kesinlikle zor canım ya her geçen günü en iyi şekilde geçirmek istiyorum inşallah öyle de geçiriyorumdur.ne de olsa seni büyüten ailenden ayrılıyorsun senağlama uff yazarken bile gözlerim doldu ya :çok üzgünüm: senin düğün ne zaman canım
Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben
şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.
Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.İşte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
kısmetse en geç 2010 mayıs güzelim daha var tam bir ssene en kötü ihtimalle. yaa
ben yatıorum herekese iyiuykular kızlar
beta takma kafana ya napalım cebine akrep düşmüştür bugun
canım ojeyi marketten sepetten aldım flormar 75 kuruşa düşmüştü
Benide çok şaşırttı annemde,ablamda şok oldular :1shok:kız kayınvaliden beni de şaşırttı şakkıdı yoksa başlarda da böylemiydi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Ne güzel canımm Allah gönlünee göre versin herşeyi yerimsenibenkızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
Sanırım geçti pashminam benneyaptımki Bizdede öyle kına ve gelin alışverişini erkek tarafı karşılar ama benim herşeyimi nişanlım alıyor ailesinden pek bi destek göremiyor aşkım :1no2: Nişan alışverişinde kayınvalide gelmedi onun yerine teyzesi geldi nişanımda hiç böyle bişe olmamıştı çok rahat alışverişimizi yapmıştık ama bu sefer kayınvalidede geldi maşallah herşeye bi kulp buldu Çok üzgünüm çoookBeta ama damadın aldıklarına yardım etmez ki erkek tarafı benmi yanlış biliom yoksa ??? belki adetler farklıysa orda gelinin geceliğini de damat tarafı alır gelin tarafı karışmaz beizim burda.
Ama damat kapak olcak laf etmiş haa güneş mi geçti kayınvalidenin başına fazla gezdirmeyin yanınızda tehlikeli oluyosa kuşum
anladım canım yaa zor tabi bu işler ben şimdiden atıp ttuyom gitsemde kurtulsam sizden falan diye şaka yollu evdekilere ama ciddiye binince durumlar farklılıaşıo tabii
hayırlı olsun canım. bende tesettürlüyüm ve kolye-gerdanlık tarzı şeyler pek gözükmüyor. ama düğünde takılacak olanları napıcam bilmiyorum. benneyaptımki
Küsmedim niye küseyimm unutuyorumm kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canım. yarın fotolarını bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 maaşallah kıs ben kıyafet değiştirmemek için bindallı almadımkıs buarada msn de görmüyorum seni hayırdır ? msn e küstün mü delikafadulden
Evet aynen öylee kaydirigubbakcemile3 Ama bu hep acınır cinsinden en sinir olduğum tip.işler ciddiyete binince en bonkörünün cebinde bile akrep türüyor...ahahah...nişanlın süpermiş...ii yapmış bencede..sinir olursun tabii nie hiç bi şeye yardım etmedi yaa..takı setine yardım etti derken nişanlınamı yardım etti sen aldın sana mı:uhm:ay hepsini o alsaymış..oğlu evleniyor yaa...ben hiiç böle şeylere girmicem valla çok gereksiz.çünkü insan sinir oluyor.bende konuşamam içime atarım.yada nişanlınla çıkıcaksın tek kaynana gelmesin:dilcikar:nişanda yaptığım gibi takı setimi beğenecem yollasınlar hiiç gidipte seçemem tartışamam...aman nese kuşum hayırlı olsun.:1hug:
beta takma kafana ya napalım cebine akrep düşmüştür bugun
canım ojeyi marketten sepetten aldım flormar 75 kuruşa düşmüştü
Küsmedim niye küseyimm unutuyorumm kaydirigubbakcemile3
Evet aynen öylee kaydirigubbakcemile3 Ama bu hep acınır cinsinden en sinir olduğum tip.
