bizde bi ev bulduk bu akşam görüşücez ama aspiratörü yok onu takın nasıl derim bilmiom bide doğal gaz boıruları döşenmiş ama kombi takılacak
Pashmina canım senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. Lazzoni de bugün yatak odası baktık biz. Nakit 6.400 dediler :1shok::1shok:. Taksitli de 7.800 dü yanlış hatırlamıyorsam. Uçuyolar resmen
http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
iyi geceler kızlar. nasılsınız bakalım ?
bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya
kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:
ilginç oluyordur heralde, 1 ay önce orada yaşıyordun ama şimdi diyorsun ki anneme gittim.. ay ben kötü olurum ya, bi de uzak olcam biraz, o fatihte ben üsküdar da..mubaaet sevdam ya bende dun annemlere gıttım ayaklarımı uzattım annembıseyler hazırladı aah dedım bekar gunlerımı hatırladım birdennsenağlama
lisan ı münasiple denir şekercim ne olacak, velevki siz aldınız kombiyi davlumbazı, 1 yıl sonra size çıkın dediğinde bir sonraki tutacağınız evde bunlar olursa napıcaksınız, yeni evinizin salonuna süs diye koyamayacağınıza göre davlumbazıkaydirigubbakcemile3, tabi ki ev sahibi yaptırmak durumunda, demirbaş çünkü bunlar. :1hug: hem boruları döşetmişse bi zahmet kombiyi yaptırıverir, kombisiz boru ne işe yarayacak :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru ion şekercim
yok kombiyi bizde taktırsak zaten kiradan düşecekte davlumbaz nolur bilemiom yinede derim ben
teşekkür ederim esmacım a.s.artık sıkıntılar bundan sonra başlıyor temizlik yerleşme eksikler düğün telaşı -tatlicadiarzu-ve sinayyy hayırlı olsn cnmmm evinnnnnnnnnnnnnn
ilginç oluyordur heralde, 1 ay önce orada yaşıyordun ama şimdi diyorsun ki anneme gittim.. ay ben kötü olurum ya, bi de uzak olcam biraz, o fatihte ben üsküdar da..
bu sene ki tatil planlarımı yapmaya çalışıyorum bu aralar (kriz yüzünden sallantıda), Aşkım diyoki annenle son tatilini yap istersen doya doya. Ben de durdum düşündüm ve çok kötü oldum :a015:
teşekkür ederim esmacım a.s.artık sıkıntılar bundan sonra başlıyor temizlik yerleşme eksikler düğün telaşı -tatlicadiarzu-
günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:
gunaydn mirmirmirmirallam ben ıyıcene ev garusu oldum yaa 2de yattım 6 :30da kalktım ya
hayrlı ossun cnmŞeniz
günaydın kızlarrr dün giremediğim için geçmiş gençlik bayramınız kutlu olsunalkisalkisalkis
sinaycım çok sevindim cnm hayırlı olsun yeni eviniz
Evet canım temizlik bi yapılsın hele:roflol::roflol::roflol:günaydın canımmmmmmm
hayırlı olsun :) şimdi pıtı pıtı eşyaları taşımaya başla arabayla
offf-tatlicadiarzu-sinay dogru valla temızlk oy oy oy
geçmiş olsun canım darısı başıma :Saruboceq:kızlarr herkese günaydınn çok yorgunummm elim yüzüm şişş yürücek halim yok
dün eşyalarımın çoğu geldi temizlik yaptık evde çok yoruldumm
yatak odası geldı tv ünitesi masa sandalye ve hatalar eksikler çizikler sinirim bozuldu yaa
çamaşır makinem fırınım buzdolabım geldi mutfak masası tabureleri banyo aynası ve takımı işte
bunlar halledildi bulaşık makinem arçelıkten aldım daha gelmedi ürün hiç bi yerde yok kapış kapış
gitmiş herhalde 6251 EI modeli koltuk takımlarım bu hafta sonuna kadar gelcek oturma odası koltukları
alıncak ay eksikler gerçekten bitmiyormuşş... gelinlik ayakkabımı bugün alcaz sanırım
Günaydın Kızlar. Sinay hayırlı olursun evin.
Oveg davetiyen çok güzel benim nişan davetiyemden.
Pıtırcık hayırlı olsun.
Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın
teşekkür ederim darısı başına canıma.s.günaydınnn hayırlı olsunnn a.s.
günaydın böcük... akşam ne yemek yaptın kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrr dün giremediğim için geçmiş gençlik bayramınız kutlu olsunalkisalkisalkis
sinaycım çok sevindim cnm hayırlı olsun yeni eviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?