Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evett ben uzun deılımm ama yaa zaten ben evlenene kadar cok model cıkar ama hosuma gıttıı cok sık duruyoo

eccuuuu, ciddimisin ayy çok sewindim yaaa.
özletti kendini valla, ayyy bide hamişmiymiş inanmıyoruuum
kaydirigubbakcemile2

cok hosuma gıtttı ama kabarık deılll yaa

mandılın daha degıl kız beklıyormus
nıhal guzel kabarık olmasın ne olcak gormsutum ben
ben kapalı gelın olmasam böle sade gelınlk giyerdım tek dıkkatı suratıma saclarıma cekerdım, yani olur sızın ıcın kızlar

yahu arsimanın kaynı evlenıyor esranında benımkıde evlensınnnnn
Alıntı:
esmy kullanıcısından alıntı
basıyazmalı kız bence rahıbe duvak yaptırmaaa
neden sonra uzun duvak cokhos ama acık bayanlar ıcın bence tabi
cunku saclarıyla haraket katıyor ama kapalı oluna rahıbe duvakta hıc bı model olmuyor
bende ılk rahıbe ıstıyordumvazgectım
ayrıca bence ayse kuafor cok pahalı arzu kuafore bakın dah auygun dah aguzel benceeee

senin türbanını ben çok beğendim.hemde uygundu.bu ayşe hnm çok abartıyor:)

Alıntı:

lahana sagol cnm evet ayşe pahalı arzu daha ıyı gıden olursa kızla aram ıyı ındırım yaptırabılırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Haaaa bir de bundan aldım

güle güle kullan bütün aldıklarını güzelim

bambu çay şeysi 17,50 tl kızlar
ama tek sıralısı

bende bunlara hastayım

20lt 47,50tl ye düşmüş

:lepi: süpermiş bende çok beğendim cnm

yaptıgım bebek yelekleri

oklawayla yaptım bunu :)

buda yeni başladıgım

maşallahhh hamaratlığa bak ellerin dert görmesin güzelim :Saruboceq:

bunlarıda bilg. buldum şimdi eklememiştim.
peçite halkalarum.

cnmm hepsi süperrrr :lepi: güle güle kullanmak nasip etsin bu arada ben bir pembe mor hastası olarak o yüzük kutuna bittim rengi süper kaydirigubbakcemile3 ama kırmızı olsaymış sana daha cazip gelirmiş :1rolleyes:

evet işte kataloğu tarattım kaydirigubbakcemile3 okuyamayanlar için 39 TL yazıyor

ayhh ne ciciymiş ve de pratikk hatta çalışanlar için çok ideal millet içinde yiyecek olduğunu asla anlamaz koy masana ye biraz sonra kapat kalsın masanda içinde kurabiyelerin kaydirigubbakcemile3

Slm kızlarrrrrrrrrrr Herkese Hayırlı Cumalar Allah herşeyi gönlünüze göre versin çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm dün Hayatımla barıştımmmm üff içim içime sığmıyorr artık karabalutlar gitti üstümden şükür hihoyyyt :asigim:

ağız tadıyla yiyin şekerim, biz aşkımla daha geçen yaz aldık zayetinyağını sökeye gitmiştik oradan şimdi iyi geliyor.

nihal, model güzelmiş gerçekten.

cok hosuma gıtttı ama kabarık deılll yaa

süper ötesi
hastayım ben bu modele
siteden bi arkadaş diktirmişti bunu boyu çok uzun değildi ama zayıftı çokta yakışmıştı :asigim:
saçını flnda çok uyumlu yapmışlardı

hadi ya demek kendisi için çıktığında bir şey olmuyor senin için çıktığınızda para daha çok gidiyordur ya cebinin sızısı ayağına vuruyordur adamcağısın:1rolleyes:

:roflol:

keşke alabilsek :sm_cool:
ay ne mutlu sana kuzum ya Allah bidaha küslük vermesin

amin Arsimacım rabbim kimseye küslük dargınlık ayrılık yaşatmasın herkesin sevdiğine kavuştursun cnm çok tskr ederim Şeniz

mandalın daha ne ısten işte ne kadr düşüncelı ya
senın kardesınde öle mı pekıkaydirigubbakcemile3
gule gule kullan pecetelık cok sırın

eccu
a slm cnm sende cok slm et gözlerınden öptuğumuzu sölekaydirigubbakcemile3
yığen mı :1shok:bızm kızlar baya hızlı canım delikafadulden

arsıma nan benım düşünduklerımı yazmışsın alla senı
o kaselerın ıcındekı bana deıl karnımdkı kurtların bı tanesını yetmez bıde 39tlcık mış :1shok:

elısaa :roflol:allam yaa ne gunlere kaldık ılk kim denemiş nasıl denemış cok merak ettım bıde ben cok şeye gıdıyom ıhtıyacı olana verım beleş boşa gtmesın kaydirigubbakcemile3ha sıvılce leke için çiş ıse mok ne içunkı:roflol:

black
cok sevındım cnm Şeniz

parparım cok tskler ıyyım cnm

dr geldım sımdık sıvılcelerım bıttı ama tedavıye devam :lepi:

ayh bi türk kahvesi yapemde annemle şöle balkonda keyifli içem bari kaydirigubbakcemile3

oh dün tobide bugün annenle
kahve düşmanı :)

amin Arsimacım rabbim kimseye küslük dargınlık ayrılık yaşatmasın herkesin sevdiğine kavuştursun cnm çok tskr ederim Şeniz

Amin.

arsıma nan benım düşünduklerımı yazmışsın alla senı
o kaselerın ıcındekı bana deıl karnımdkı kurtların bı tanesını yetmez bıde 39tlcık mış :1shok:

:roflol:
sivilcelerden kurtulmana sevindim

bende cok sevındım cok yoktu zaten
uyy bıde çillerım cıkması napam korucu alcem gene

emla kremı kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…