Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kısslarr Taç ta kampanya var 3 al 2 öde kampanyası bilginize hihoyyyt

hay azını öpem kuşum elisaaa ahhaha:1hug:ama anam dioki arkadaşım aldı dün iş çıkışı günlük nevresimler için geçerliymiş o kampanya...güzel son modelleri değil diyor...öylemi acaba?CADIARZU

2008 in modeli olduğu için ve peşin olduğu 1200 yoksa 1600 dü canım.
anladım canım biliyoruz zaten oray dedim ya...iii yapmışsınkaydirigubbakcemile5

offf çok pahalı diilmi kuzucum yaaa:1shok:

kuşum bu çok çok ii fiat hüsniye falan 3 diyor 4 diyor...şoka girdim ben...bende tutundum pronovias die ee dedim hüsniye bu fiat diosa orayı düşünemiyorum.pronoviasın indiriminden mi alsak acaba ya da diktirsem mi dedim dorusu...CADIARZU

hayır tatlişim bu kampanya hepsi için geçerli
arkadaşının yararlandığı kampanya 12 ay taksit kampanyası
şuan 2 kampanya var kuzucumm
taçın online satış sitesine girersen görebilirsin :))

ay bende en çok onları beğendim kuşuma.s.1.modelde bana ceyda düvencinin wera vang imzalı gelinliğini anımsattı.arkasına fiyonk ekledikmi daha da şıkı olur gibi:)1in kuyruğu pek hoşuma gitti up uzun...

hımm ben ceyda düvencinin görmedim gelinliğini istersen kombine yap birisinin üstü birisinin altı öle istediğin gibi olur yoksa bunlar tüm parcamı pek anlamıyorum gelinlikden de :))

Kısslarr Taç ta kampanya var 3 al 2 öde kampanyası bilginize hihoyyyt

bende dün baktım sitesine modelleri pek güzel değil genede almak isteyen varsa kızlar alsın güzel olan modelleri kampanyaya dahil etmemişler

Hoşbulduk..
İyiydi düğünümüz çok güzeldi Allaha şükür :)

oh ne güzel
Allah mesut etsin

ay bu ayak numara sorunuda ne zor he
benim aldığım ilk ayakkabıda 35 tam oldu bantı sıktı 36 arkadan az büyük bantı sıktı adam 37 verecekti :roflol:
sonra değiştim banada 35 azcık dar geldi 36 ayağım şişerse tam :)

ayyyyyyyyyy sabahtan beri yazamadımm selam herkesee

selam kuzu

ahha ay ilahi canım ya...al eline davetiyeleri çık dağat ne güzel bir an.:teytey:

çıktım dağıttım kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun düğündaş
yok kız dert etmedim ki utandım eccük işte
kime döktürcem :uhm:

kız utandım işte ilk sonra alıştım :)
bidaha olsa bidaha dağıtırım :1ninca:
evet :lepi:

bu tarzları daha çok beğeniyorum kızlar..bele oturan kabarık değil kuyruklu ve up uzun bir duvak..siz ne düşünüyorsunuz?a.s.

bende hastayım bunlara ama bana yakışmıyor

hayır tatlişim bu kampanya hepsi için geçerli
arkadaşının yararlandığı kampanya 12 ay taksit kampanyası
şuan 2 kampanya var kuzucumm
taçın online satış sitesine girersen görebilirsin :))
bilim kız sitesini...:mymeka:kadıncaz eski ürünlerden almışta o yüzden dediydim...bende yatak örtüsü alıcamda yanınada 2 nevresim sıkıştıram o zaman..blacqueen nin dediği gibi güzel modeller dahil dell die bilimm...
kız nasıl görmen ceydanınkini..dur bulam....bunlar tek parça canım...kimisi arkadan düğmeni yere kadar.korseli gibi 2 parça deel

buda çiçeği tam istediğim gibi:)

ay dağattın mı kuzum hadin hayırlı olsunnie yakışmıyor be sana yakışırrrrrrra.s.

hımm anladım şekercim, hadi hayırlısı bakalım, sağlıkla mutlulukla giy inş. :Saruboceq:

maşallah canım.herşeyin çok güzellll

şimdi gördüm inanki gelinliğini sayende tskler a.s. evt farklı tasarımmış madem tek parca sende beğendiğin kuyruğu istediğin üstün altına göre uzattırsan olmazmı ki :uhm:

elısaa saol cnm ahh ahh almayı çok isterdım ama nevresım hakkım bıttı

elısaa nan ne etın şu çiş işini:roflol:

ERCA cok beğendım cnm halın cok hoş
gelınlığın ıse kıpır kıpr kına elbısen cok kabarık ama hoş
hepsını ı gunlerde huzurlu yuvanda kullan

ARSIMA benımkınıde dağıtırsın

şimdi gördüm inanki gelinliğini sayende tskler a.s. evt farklı tasarımmış madem tek parca sende beğendiğin kuyruğu istediğin üstün altına göre uzattırsan olmazmı ki :uhm:

rica ederim canım..asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin ve fikir verdiğin için:1hug:ihtişamlı hoş bir gelinlik...vakkodan almış..indirimlerinden gelinlik alan arkadaşlarımda olmuştu..ewet canım dediğin gibi beğendiğim modelin kuyruğunu biraz daha uzun tutarsam ve arkasına fiyonk eklersen istediğim gibi olucak..zati bu sene fiyonklar fırfırlar her yerde...bence bu sene evlenicek kızlar gelinliklerinin bir eyrine fiyonk ekletsinler hem çok moda hemde bi hoşluk olur...beğendiğine sevindim kuşum tekrar saola.s.

taçtan bende bunları istiom kızlar saaoll ELİİSAAA inşallah bunlarda kampanyaya dahildirde alırım..130 100 fiatları..

ne biiliin yakışacak belkimalkisalkisalkis..eminim sen yakışan bişi bulmuşsundur canım....hadin olsunda düğün görelim resimleriniii:Saruboceq:

denedimde karar verdim buna :)
ay evet olsun artık bende görem kendimi nası bişe olacam kaydirigubbakcemile3

denedimde karar verdim buna :)
ay evet olsun artık bende görem kendimi nası bişe olacam kaydirigubbakcemile3
hoom olabilir canım her model herkeze gitmeyebilir doğru yanii ne diim...yerimseniben
aman ne heyecanlısındır canım yaa Allah yardımcın olsun...ewet insan merak eder yaa...haklısın:sm_cool:

taçtan bende bunları istiom kızlar saaoll ELİİSAAA inşallah bunlarda kampanyaya dahildirde alırım..130 100 fiatları..

2009 kataloğu vardı bende ıste bende bu modellerı beğenmıstım ozellıkle sıyah beyaz olanı belkı bende alırm cunkum pıkem 1 tanekaydirigubbakcemile3 ohh alcak bı bahanem var artık

arsıma boyun kac benım kadr kısa mısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…