Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hevin ben göremedim ya
ya teması var ama bikini mikini yok :)
nereden baktın linki özel mesaj atarmısın canım

hemen yolluyorum linki canim

slm kızlar
HEVINCIM aldıkların cok guzel ı gunlerde kullan cnmcım

sagol böcügüm Şeniz

masallah ne kadar yeteneklisin öyle canim cok güzeller :asigim:

bunlarda benden bu gün aldım

güle güle kullan canim, açacağın cok tatli a.s

bunlar gercekten harika ötesi olmus bayildim :asigim: ellerine saglik canim masallah vallahi

bugün nikah şekerimiz için eminönüne gittik

hayirli olsun canim

Selam millet altt saedece dimplesi görüyorum ttanıdıklardan arsima gelmiş gitmiş sanırsam
herkes cicilerini güle güle kullansın müeebbet sevdanın da pkikelrini gördüm çok güzeller

pashminammm ben burdaımmm kaydirigubbakcemile3 kociş maç izlemeye gitti arkadaşlarıyla bende nete girdim

iyi yapmışın kuşum arada ayrı geçirmek lazım dimi eşler biraz kendi arkadaşlarına hobilerine de vakit ayırsın.bende dışardan geldim zıpladım nete hemen, benim ki de gelemedi bu hafta görüşemedik.

yok canım nerde :1no2: çok istedim ama kuzenlerim istemedi güzel sanatlara gitmemi çokda seçmeli ders olarak alayım dedim hoca cc verdi gıcık oldum bi daha gitmedim..

güle güle kullan çok şirin
çok sağolun kızlar desteğiniz için teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten
Şeniz Şeniz

hayırlı olsun canım...hihoyyyt

iyi günlerde kullan canm

Müebbet sevdam kız o pikeleri görünce aha böle oldum :1shok:
çok güzeller gerçekten güle güle kullan cnm

bunlar gercekten harika ötesi olmus bayildim :asigim: ellerine saglik canim masallah vallahi

Selam millet altt saedece dimplesi görüyorum ttanıdıklardan arsima gelmiş gitmiş sanırsam
herkes cicilerini güle güle kullansın müeebbet sevdanın da pkikelrini gördüm çok güzeller

hepinize teşekkürler canlarım beğenmenize sevindim. daha güzelleri sizlerin olsun inşallaha.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug:yerimsenibenyerimseniben

hastayım canım ya acayip grip olmuşum. dr yi aradım bana dediği " sesinden belli gel antibiyotik yazıyım " yarın gidicem inşallah.sen nasılsın tatlım?sen ankarada keçiörendemiydin canım bugünde acayip yoruldum yün işi ile uğraştık hasta hasta. msn grubunda ötürü değil canım durgunluk hafta sonu hep böyle oluyor. çalışan arkadaşlar evden giremiyorlar. öyle olunca burası da sessizleşiyor. diğerleri de alışverişte felan oluyor sanırım.

Geçmiş olsun müebbetcim.Black canım bencede msn grubundan değil.bende o gruptayım ama inan şu an açık bile değil.buranın tadını vermiyor zaten :) hem haftasonu hem yaz geldi millet bulduğu fırsatta dışarı kaçıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…