m. sevdam pikelerini daha yeni gördüm üçüde çokk güzelmiş yapanın ellerine sağlık iyi günlerde kullan canım
minik tatlım çok teşekkür ederim çok sağol. inşallah canım.
Allah daha güzellerini sana da nasip etsin güzelim
ayy ayy ayyy yesinler senii son bahar gelini Şeniz bizde temmuzun çat sıcağında kaydirigubbakcemile3 ne diyelim hayırlısı olsun canım... ayy valla bizi alanlar napacaksatek kız olanı almak yürek ister biraz delikafadulden ama tek damat olmak harika bişi gördüğüm kadarıyla şakkıdı o yönden yaşadılar :d
tskler cnm Şeniz evt tek damat olmakda çok şanslılar ama benim 2 eltim olucak o sorun sadece :))) şuan 1 tane var ben ortancayı kaptım bakalım son numara ne zmn evlenirse o zmn 1 eltim daha olucak k.valide şanslı 3 tane gelini olucak delikafadulden
Başıyazmalıkız güle güle kullan kesme cam tahtan çok güzel
canım şeker isteğe göre koyuluyo..o örnek olduğu için yok üstünde ..ben lavanta koymalarını istedim..onu eklicekler mor tül ile..geldiğinde eklerim inşAllah..
başıyazmalıkız hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullan. cam kesme tahtasının yeşilini arıyorum bende inşallah bulabilirim.bazen acaba tek renk yapmasamıydım diyorum mutfağı herşeyde yeşil bulmak zor oluyor Çok üzgünüm çoook
bende ilk gelinim canım.bekar 1 kaynım var. bakalım bizde nasıl olacak çok merak ediyorum zaten
cnm onları migros yada carrefour var ank.da ama büyük olan marktlerde bulursun dün deseydin bugün senin için bakardım ben
ooo sen çok şanslısın o zmn :)) kardeşlerde bile ilk ve son çocuk nedense değerli oluyor biz ortanca grubundanız bakalım bizde neler olucak görücem Allah ağız tatlılığı huzuru eksik etmesin yeter cnm
tüh canım ya bilmiyordum kicanım sen bi daha gittiğinde sana zahmet bak. fıstık yeşil tonlarında ne görürsen bana söyle. inşallah ben 2 hafta sonra ank.çıkartması yapıcam o zaman oralardan alırım tatlım
tmm cnm şimdi evim evim güzel evime bakıyordum birisinin mutfağında yeşil kesme tahtası var elmalı falan öle olurmu peki linki verimde bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/228568-iste-tek-huzur-buldugum-yer-evim-2.html
kız maaşallah o kadar şeyin arkasında tahtayı nasıl gördün kaydirigubbakcemile3 olur canım olur hiç farketmez istersen marullu maydanozlu olsun sorun değil yeterki yeşil olsun kaydirigubbakcemile3 başka yeşil ne görürsen bana söyle canımyeşil yeşilllll alkisalkisalkis
ben celdumm hihoyyyt
minik iyi geceler canım. bktbb canım sende hoşgeldin... hihoyyyt
black canım maaşallah kıs ben bakmıştım ama o ayrıntıyı kaçırmışım :icecream: tmm canım sağolasın sen bakınca bana haber ver.canım ben inşallah 31 mayısta ordayım.Allahım inşallah nasip eder :asigim:
hşg. cnm
kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inş.lah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?