Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kısmetse en geç 2010 mayıs güzelim daha var tam bir ssene en kötü ihtimalle. yaa

ben yatıorum herekese iyiuykular kızlar

işler ciddiyete binince en bonkörünün cebinde bile akrep türüyor...ahahah...nişanlın süpermiş...ii yapmış bencede..sinir olursun tabii nie hiç bi şeye yardım etmedi yaa..takı setine yardım etti derken nişanlınamı yardım etti sen aldın sana mı:uhm:ay hepsini o alsaymış..oğlu evleniyor yaa...ben hiiç böle şeylere girmicem valla çok gereksiz.çünkü insan sinir oluyor.bende konuşamam içime atarım.yada nişanlınla çıkıcaksın tek kaynana gelmesin:dilcikar:nişanda yaptığım gibi takı setimi beğenecem yollasınlar hiiç gidipte seçemem tartışamam...aman nese kuşum hayırlı olsun.:1hug:

olsun yatırım olur..
ama ben sordum kuyumcuya zarar etmiyosun dedi..
ben pek sevmediğimden aldırmadım boşuna canım..

ayrıca pıtırcık85 çay kaşıklarını yeni gördüm nerden aldın balım ya

beta takma kafana ya napalım cebine akrep düşmüştür bugun
canım ojeyi marketten sepetten aldım flormar 75 kuruşa düşmüştü

ahhaha ilahi kız...çok güldüm akşam akşam...deme 75 mii ben 1 e alıyorum aaa gördünmüa.s.

kız kayınvaliden beni de şaşırttı şakkıdı yoksa başlarda da böylemiydi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benide çok şaşırttı annemde,ablamda şok oldular :1shok:
Böyle değildi gerçi bu bizim ilk beraber alış verişe çıkışımız :uhm:
ınsanlar alışverişte belli olur diye boşuna dememişler Çok üzgünüm çoook
Ne güzel canımm Allah gönlünee göre versin herşeyi yerimseniben
Bende sırf kayınvalideye inatt takı seti aldırdım madem dedim o ödücek pahalısından alayım kaydirigubbakcemile3 Biraz sıkıldı mıkıldı ama çok sinir etti beni kaydirigubbakcemile3 Yoksa bende 2 tane bilezik alsanızda olur dedi biri kelepçeli.

Sanırım geçti pashminam benneyaptımki Bizdede öyle kına ve gelin alışverişini erkek tarafı karşılar ama benim herşeyimi nişanlım alıyor ailesinden pek bi destek göremiyor aşkım :1no2: Nişan alışverişinde kayınvalide gelmedi onun yerine teyzesi geldi nişanımda hiç böyle bişe olmamıştı çok rahat alışverişimizi yapmıştık ama bu sefer kayınvalidede geldi maşallah herşeye bi kulp buldu Çok üzgünüm çoook
Allahtan gelinliğimi onlarla almayaa gitmemişiz kaydirigubbakcemile3 sinirden saçımı başımı yolardımm heraldee kaydirigubbakcemile3 Ama hiçbir lafının altında kalmadım alttan alttan laflarımı geçirdim anlamadı pek ama anlayan anladı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım. bende tesettürlüyüm ve kolye-gerdanlık tarzı şeyler pek gözükmüyor. ama düğünde takılacak olanları napıcam bilmiyorum. benneyaptımki

canım benim baba tarafımın hepsi kapalı...kuzenlerim falan...bir giyiniyorlar bi takıp takıştırıyorlar şok olursun....kolyeleri gömleklerinin üstüne takıyorlar...sende takılacak gibi olanları saklarsın.takılmıycaklarıda,yatırım gibi olanları yaniii.ya saklarsın ya da satarsın...kaydirigubbakcemile5

Küsmedim niye küseyimm unutuyorumm kaydirigubbakcemile3
Evet aynen öylee kaydirigubbakcemile3 Ama bu hep acınır cinsinden en sinir olduğum tip.
Ben ondan set mette istemedim kendi dedi set alıcaz set takıcaz hadi set beğen dedi bende ok dedim :uhm: çok çeşit yoktu bide demez mi çeşit getirin bunlar az diye getirdiler setleri baktım işte bitane beğendim.Bu sefer çok pahalı dedi başladı pazarlığa işte bu kadar para var işte durumumuz şöyle falan annem ben ablam utandık resmen.Annemde biz set falan istemedik oğlum zor durumda kalacaksa (nişanlım) almayın dedi.Nişanlımda olurmu anne set alıcaz dedi bana döndü beğendiğini söyle alalım canım dedi.Kayınvalidede işte ucuz ince bişe beğendi bu olsun dedi nişanlımda inatla aşkım sen hangisini beğendiysen onu al bitanem dedi bende nişanlımın kulağına fısıldadım bunudamı sen ödüceksin dedim yok yardım edicek annem diyince bende sırf kayınvalideye inat beğendiğimi aldım onun beğendiğini istemedim..kaydirigubbakcemile3 görende 2-3 milyarlık set aldım sanır.ınan kuyumcu bile dediki maşallah gelinin gözü tok dedi kaydirigubbakcemile3 Ama anlayanaa Herşeyi nişanlım karşılıyor.anlıcan canım öff yarama basmayınn

