oveg davetiyen çok şık, nikah şekerini göremedim ama eminim güzeldir. Bu arada benim de iş arkadaşlarımdan birinin düğünü var 1 ay sonra, dün rica etti ebru davetiyeye netten baksana dedi, o beğenmiş bir iki tane benim de fikrimi almak istemiş, kız rize de burada değil, o yüzden bi bayanın fikrini almak istemiş, benim de not aldıklarımın arasında senin davetiye de vardı :))http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
güle güle kurcalayın dişlerinizi :))) :1hug:ahanda bugun aldıklarım
sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)
kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi:Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben
şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
............
Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun, eminim orjinal birşey olmuştur. Takı olayını da çok iyi yapmışsın, lüzumunu düşünmek ona göre karar vermek en güzeli, hele şu zamandakaydirigubbakcemile5kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
anladım şekercim ama ben işte o markanın modellerine bittiğim için, başka bone china lara bakamıyorum bile, normal bir porselen yemek takımı alıcam zaten kütahya veya güraldan. Napiyimcanım ben jumbodan almıştım bu kadar değillerdi haa.pek pahalı..gift&gurme gibi yerler var tek parça şeklinde alabileceğin bende yeni keşfettim.orda varsa bak çok ucuz ve bu tarz kare tabaklar var...
:lepi::lepi::lepi:
doğrudur canım ya var öyle takanlar ara ara görüyorum bende. ama ben sadelikten yanayımdır hep. zarif kolyeleri takıyorum ama pek gözükmüyorlar sırnaşık şey. nişanlıma ben set almayın boşuna takmam diye söyledim oda o zaman tuğralı takım alalım hem zarif hem şık dedi bende bişi demedim bakalım artık.düğünde takılacak olan kolyeleri bende yatırım için kullanmayı düşünüyorum canım.
Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben
şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.
Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.İşte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeseeee
bugün aşkımı görcem bennn hihoyyyt
günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:
günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:
evet canım o evi tuttuk aspiratör ve kombiyide kabul etti haziranın ilk haftası temizlik yapılcak sonrada sizinle paylaşıcam yerimseniben davlumbazı tabi ki ev sahibi yapar sen davlumbazı bir sonraki evine nasıl uyduracaksın hadi aspiratörlü bi ev tutarsan elinde patlar a.s siz ne yaptınız ev işini buketcim???cnm hadi bakalım gözün aydınn sarıl kocaman :1hug:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
o dün dediğin evde anlaştınızmı sinay?
kızlar buarada davlumbazı ev sahibimi yaptırır
evet canım teşekkür ederim a.s. umarım hayırlı olur:Saruboceq:hayırlı olsuuunn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tuttunuz mu?
evet canım o evi tuttuk aspiratör ve kombiyide kabul etti haziranın ilk haftası temizlik yapılcak sonrada sizinle paylaşıcam yerimseniben davlumbazı tabi ki ev sahibi yapar sen davlumbazı bir sonraki evine nasıl uyduracaksın hadi aspiratörlü bi ev tutarsan elinde patlar a.s siz ne yaptınız ev işini buketcim???
evet canım teşekkür ederim a.s. umarım hayırlı olur:Saruboceq:
bizde bi ev bulduk bu akşam görüşücez ama aspiratörü yok onu takın nasıl derim bilmiom bide doğal gaz boıruları döşenmiş ama kombi takılacak
teşekkür ederim canıma.s.sinaycım şimdiden hayırlı olsun
hadi gözün aydınŞeniz
gunaydn mirmirmirmirallam ben ıyıcene ev garusu oldum yaa 2de yattım 6 :30da kalktım ya
hayrlı ossun cnmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?