2008 in modeli olduğu için ve peşin olduğu 1200 yoksa 1600 dü canım.
Kısslarr Taç ta kampanya var 3 al 2 öde kampanyası bilginize hihoyyyt
anladım canım biliyoruz zaten oray dedim ya...iii yapmışsınkaydirigubbakcemile52008 in modeli olduğu için ve peşin olduğu 1200 yoksa 1600 dü canım.
offf çok pahalı diilmi kuzucum yaaa:1shok:
hay azını öpem kuşum elisaaa ahhaha:1hug:ama anam dioki arkadaşım aldı dün iş çıkışı günlük nevresimler için geçerliymiş o kampanya...güzel son modelleri değil diyor...öylemi acaba?CADIARZU
ay bende en çok onları beğendim kuşuma.s.1.modelde bana ceyda düvencinin wera vang imzalı gelinliğini anımsattı.arkasına fiyonk ekledikmi daha da şıkı olur gibi:)1in kuyruğu pek hoşuma gitti up uzun...
Kısslarr Taç ta kampanya var 3 al 2 öde kampanyası bilginize hihoyyyt
Hoşbulduk..
İyiydi düğünümüz çok güzeldi Allaha şükür :)
hayat 87 hoşgeldin ...sonunda gelebildin heeee...kaç zaman oldu yoksun ortalıkta...bende birkaç gunden beri yoktum bakayım şoyle bi gecmişee neler var neler yok...betaaaa bende aldım sonunda ayakkbılarımı eklerim geldiği zaman 36 hafifi sıktı 37 de buyuk geldi 36 yı actırmaya verdim...alınca eklerim fotosunu ..burcummm hoşgeldin sendee.bende yoktum gercii...resimlerini gordum faceden çokkk güsellllll..opüyorum hepiniizi byeess
ayyyyyyyyyy sabahtan beri yazamadımm selam herkesee
ahha ay ilahi canım ya...al eline davetiyeleri çık dağat ne güzel bir an.:teytey:
kızlar selam herkese dün gece öldüm sancıdan apranax içtim o da midemi mahvetti mide ağrısından ölüodum. daha şimdi geçti çok şükür
:mymeka: hay allammmm nelere dertleniyo
ay düğündaşım ya bi kurşun döktürsene canm benim:teselli:
ayhh ne güzellll davetiye dağıtıcaksınız utanma kız sonuçta sen onları mutlu gününde bir arada olmak için davet ediyon ( bi de takılar var unutmayalım kaydirigubbakcemile3 )
o casa faciasını bi de burciş yaşamıştı sanırım kaydirigubbakcemile3
bu tarzları daha çok beğeniyorum kızlar..bele oturan kabarık değil kuyruklu ve up uzun bir duvak..siz ne düşünüyorsunuz?a.s.
bilim kız sitesini...:mymeka:kadıncaz eski ürünlerden almışta o yüzden dediydim...bende yatak örtüsü alıcamda yanınada 2 nevresim sıkıştıram o zaman..blacqueen nin dediği gibi güzel modeller dahil dell die bilimm...hayır tatlişim bu kampanya hepsi için geçerli
arkadaşının yararlandığı kampanya 12 ay taksit kampanyası
şuan 2 kampanya var kuzucumm
taçın online satış sitesine girersen görebilirsin :))
kız nasıl görmen ceydanınkini..dur bulam....bunlar tek parça canım...kimisi arkadan düğmeni yere kadar.korseli gibi 2 parça deelhımm ben ceyda düvencinin görmedim gelinliğini istersen kombine yap birisinin üstü birisinin altı öle istediğin gibi olur yoksa bunlar tüm parcamı pek anlamıyorum gelinlikden de :))
bende dün baktım sitesine modelleri pek güzel değil genede almak isteyen varsa kızlar alsın güzel olan modelleri kampanyaya dahil etmemişler
oh ne güzel
Allah mesut etsin
ay bu ayak numara sorunuda ne zor he
benim aldığım ilk ayakkabıda 35 tam oldu bantı sıktı 36 arkadan az büyük bantı sıktı adam 37 verecekti :roflol:
sonra değiştim banada 35 azcık dar geldi 36 ayağım şişerse tam :)
selam kuzu
çıktım dağıttım kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun düğündaş
yok kız dert etmedim ki utandım eccük işte
kime döktürcem :uhm:
kız utandım işte ilk sonra alıştım :)
bidaha olsa bidaha dağıtırım :1ninca:
evet :lepi:
bende hastayım bunlara ama bana yakışmıyor
yakından resmini bir orada buldum o yüzden. aysiranın sitesinde resmi yok gelinliğmin çünkü geçen senenin modeli.
