Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gözün aydın kuşum
hadi hayırlıısı

Hayırlısı olsunn ftocumm inşallah çok yakışırr :1hug:

hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur..

canlarım çok teşekkür ederim. herşeyi bitmiş. hepsi istediğim gibi olmuş :asigim: bayıldım :asigim: inşallah düğünümde de çok güzel olurum annem beni öyle görünce çok duygulandı gözleri doldu kesin ben perde arkasına geçince ağlamıştır senağlama
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları :1rolleyes:

kızlar buarada benim msn listem aniden silindi fisfisfis benim msn açık gören varsa lütfen bişiler yazsın :1no2:

Hayırlısı olsun sinayy az kaldı seninde yerimseniben

Aaa ne güzelll içine sevinmesine çok sevindimm :1hug: benimde babam çok duygulandı senağlama

Hayırlı olsun güzel sinayımız :)

lahana aynı gazeteleri alıyoruzkaydirigubbakcemile5 bende onu inceliorum şimdi çerezlikleri gördün mü kapaklarına da kabuklarını atıyorsun ama çok pahalı yaaa milyonculara düşsede alsak :roflol::roflol:

Hangi gazete bu

Ayyy ne güzel yaaa, teyze olcaz
kaydirigubbakcemile3

canım güle güle kullan.çay poşetliğine hastayım ya bende bir ara alayım bari...

sağol canımcım al tabiki Şeniz

yorumlar benide öldürüyor
bide merak ediyo neyim var neyim yok
annem salona döktü biçok şeyi oda geldikçe bakıyor
içindende diyordur nereye sığdırcaz bunları :roflol:

Al işte benimkinden bi örnek daha. Evde gördüğü her boşluğa dolap yapalım deyip duruyor. Önce anlam veremedim niye her yere dolap istiyor diye. Sonra ben senin eve sığamamandan korkuyorum dedi
:roflol::roflol::roflol:

Çok şükür çok sevindim canım

Hemşom cicilerini iyi günlerde kullan spetine bide çay kutuna bittim

teşekkür ederim canım benim Şeniz ındirimdeyken al çay kutusundan kaydirigubbakcemile3

kızlar bi derdim var :)

Yine ne oldu diyecektim ki, sonradan okudum kaydirigubbakcemile3

saol azracım :)

ay canım benım sen ewlen ben yapar gonderırım sana yeterkı sen iste tatlım

Ben de istedim ama bana gönderirim demedin :dilcikar:

kızlar salonunuza falan süs için bişeyler aldınız mı biblo fln?

Mobilyam olsa da alsam keşke :roflol:

kaydirigubbakcemile3

Bende büyük objeler alıcam başkada bişe koymucam.Dün epeyce nette bakındım ama bulamadım bişeyler bide mağazalara bakıcam :uhm:

Ykm de çok hoş şeyler var canım bi bak istersen
yerimseniben

Mesela ağrı kesici felan içincce ağrın geçmiyor mu :uhm:
Ben ağrı kesici içinde ağrımı kesiyor adetimide kesiyor :uhm:

Aynen, o nedenle ağrıya katlanıyorum
senağlama

ben salona bu tarz aksesuar alıcam (rengi deseni daha farklı olacak)

ışte ykmde bunun her çeşidinden ve renginden var

Çoook güzelmiş, iyi günlerde kullan. Yatak odasına da çok yakışır

Haydi hayırlısı olsun canım Şeniz

Müebbet heralde gelinliğini denedin :) hayırlı uğurlu olsun.ben gelinliği denedim annemde çok beğenmiş.Allah bizede anne olup bu günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Müebbet heralde gelinliğini denedin :) hayırlı uğurlu olsun.ben gelinliği denedim annemde çok beğenmiş.Allah bizede anne olup bu günleri görmeyi nasip etsin hayırlısıyla inşallah

evet canım gelinliğim dikilip gelmiş bugün bitmiş herşeyi. çok sevindim. ben prova felan olurken yarım yamalak giyeceğimi düşünüyordum meğer dikilip bitince oluyormuş ya da benimki öyle oldu. çok mutlu oldum Allahıma binlerce şükür bu günleri gösterdi. inşallah söylediğin gibi anne olduğumuz günleri de gösterir :asigim:

