Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geçmiş olsun cnm aman dikkat et yok ben k.örende değilim ama ömrümün yarısı orda geçti ben şimdi çankadayım cnm sen gelin gelince ankaralı kızlarla sana geliriz artık :1rolleyes:

anladım cnm yerimseniben

geçmiş olsun cnm aman dikkat et yok ben k.örende değilim ama ömrümün yarısı orda geçti ben şimdi çankadayım cnm sen gelin gelince ankaralı kızlarla sana geliriz artık :1rolleyes:

hımmm anladım canım. bizimde çankaya da tanıdıklar var ama neresindeler tam bilmiyorum. aaa tabi ki canım inşallah. ne güzel olur :asigim: zaten ben orda yapa yalnız olcem :çok üzgünüm:

evet canım öyle aslında sevmeye başladım. o mağaza bu mağaza derken gün geçer diyorum inşallah dediğin gibi sıkılmam canım. o tarafta ki adese markette mecidiye durağı mevkisine mi ait

evet canım öyle aslında sevmeye başladım. o mağaza bu mağaza derken gün geçer diyorum inşallah dediğin gibi sıkılmam canım. o tarafta ki adese markette mecidiye durağı mevkisine mi ait

sanırım cnm ama aklıma tam gelmiyor mecidiye duragıymıydı die ahmet çavuşda olabilrdi sanki :)) kafam karıştı bu arada ordaki botanik parkıda süper oluyor sabahları gidip spor yapmak için ve arkadaşlarımızla biz çok piknik yapmıştık çardaklarda :))) eski günlerim depreşti

hmmm anlaıdm canım henüz o botanik parka gidip gezmek pek kısmet olmadı ama nişanlım ve ailesi arada boş vakitleri olduğu gün kahvaltıya oraya giderlerdi. inşallah nişanlımla bende giderim :asigim: keçiören güzel bir mevki akrabalarımda olunca inşallah alışmak daha kolay olur. ama işte aile hasreti zor olacak:çok üzgünüm:

evet zaman herşeye alıştırıyor Allah sabır versin cnm aile hasreti çekmek zor olsa gerek ben yaşmadım tatiller hariç ama sana da değişiklik olur imkanın olursa ayda 1 kere oraya gidersin hasret giderirsin

hayirli olsun canim

güle güle kullan çok şirin

hayırlı olsun canım...hihoyyyt

teşekkürler kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

başıyazmalıkız hayırlı olsun davetiyen[/B]

Başıyazmalıkız hayırlı olsun davetiyen hihoyyyt

sağolun canlarım ama davetiyem değil o nikah şekerimmmmmmmmm:1hug:

bende pek ailemden ayrı kalmadı. bir de tek kız olunca el bebek gül bebek hesabı biraz inşallah canım nişanlımda öyle söylüyor zaten. alışana kadar ay ya da 15günde gider geliriz nolacak sanki diyor. bakalım inşallah öyle olur canım. buarada senin düğün ne zaman ?

ilahi emi hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmemki heralde pınar çok baskın gelmişki cad. ismini almış :roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey ne bilim kıs genelde isimler öyle verilirmiş önceden de o ciyetten dedim :d ben bu işi bi araştırıyım bakıyım

seneye kısmetse cnm sonbahar gelini olucam bizimki öle istiyor :)) koskoca yaz dururken kaydirigubbakcemile3 bencede nişanlın doğru demiş birde bende tek kız olunca seni anlıyorum :1rolleyes:

kızlar bugün aldıklarımı ekliyim hemenkaydirigubbakcemile2
kesme tahtası aldım cam olanlardan 4 tl

bunlarda tek kişil misafir nevresim takımlarım..taç'ın outletinden 23.50 tl ye aldım..
aynı desenin iki farklı rengini aldım

bu da canlarım kızartma tavası yapmak için aldım..10 tl wok'un yandan yemişisırnaşık şey

seneye kısmetse cnm sonbahar gelini olucam bizimki öle istiyor :)) koskoca yaz dururken kaydirigubbakcemile3 bencede nişanlın doğru demiş birde bende tek kız olunca seni anlıyorum :1rolleyes:

ayy ayy ayyy yesinler senii son bahar gelini Şeniz bizde temmuzun çat sıcağında kaydirigubbakcemile3 ne diyelim hayırlısı olsun canım... ayy valla bizi alanlar napacaksa tek kız olanı almak yürek ister biraz delikafadulden ama tek damat olmak harika bişi gördüğüm kadarıyla şakkıdı o yönden yaşadılar :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…