akrep mi yılanmı bilemicem ama bi daha tövbe onla bi yere gitmem Çok üzgünüm çoook
Ayakkabı alalım dedi nişanlımda biz beraber gider alırızz dedi gördü oda sıkıldığımı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

iş erkekte biter bunu derim hep..seni ezdirmicek üzmicek..valla brawoo...paraları olmasın ok anlarım ama paraları olduğu halde almak istemeyen dolu...sanki el kızına alacam düşüncesine giriolar...yahu o oğlunla bana alınıo demi..yok öle deel kıza alınıo gibi oluo...ben nişanda ne bohça istedim ne takı.bohçada geldi takıda taktılar.ama ben bohça götürmedim.nişanlım:ben pijama sevmem,gömlek parfüm vs sen hep bana alıosun ne saçmalık gerek yok bir bilezik daha alsın annen(benim anam)taksın sana sonuçta ikimizin dedi..ii dedim bende...ama benimde gördüğüm şeyler olmadı deeel.görmemezliğe verdim ve dedimki kendime"kızım düğün alışverişinde gelinlikte vs kimseyi karıştırma haaakaydirigubbakcemile3"3maymunu oynıycaksın.ve istediğin şeyide söyliyceksin ne demek ilk defa oluo bu.imkanları doğrultusunda alsınlar...hep mutlu ol inşallaha.s.

Biz de Gizem den aldık. Yatak odasını ordan beğenemedim ama, o başka bi yerden oldu. İyi günlerde kullanın

Aynenn öyle canımm kaydirigubbakcemile5 Biz gelinlik almaya 3 kişi gittik ablam ben nişanlım.O kadar rahat beğendimki iyiki topluca gitmemişiz ölürdüm heralde kaydirigubbakcemile3 Aslında kına içinde ben ayarladım zaten abiyeyi daha önceden gidip beğendim onlar sadece baktı okledi ordada bişe çıkaracaktıdada nişanlım yine lafı attı ortaya bişe diyemedi :dilcikar: Erkekte biter tabi herşey ezdirmicek beni gerçi bende ezdirmem kendimi sessizim sakinim ama hakkımıda yedirmem Çok üzgünüm çoook

doğrudur canım ya var öyle takanlar ara ara görüyorum bende. ama ben sadelikten yanayımdır hep. zarif kolyeleri takıyorum ama pek gözükmüyorlar sırnaşık şey. nişanlıma ben set almayın boşuna takmam diye söyledim oda o zaman tuğralı takım alalım hem zarif hem şık dedi bende bişi demedim bakalım artık.düğünde takılacak olan kolyeleri bende yatırım için kullanmayı düşünüyorum canım.

evet canım çok doğru her insan alışverişte belli olur. bizde henüz kayınvalidemle ortak bir alışverişe gitmedik. sadece beyaz eşyamız alınırken yanımızda da onda da biz modelleri önceden belirlemiştik ve kayınvalidem de bişi demedi. şimdilik iyisi olsun taraftarı maddi yönüne bakmıyor bakalım sonrası nasıl olacak. inşallah değişme olmaz :Saruboceq:

öff uyku tutmadı.kızlar ben de bı alışverıs facıamı anlatimm barii.bana porselen demlık alıyolar ama ben de yanlarında oldugum halde eltım begenıyo.sonra yıne bana nevresım takımı alıcaklarmıs yıne ben deıl eltım begenıyo .ya düsunun ben kullancam ama onlar begenıyo.var mı böle bişe yaa.hadı ben yanlarında olmasam neyse ama ben ordayım yanı.nışanlıma dedım bu ılk ve sondu yanı.bı daha tobe dedım.(eltı kıskanıyo benı bıde):roflol:

annemle ben şok olduk zaten annem bı ara devreye gırmıştı.delırttılerdı benı o gun.bak yıne gıcık oldum gece geceklava:

bunu bilir bunu söylerim hayatta kalabalık gidilmeyecek alışverişlere. en güzeli nişanlımızla gitmek. ben henüz kayınvalidemle gitmedim bilmiyorum bişi

kaydirigubbakcemile3 Kesin en çirkinlerini almıştır kaydirigubbakcemile3
Walla ya insanlar neden böyle yapar anlamam :uhm: bende görümceyim biz hiç karışmadık böyle şeylere hatta gelinimiz siz daha güzellerini beğeniyorsunuz siz seçin demişti bize Neden insan gelecek olan kişiye üstünlük taslarlar anlamam Çok üzgünüm çoook

bunu bilir bunu söylerim hayatta kalabalık gidilmeyecek alışverişlere. en güzeli nişanlımızla gitmek. ben henüz kayınvalidemle gitmedim bilmiyorum bişi

Aynenn öylee walla alışverişe 2 kişi en fazla 3 kişi gidilmesi lazım yoksa sinir olup gelirsiniz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…