cok hosuma gıtttı ama kabarık deılll yaa
eccuuuu, ciddimisin ayy çok sewindim yaaa.
özletti kendini valla, ayyy bide hamişmiymiş inanmıyoruuum
kaydirigubbakcemile2
bambu çay şeysi 17,50 tl kızlar
ama tek sıralısı
bende bunlara hastayım
20lt 47,50tl ye düşmüş
işte son çeyizim.
bizimki bi heycan çeyiz aldım evimize didi, ne aldın ne aldın diye sordum merakla. Ne dese iyi, zeytinyağı almış evimize çeyizlik. sırnaşık şey öldürcek beni bi gün yafs:)
aaaa öylemi ay ne kaa iyi yapmışsın oda olmazsa olmaz tabi didim artık..
bunlarıda bilg. buldum şimdi eklememiştim.
peçite halkalarum.
evet işte kataloğu tarattım kaydirigubbakcemile3 okuyamayanlar için 39 TL yazıyor
blackqueen çok şükürrr alkisalkisalkis
işte son çeyizim.
bizimki bi heycan çeyiz aldım evimize didi, ne aldın ne aldın diye sordum merakla. Ne dese iyi, zeytinyağı almış evimize çeyizlik. sırnaşık şey öldürcek beni bi gün yafs:)
aaaa öylemi ay ne kaa iyi yapmışsın oda olmazsa olmaz tabi didim artık..
evett ben uzun deılımm ama yaazaten ben evlenene kadar cok model cıkar ama hosuma gıttıı cok sık duruyoo
blackqueen saol tatlım ayyy barısmanıza çok sewındım
hadi ya demek kendisi için çıktığında bir şey olmuyor senin için çıktığınızda para daha çok gidiyordur ya cebinin sızısı ayağına vuruyordur adamcağısın:1rolleyes:
:lepi: süpermiş bende çok beğendim cnm
Slm kızlarrrrrrrrrrr Herkese Hayırlı Cumalar Allah herşeyi gönlünüze göre versin çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm dün Hayatımla barıştımmmm üff içim içime sığmıyorr artık karabalutlar gitti üstümden şükür hihoyyyt:asigim:
amin Arsimacım rabbim kimseye küslük dargınlık ayrılık yaşatmasın herkesin sevdiğine kavuştursun cnm çok tskr ederim Şeniz
ayh bi türk kahvesi yapemde annemle şöle balkonda keyifli içem bari kaydirigubbakcemile3
amin Arsimacım rabbim kimseye küslük dargınlık ayrılık yaşatmasın herkesin sevdiğine kavuştursun cnm çok tskr ederim Şeniz
arsıma nan benım düşünduklerımı yazmışsın alla senı
o kaselerın ıcındekı bana deıl karnımdkı kurtların bı tanesını yetmez bıde 39tlcık mış :1shok:
azracım azra araklamış değil azra arkadasımız demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?