Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaaa haberi yokmu :))) süper olur keşke bende biranda pat die gelsem heyecanlansa şaşıp kalsa beni karşısında görünce genelde o bana çatkapı gelir kaydirigubbakcemile3

evet canım inşallah yapacağım.daha önce yapmıştım. yoldan arkadaşımı aradım nişanlımı alın aştiye getirin ama beni söylemeyin dedim.onlarda dayımız geliyor senin arabayla almaya gidelim diye aştiye getirmişlerdi. sonra o arabanın içinde beklerken arkadaşlarım beni almak için aştinin içine girdiler. kapıdan beraber çıktık. ve nişanlım beni görünce şok oldu bir süre kadar kıpırdayamadı gözlerini bile kırpmadı resmen o bakışları unutamıyorum zaten :asigim: sonra arabanın kapısını açık bırakıp yanıma koşup sarılması delisin ya sen demesi :asigim: allahım inşallah en kısa zamanda yine yaşarım bu duyguları :Saruboceq: senin içinde güzeldir kıs. benim nişanlım sürpriz yapıp gelse naparım acaba :roflol:

ayhh ne güzel olmuş :asigim: hadi bakalım darısı 31 mayısa sana o zmn cnm enişteee bakk seninki geliyor benden duyma tamammı kaydirigubbakcemile3

ayhh ne güzel olmuş :asigim: hadi bakalım darısı 31 mayısa sana o zmn cnm enişteee bakk seninki geliyor benden duyma tamammı kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah sağolasın.
şiiişttt sus kıs zaten duyacak diye ödüm kopuyor.ank. da ki arkadaşlar ağzın kaçıracak diye tırsıyorum

canım ben kaçıyorum muhabbet için çok ama çok teşekkür ederim. yine görüşürüz inşallah.senden haberleri bekliyorum.fıstık yeşili kaydirigubbakcemile3
öptüm canım.kendine iyi bak... a.s.

tmm cnm ne demek ben asıl tesekkür ederim denk gelirsem mutlaka haber veririm bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar sana kib. :a015:

alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........
[/COLOR][/COLOR]

günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum

Arsima, brcncvk86+, dkb, eminebora, GLCNNN, ikraaa, mandilin+, oktar, tubiS+

gunaydınnnnnn kızlar

günaydın kızlar

hastayım canım ya

geçmiş olsun canım

kızlar bugün aldıklarımı ekliyim hemenkaydirigubbakcemile2

iyi günlerde kullan

alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........

Şeniz

günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum

Şeniz

gözünüz aydın kızlar
Allah birdaha ayırmasın

:1hug:
dresuar deniyomuş bunlara ben de almayı düşünüyorum ama görmedim henüz bi yerlerde.ne kadardır acaba bunların fiyatları?

Arsima, brcncvk86+, dkb, eminebora, GLCNNN, ikraaa, mandilin+, oktar, tubiS+

gunaydınnnnnn kızlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…