Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:

"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

karalahanacim ayse kuaforu biliyorum kuzenim orda yaptirdi turbanini onada boyle rahibe duvagi yapmisti makyaji harika mac urunleri kullaniyo kaliteli bir yer ama hicbirseye karismiyor butun aksesuarlari sen aliyormussun ordan olursa baya baya tuzlu oluyor kafam cok karisik kafamçokkarıştı

karalahanacim soyledigin uzun rahibe duvak dedigin modelin resmi varmi elinde varsa eklermisin

bende inceledim evet kadın gelin başına 275 den başlıyor fiyata makyaj 100 diyor.alacağınız aksesuarlara hiç karışmıyor.ama ya şimdi gelin başınıda gelin başı yapıyor hani...

sırnaşık şeysırnaşık şey şey bilmem ilk gordugumde komik geldi desem

:dilcikar:

bu kız cumhurbaşkanın kızı kübra

hem ben gelinliği beğendim demedim. kafayı söyledim. altına değişirsin istediğin gibi. hem geleneksel hem de modern bence. siz ne anlarsınız:mymeka: söylemicem bi daha size bişi :dilcikar:

bana demişin hayatım ama biliyorum zaten kzın kim olduğunu ben uzun uzun yazmayayaım diye dedim...
bende gelinliğe demedim türbana dedim anlattım daneden dediğimi.aşk olsun sana

kızlar ben yarın kayınvalidem ve görümcemle birlikte kına alışverişine çıkıcam. belki yarın gelmem işe. o zaman 3 gün yok olurum. fazla bişi yazıp da sayfaları çoğaltmayın sakın. okuyamıyom sonra

sinaycıım cnm bnm unutmamısta turban modelını esmanınkı guzeldı demıs yerımsenı
bende seni yerimŞenizbuda bir gerçek ''çok güzel bir gelin oldun''

ayyy bu kız zaten çirkin türbanlada iyiice gırtlaklamışlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

ha babam davetiyeyi görünce aynen şöyle dedi:

"BU NE YA SÜNNET DAVETİYESİ GİBİ"

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende seni yerimŞenizbuda bir gerçek ''çok güzel bir gelin oldun''

ayyy bu kız zaten çirkin türbanlada iyiice gırtlaklamışlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

HAYATM BABANIN YORUMA GULDM
BIRILERI CUMHURBASKANINIMI BASBAKINMI GELINIMI KIZIMI NE ONU KOYMUŞ BENDE ONU COK BEGENMISTIM ALLAH ICIN
AZRA YA SURATINA GITMEZMI BILMIYOMKİ SORARSINAMA RAHIBE OLUNCE MODEL FAZLA OLMUYOR ONDAN DEDIM
SİNAY HAVALANCAM KIZ SIMDI AHA UCUYOM BİLE

oyy hayatım ne güzel ya herşey bitiıo seninn

ay daha perdelerim avizelerim halılarım var :çok üzgünüm:

ben de gülmüştüm bubamakaydirigubbakcemile3

hayatimmmmmmmmmmmmm canımmmmmm lutfen yapma boyle ama... komik geldi napimmm kendimde dusununce solemicem ne demek uzulurum ama :1no2:

yok kazan :))))))))))))))))

şekerlik kız :)))))))))))

birinin de çorbalığına ben şekerlik demiştim galiba:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…