Hemşom ben de bugün gelinlikçilere gittim. Sadece ikisine gititm ama. Relactive de bi gelinlik denedim üst kısmı süper durdu ama altı öyle ahım şahım bişey değildi. 2.600 dedi :1shok: Simgeye gittim ve anladım ki profesyonel yerler kendini hemen belli ediyor. Çok ilgilendi kadın. Katalogları inceledim önce. Beğendiğin bişey varsa söyle önce tarzını ortaya çıkaralım dedi. Çünkü burda 400-500 gelinlik var içinden çıkamayız dedi. Sonra istediğim şeyleri söyledim ve 4 gelinlik çıkardı hepsi de çok güzeldi :asigim: Simge de diktiricem %90. Haftaya gidicem gösterdiği 4 gelinliği denicem. Sonra yeni bitmiş 3-4 gelinlik daha göstercek bana uyduğunu düşündüğü. Sonra birinin askısı, birinin üstü, diğerinin altı derken dikilcek. Ay sonu başlıcaz büyük ihtimalle.

Sulfat canım bide ben nişan tualetimi izmir firmasından almıştım.adı üstün spots.bence bi bakın orayada.tualetim çok beğenmişlerdi herkes.gelinlikleride güzeldir sanırım

Dün aldığım ekleyemediğim cicilere devam edeyim

Paşabahçe pengen serisi bardak takımı mor, rengi çok tatlı ama fotoda kötü çıkmış

Ayak havluları

Bunlar da bugün aldıklarım ama henüz teslim edilmedikleri için fotolarını netten ekliyorum

Örgü battaniyeli nevresim takımım. Yeşil tonlarında nevresimim olmadığı için bunu aldım

Karacanın kötü olduğu söylense de bu çay seti dışındakileri beğenemedim ve gözümü karartıp aldım

Bulaşıklık almayı hiç düşünmüyordum, tez üstünde hiç sevmem çünkü. Taa ki bugün bunu ykm de görünceye dek. Katlanabilir bişey, işi bitince bi çekmeceye saklanabilir. Çok beğendim ve aldım.Zaten mutfağımı turuncu-yeşil düşünüyorum. Kelebek bulaşıklığım

Mandilin bak bu da kırmızısı kaydirigubbakcemile3

Uzuuuuun bi aradan sonra kendime bişey aldım, balayı da yaklaşıyor :asigim: ınanılmaz rahat bi yakkabı, ortopedik

Son düzenleme:
Sulfat canım bide ben nişan tualetimi izmir firmasından almıştım.adı üstün spots.bence bi bakın orayada.tualetim çok beğenmişlerdi herkes.gelinlikleride güzeldir sanırım

Bilmiyorum canım orayı ama yine öğrenip bi göz atarım yerimseniben Sağol tatlım Şeniz

sulfat seninki de şimdiden hayırlı olsun canım :1hug:

Teşekkür ederim canım, seninki de içine sinmiş ne güzel darısı başıma :Saruboceq:

betam walla gormedım yasdıgını sana yaparım hele bıs bır teyze olalımda yaparıs

Hala beta diyor ben istedim yaaaa :dilcikar:

sulfat canım benim gelinliğim ve kına kıyafetimde izmirden geldi. özden moda sanırım adı

Orayı da bilmiyorum, ona da bakalım kaydirigubbakcemile3 Sağolun kızlar a.s.

sulfatcım hayırlı olsun canım.bardak takımının mavisini aramıştım ve bulamamıştım bulaşıklık güzel ama keşke bardaklar için ayrı bir yer olsaymış.tabaklardan akan suların biriktiği yere konuluyor. ama yine de çok güzel canım mutlulukla kullan inşallah

sağol canım çok teşekkür ederim geceye foto eklemek istiyorum ama msnde sorun var onunla uğraşmaktan vakit bulamıcam sanırım
Ftom benim msn listemde yoksunn :1no2:
Aaa çok sevindimm beğenmene hadi bakalım hayırlısı olsun canımm :1hug: Peki simgenin fiyatları nasıl :uhm: Foto çekebildin mi :jeyyar:

Ayy yeni cicilerin ne güzell :asigim:
Bulaşıklığının mavisi varmıydı çok beğendimm :asigim: Birde penguenleri almışınn hayırlısı olsunnn yerimseniben şişesi çok güzelmişş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…