bu hafta alıcam gelinliğimi de gelmiş artık:)
bir de zaten gelinlik yazıp görselerde gezerken orada görmüştüm ilk. sonra da gidip şubesine denedim siparişi verdim:):asigim:
kızlar herşeyi ağırdan alıyordum hatırlarsanız... yazmayalı bu topiğe tüm mobilya ve beyaz eşyalarımı aldık. resimleri ekliyim sizlerde görün istedim.
evimi yerleştirip çeyizi serince de resimleri paylaşırım.
futon sarı köşeli görüne3n oturma odası ve renkleri oturma yeri komple turkuaz. köşe yeri ve pufu turuncu yanları şeker pembe. ayrıca kılıflar çıkıp yıkanabiliyor istediğin renk yedek kılıf alınabiliyo.
halısı da birebir uygun bişiy buldum çok hoş durdu. tülü de ipli aldım pembe.
yemek takımım ve yatak odam komple siyah katalogda yoktu özel yaptırıldı.renk.
misafir odası halım ve misafir odam.
http://img56.imageshack.us/img56/1134/royalhalmisafirodas.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/7919/yatakodas.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/8018/yemekodas.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/4467/misafirodas.png
http://img167.imageshack.us/img167/2896/futonoturmaodas.png
vee gelinliğiiimm..:)ayrıca bu da kına gecesi giyeceğim..
http://img79.imageshack.us/img79/9196/bunualcazz.jpg
çıktım dağıttım kaydirigubbakcemile5
kız utandım işte ilk sonra alıştım :)
bidaha olsa bidaha dağıtırım :1ninca:
evet :lepi:
bilim kız sitesini...:mymeka:kadıncaz eski ürünlerden almışta o yüzden dediydim...bende yatak örtüsü alıcamda yanınada 2 nevresim sıkıştıram o zaman..blacqueen nin dediği gibi güzel modeller dahil dell die bilimm...
kız nasıl görmen ceydanınkini..dur bulam....bunlar tek parça canım...kimisi arkadan düğmeni yere kadar.korseli gibi 2 parça deel
buda çiçeği tam istediğim gibi:)
ay dağattın mı kuzum hadin hayırlı olsunnie yakışmıyor be sana yakışırrrrrrra.s.
şimdi gördüm inanki gelinliğini sayende tskler a.s. evt farklı tasarımmış madem tek parca sende beğendiğin kuyruğu istediğin üstün altına göre uzattırsan olmazmı ki :uhm:
ay dağattın mı kuzum hadin hayırlı olsunnie yakışmıyor be sana yakışırrrrrrra.s.
ARSIMA benımkınıde dağıtırsın
boyum kısa :)
olar
ne biiliin yakışacak belkimalkisalkisalkis..eminim sen yakışan bişi bulmuşsundur canım....hadin olsunda düğün görelim resimleriniii:Saruboceq:
hoom olabilir canım her model herkeze gitmeyebilir doğru yanii ne diim...yerimseniben
denedimde karar verdim buna :)
ay evet olsun artık bende görem kendimi nası bişe olacam kaydirigubbakcemile3
taçtan bende bunları istiom kızlar saaoll ELİİSAAA inşallah bunlarda kampanyaya dahildirde alırım..130 100 fiatları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?