Ben ondan set mette istemedim kendi dedi set alıcaz set takıcaz hadi set beğen dedi bende ok dedim :uhm: çok çeşit yoktu bide demezmi çeşit getirin bunlar az diye getirdiler setleri baktım işte beğendim.Bu sefer çok pahalı dedi başladı pazarlığa işte bu kadar para var işte durumumuz şöyle falan annem ben ablam utandık resmen.Annemde biz set falan istemedik oğlum zor durumda kalacaksa (nişanlım) almayın dedi.Nişanlımda olurmu anne set alıcaz dedi bana döndü beğendiğini söyle alalım canım dedi.O daha işte ucuz ince bişe beğendi bu olsun dedi nişanlımda inatla aşkım sen hangisini beğendiysen onu al bitanem dedi bende nişanlımın kulağına fısıldadım bunudamı sen ödüceksin dedi yok yardım edicek annem diyince bende sırf kayınvalideye inat aldım..kaydirigubbakcemile3 görende 2-3 milyarlık set aldım sanır.İnan kuyumcu bile dediki maşallah gelinin gözü tok dedi kaydirigubbakcemile3 Ama anlayanaaHerşeyi nişanlım karşılıyor.anlıcan canım öff yarama basmayınn
akrep mi yılanmı bilemicem ama bi daha tövbe onla bi yere gitmem Çok üzgünüm çoook
Ayakkabı alalım dedi nişanlımda biz beraber gider alırızz dedi gördü oda sıkıldığımı kaydirigubbakcemile3
Hemşom sabahın köründe yollara düştük. 11 olmamıştı kısıkköye ulaştık. 7-8 mağazaya baktık. Yani fiyat anlamıyla ve model olarak karabağlardan farklı bişey görmedim. 2 gibi filan karabğlara döndük. Alfemo, merinos, kelebek, doğtaş, lazzoni, konfor, bellona bi sürü yere baktık. Tabii adını anamayacağım başka yerler de. Resmen gaza bastık kaydirigubbakcemile3 Akşam 9 a geliyordu eve girdiğimde. Biz ikimiz de klasik mobilya istemiyoruz. Beğendiğimiz tasarımlar son derece modern ve spor. Gizem mobilyada beğendik hem salon için hem yatak odası. Üstünde oynamalar yapıyolar hem renkler de hem tasarımlarda. 1 ayda da teslim ediyolar. Bakalım karar vercez inşallah kısa zamanda. Ama çok yorulduk. Senin koltuğu gördüm bellona da alkisalkisalkis
iş erkekte biter bunu derim hep..seni ezdirmicek üzmicek..valla brawoo...paraları olmasın ok anlarım ama paraları olduğu halde almak istemeyen dolu...sanki el kızına alacam düşüncesine giriolar...yahu o oğlunla bana alınıo demi..yok öle deel kıza alınıo gibi oluo...ben nişanda ne bohça istedim ne takı.bohçada geldi takıda taktılar.ama ben bohça götürmedim.nişanlım:ben pijama sevmem,gömlek parfüm vs sen hep bana alıosun ne saçmalık gerek yok bir bilezik daha alsın annen(benim anam)taksın sana sonuçta ikimizin dedi..ii dedim bende...ama benimde gördüğüm şeyler olmadı deeel.görmemezliğe verdim ve dedimki kendime"kızım düğün alışverişinde gelinlikte vs kimseyi karıştırma haaakaydirigubbakcemile3"3maymunu oynıycaksın.ve istediğin şeyide söyliyceksin ne demek ilk defa oluo bu.imkanları doğrultusunda alsınlar...hep mutlu ol inşallaha.s.
canım benim baba tarafımın hepsi kapalı...kuzenlerim falan...bir giyiniyorlar bi takıp takıştırıyorlar şok olursun....kolyeleri gömleklerinin üstüne takıyorlar...sende takılacak gibi olanları saklarsın.takılmıycaklarıda,yatırım gibi olanları yaniii.ya saklarsın ya da satarsın...kaydirigubbakcemile5
Benide çok şaşırttı annemde,ablamda şok oldular :1shok:
Böyle değildi gerçi bu bizim ilk beraber alış verişe çıkışımız :uhm:
İnsanlar alışverişte belli olur diye boşuna dememişler Çok üzgünüm çoook
öff uyku tutmadı.kızlar ben de bı alışverıs facıamı anlatimm barii.bana porselen demlık alıyolar ama ben de yanlarında oldugum halde eltım begenıyo.sonra yıne bana nevresım takımı alıcaklarmıs yıne ben deıl eltım begenıyo .ya düsunun ben kullancam ama onlar begenıyo.var mı böle bişe yaa.hadı ben yanlarında olmasam neyse ama ben ordayım yanı.nışanlıma dedım bu ılk ve sondu yanı.bı daha tobe dedım.(eltı kıskanıyo benı bıde):roflol:
bunu bilir bunu söylerim hayatta kalabalık gidilmeyecek alışverişlere. en güzeli nişanlımızla gitmek. ben henüz kayınvalidemle gitmedim bilmiyorum bişi
Aynenn öylee walla alışverişe 2 kişi en fazla 3 kişi gidilmesi lazım yoksa sinir olup gelirsiniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?