hastayım canım yaacayip grip olmuşum. dr yi aradım bana dediği " sesinden belli gel antibiyotik yazıyım " yarın gidicem inşallah.sen nasılsın tatlım?sen ankarada keçiörendemiydin canım bugünde acayip yoruldum yün işi ile uğraştık hasta hasta. msn grubunda ötürü değil canım durgunluk hafta sonu hep böyle oluyor. çalışan arkadaşlar evden giremiyorlar. öyle olunca burası da sessizleşiyor. diğerleri de alışverişte felan oluyor sanırım.
Geçmiş olsun müebbetcim.Black canım bencede msn grubundan değil.bende o gruptayım ama inan şu an açık bile değil.buranın tadını vermiyor zaten :) hem haftasonu hem yaz geldi millet bulduğu fırsatta dışarı kaçıyor :)
geçmiş olsun cnm aman dikkat et yok ben k.örende değilim ama ömrümün yarısı orda geçti ben şimdi çankadayım cnm sen gelin gelince ankaralı kızlarla sana geliriz artık :1rolleyes:
evet canım öyle aslında sevmeye başladım. o mağaza bu mağaza derken gün geçer diyoruminşallah dediğin gibi sıkılmam canım. o tarafta ki adese markette mecidiye durağı mevkisine mi ait
dur dur ahmet çavuş yukarda kalıyor :)) kızlarpınar cad. die geçiyor orası cnm
hayirli olsun canim
güle güle kullan çok şirin
hayırlı olsun canım...hihoyyyt
başıyazmalıkız hayırlı olsun davetiyen[/B]
Başıyazmalıkız hayırlı olsun davetiyen hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzel bir cadde ismiymiş canım yapınar felan mı varmış acaba önceden
ilahi emi hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmemki heralde pınar çok baskın gelmişki cad. ismini almış :roflol:
bende pek ailemden ayrı kalmadı. bir de tek kız olunca el bebek gül bebek hesabı birazinşallah canım nişanlımda öyle söylüyor zaten. alışana kadar ay ya da 15günde gider geliriz nolacak sanki diyor. bakalım inşallah öyle olur canım. buarada senin düğün ne zaman ?
seneye kısmetse cnm sonbahar gelini olucam bizimki öle istiyor :)) koskoca yaz dururken kaydirigubbakcemile3 bencede nişanlın doğru demiş birde bende tek kız olunca seni anlıyorum :1rolleyes:
pardon başıyazmalıkız :))) ben davetiye sandım şekeri nerdeki göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?