakismaz eminim buna zayif benim yuzum herkese yakisan bi turban modeli var. Nasil her bedene farkli model tarz gelinlik oluyorsa turbandada ayni sey gecerli bu sinay arkadasimiz icin soyluyorum. Bende senin turbanini cok begenmistim..
bende seni yerimŞenizbuda bir gerçek ''çok güzel bir gelin oldun''
ayyy bu kız zaten çirkin türbanlada iyiice gırtlaklamışlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
oyy hayatım ne güzel ya herşey bitiıo seninn
HAYATM BABANIN YORUMA GULDM
BIRILERI CUMHURBASKANINIMI BASBAKINMI GELINIMI KIZIMI NE ONU KOYMUŞ BENDE ONU COK BEGENMISTIM ALLAH ICIN
AZRA YA SURATINA GITMEZMI BILMIYOMKİ SORARSINAMA RAHIBE OLUNCE MODEL FAZLA OLMUYOR ONDAN DEDIM
SİNAY HAVALANCAM KIZ SIMDI AHA UCUYOM BİLE
:dilcikar:
bu kız cumhurbaşkanın kızı kübra
hem ben gelinliği beğendim demedim. kafayı söyledim. altına değişirsin istediğin gibi. hem geleneksel hem de modern bence. siz ne anlarsınız:mymeka: söylemicem bi daha size bişi :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?