Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

m. sevdam pikelerini daha yeni gördüm üçüde çokk güzelmiş yapanın ellerine sağlık iyi günlerde kullan canım

başıyazmalıkız hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullan. cam kesme tahtasının yeşilini arıyorum bende inşallah bulabilirim.bazen acaba tek renk yapmasamıydım diyorum mutfağı herşeyde yeşil bulmak zor oluyor Çok üzgünüm çoook

tskler cnm Şeniz evt tek damat olmakda çok şanslılar ama benim 2 eltim olucak o sorun sadece :))) şuan 1 tane var ben ortancayı kaptım bakalım son numara ne zmn evlenirse o zmn 1 eltim daha olucak k.valide şanslı 3 tane gelini olucak delikafadulden

Başıyazmalıkız güle güle kullan kesme cam tahtan çok güzel

bende ilk gelinim canım.bekar 1 kaynım var. bakalım bizde nasıl olacak çok merak ediyorum zaten

canım şeker isteğe göre koyuluyo..o örnek olduğu için yok üstünde ..ben lavanta koymalarını istedim..onu eklicekler mor tül ile..geldiğinde eklerim inşAllah..

ok anladım ben ilk defa sende duydum demek şeker yerine lavanta koyuyorlar merak ettim netten bakim bi ben nikah şekeri falan düşünmüyorum bana göre boşa masraf sadece o güne gelicek olanlara bi kutu şekilli kaplı çikolatalardan alıp ikram ederim diye düşünüyorum

cnm onları migros yada carrefour var ank.da ama büyük olan marktlerde bulursun dün deseydin bugün senin için bakardım ben

bende ilk gelinim canım.bekar 1 kaynım var. bakalım bizde nasıl olacak çok merak ediyorum zaten

ooo sen çok şanslısın o zmn :)) kardeşlerde bile ilk ve son çocuk nedense değerli oluyor biz ortanca grubundanız bakalım bizde neler olucak görücem Allah ağız tatlılığı huzuru eksik etmesin yeter cnm

cnm onları migros yada carrefour var ank.da ama büyük olan marktlerde bulursun dün deseydin bugün senin için bakardım ben

tüh canım ya bilmiyordum ki canım sen bi daha gittiğinde sana zahmet bak. fıstık yeşil tonlarında ne görürsen bana söyle. inşallah ben 2 hafta sonra ank.çıkartması yapıcam o zaman oralardan alırım tatlım

ooo sen çok şanslısın o zmn :)) kardeşlerde bile ilk ve son çocuk nedense değerli oluyor biz ortanca grubundanız bakalım bizde neler olucak görücem Allah ağız tatlılığı huzuru eksik etmesin yeter cnm

amin canım amin. inşallah.önemli olan o zaten. allah kıymet bildirsin iki taraf içinde geçerli olan bu

tmm cnm şimdi evim evim güzel evime bakıyordum birisinin mutfağında yeşil kesme tahtası var elmalı falan öle olurmu peki linki verimde bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/228568-iste-tek-huzur-buldugum-yer-evim-2.html

kız maaşallah o kadar şeyin arkasında tahtayı nasıl gördün kaydirigubbakcemile3 olur canım olur hiç farketmez istersen marullu maydanozlu olsun sorun değil yeterki yeşil olsun kaydirigubbakcemile3 başka yeşil ne görürsen bana söyle canım yeşil yeşilllll alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben öle asla ayrıntıları kaçırmam benden kaçmaz delikafadulden tmm cnm aklımda yerimseniben inşallah bulurum sen ne zmn geliyorsun ankya

minik iyi geceler canım. bktbb canım sende hoşgeldin... hihoyyyt

black canım maaşallah kıs ben bakmıştım ama o ayrıntıyı kaçırmışım :icecream: tmm canım sağolasın sen bakınca bana haber ver.canım ben inşallah 31 mayısta ordayım.Allahım inşallah nasip eder :asigim:

ben celdumm hihoyyyt

hşg. cnm

kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inş.lah

saol blackcimm

Başı yazmalı kız güle güle kullan cicişlerini

bende yatmadan önce bi bakayım dedim şimdi kaçıom iyi geceler herkese yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…