Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg

nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan

ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.
oveg davetiyen çok şık, nikah şekerini göremedim ama eminim güzeldir. Bu arada benim de iş arkadaşlarımdan birinin düğünü var 1 ay sonra, dün rica etti ebru davetiyeye netten baksana dedi, o beğenmiş bir iki tane benim de fikrimi almak istemiş, kız rize de burada değil, o yüzden bi bayanın fikrini almak istemiş, benim de not aldıklarımın arasında senin davetiye de vardı :))

ahanda bugun aldıklarım

sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)

kaydirigubbakcemile3
güle güle kurcalayın dişlerinizi :))) :1hug:

Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben

şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:

............
Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi:
bunlar da kocişine, aferin ona alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlı olsun, eminim orjinal birşey olmuştur. Takı olayını da çok iyi yapmışsın, lüzumunu düşünmek ona göre karar vermek en güzeli, hele şu zamandakaydirigubbakcemile5

canım ben jumbodan almıştım bu kadar değillerdi haa.pek pahalı..gift&gurme gibi yerler var tek parça şeklinde alabileceğin bende yeni keşfettim.orda varsa bak çok ucuz ve bu tarz kare tabaklar var...
anladım şekercim ama ben işte o markanın modellerine bittiğim için, başka bone china lara bakamıyorum bile, normal bir porselen yemek takımı alıcam zaten kütahya veya güraldan. Napiyim
bu arada o gift&gurme dediğin Ankara da olsa gerek, ben burda gördüğümü hiç hatırlamıyorum şeker. sağol yine de:1hug:

:lepi::lepi::lepi:

Cümleten günaydınlar herkese :teytey:

ayy çok güldüm betacımmmm ne garip kadınmış..ama nişanlın süper yapmış yani :sm_cool:

günaydın güzel kızlara.s.

günaydınlar kızlar uzun zamandır yoktum geçmişe göz attım sulfatçım mobilyalar halolmuş ne mutlu betacım toprağım takma neler oluyor neler unutuluyor sen eşine bak boşver.fmk geçmiş olsun herkes cicilerini güle güle kullansın öpyorumyerimseniben

günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:

günaydın herkeseeee

bugün aşkımı görcem bennn hihoyyyt

cnm hadi bakalım gözün aydınn sarıl kocaman :1hug:

günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt

o dün dediğin evde anlaştınızmı sinay?
kızlar buarada davlumbazı ev sahibimi yaptırır

evet canım o evi tuttuk aspiratör ve kombiyide kabul etti haziranın ilk haftası temizlik yapılcak sonrada sizinle paylaşıcam yerimseniben davlumbazı tabi ki ev sahibi yapar sen davlumbazı bir sonraki evine nasıl uyduracaksın hadi aspiratörlü bi ev tutarsan elinde patlar a.s siz ne yaptınız ev işini buketcim???
hayırlı olsuuunn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tuttunuz mu?
evet canım teşekkür ederim a.s. umarım hayırlı olur:Saruboceq:

bizde bi ev bulduk bu akşam görüşücez ama aspiratörü yok onu takın nasıl derim bilmiom bide doğal gaz boıruları döşenmiş ama kombi takılacak

bizde bi ev bulduk bu akşam görüşücez ama aspiratörü yok onu takın nasıl derim bilmiom bide doğal gaz boıruları döşenmiş ama kombi takılacak

taktırmak zorundalar canım sen değil başka biri otursa yine mecbur yapılacak bi teklif götürün bakalım biz takalım kiradan düşelim diye ne diyecekler yerimseniben bizim gibi kiracıyıda zor bulurlar kusura bakmasınlarda çoluk çocuk yok sabah gidip akşam gelicez mis gibi eşyalar sercez a.s:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…