inşallah canım. nişanlıma sürpriz yapıcam inşallah.daha öncekinin tadı damağımda şakkıdı
aaaa haberi yokmu :))) süper olur keşke bende biranda pat die gelsem heyecanlansa şaşıp kalsa beni karşısında görünce genelde o bana çatkapı gelir kaydirigubbakcemile3
evet canım inşallah yapacağım.daha önce yapmıştım. yoldan arkadaşımı aradım nişanlımı alın aştiye getirin ama beni söylemeyin dedim.onlarda dayımız geliyor senin arabayla almaya gidelim diye aştiye getirmişlerdi. sonra o arabanın içinde beklerken arkadaşlarım beni almak için aştinin içine girdiler. kapıdan beraber çıktık. ve nişanlım beni görünce şok oldu bir süre kadar kıpırdayamadı gözlerini bile kırpmadı resmeno bakışları unutamıyorum zaten :asigim: sonra arabanın kapısını açık bırakıp yanıma koşup sarılması delisin ya sen demesi :asigim: allahım inşallah en kısa zamanda yine yaşarım bu duyguları :Saruboceq: senin içinde güzeldir kıs. benim nişanlım sürpriz yapıp gelse naparım acaba :roflol:
ayhh ne güzel olmuş :asigim: hadi bakalım darısı 31 mayısa sana o zmn cnm enişteee bakk seninki geliyor benden duyma tamammı kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah sağolasın.
şiiişttt sus kıs zaten duyacak diye ödüm kopuyor.ank. da ki arkadaşlar ağzın kaçıracak diye tırsıyorum
canım ben kaçıyorum muhabbet için çok ama çok teşekkür ederim. yine görüşürüz inşallah.senden haberleri bekliyorum.fıstık yeşili kaydirigubbakcemile3
öptüm canım.kendine iyi bak... a.s.
hastayım canım ya
kızlar bugün aldıklarımı ekliyim hemenkaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........
günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum
gözun aydın Şenizalkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........[/COLOR][/COLOR]
:Saruboceq:günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum
Parpalm cnm seninde gözün aydınnn ay ne kaa güzell
kim kaldı asker bekleyen
Arsima, brcncvk86+, dkb, eminebora, GLCNNN, ikraaa, mandilin+, oktar, tubiS+
gunaydınnnnnn kızlar
Günaydın Herkese iyi haftalarr
GLCNN gözün aydın kuzummm
günaydın kızlar allah herkesi sevdiğine kavuştursun çok şükür askerime kavuştum
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım
iyi günlerde kullan
Şeniz
Şeniz
gözünüz aydın kızlar
Allah birdaha ayırmasın
alkisalkisalkis , günaaayyydınnnn
askerim geldi........[/COLOR][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?