Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde bi ev bulduk bu akşam görüşücez ama aspiratörü yok onu takın nasıl derim bilmiom bide doğal gaz boıruları döşenmiş ama kombi takılacak

lisan ı münasiple denir şekercim ne olacak, velevki siz aldınız kombiyi davlumbazı, 1 yıl sonra size çıkın dediğinde bir sonraki tutacağınız evde bunlar olursa napıcaksınız, yeni evinizin salonuna süs diye koyamayacağınıza göre davlumbazıkaydirigubbakcemile3, tabi ki ev sahibi yaptırmak durumunda, demirbaş çünkü bunlar. :1hug: hem boruları döşetmişse bi zahmet kombiyi yaptırıverir, kombisiz boru ne işe yarayacak :)

açacağım 1,5 lira

renkli cam kaşıklarım 3 lira

renkli kaselerim 3 tanesi 3 lira ben 3 pembe 3 lila aldım

Pashmina canım senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. Lazzoni de bugün yatak odası baktık biz. Nakit 6.400 dediler :1shok::1shok:. Taksitli de 7.800 dü yanlış hatırlamıyorsam. Uçuyolar resmen

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg

nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan

ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.

iyi geceler kızlar. nasılsınız bakalım ?

bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya

günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool:

öncelikle gunaydın ne çok alıntı yapmışım yaaa
pıtırcık kaşıkların cok guzel
sulfaat hayırlı olsn bişey kalmamış fiyat arastırmasnı yapmsıısn fıyatlar 3-4 ayda nekadar ucmuz bız butune syaları o fıyata almıstıkkk
oveg davetıyene baktm hayırlı olsn seker acılmadı bakamadım

mubaaet sevdam ya bende dun annemlere gıttım ayaklarımı uzattım annembıseyler hazırladı aah dedım bekar gunlerımı hatırladım birdennsenağlama

basıyazmlalı kız hayırlı olsn bende gerdanlk almadımkelepce almıstım
suan koldumda eklıyım resmını barii
ve sinayyy hayırlı olsn cnmmm evinnnnnnnnnnnnnn

mubaaet sevdam ya bende dun annemlere gıttım ayaklarımı uzattım annembıseyler hazırladı aah dedım bekar gunlerımı hatırladım birdennsenağlama
ilginç oluyordur heralde, 1 ay önce orada yaşıyordun ama şimdi diyorsun ki anneme gittim.. ay ben kötü olurum ya, bi de uzak olcam biraz, o fatihte ben üsküdar da..

bu sene ki tatil planlarımı yapmaya çalışıyorum bu aralar (kriz yüzünden sallantıda), Aşkım diyoki annenle son tatilini yap istersen doya doya. Ben de durdum düşündüm ve çok kötü oldum :a015:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru ion şekercim
yok kombiyi bizde taktırsak zaten kiradan düşecekte davlumbaz nolur bilemiom yinede derim ben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru ion şekercim
yok kombiyi bizde taktırsak zaten kiradan düşecekte davlumbaz nolur bilemiom yinede derim ben

de tabi şekercim, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :roflol:
ay çok çingene gördüm kendimi

ben geldimm herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar a.s. ama geçmişi okuyamadım cünkü epeydir yoktumm

teşekkür ederim esmacım a.s.artık sıkıntılar bundan sonra başlıyor temizlik yerleşme eksikler düğün telaşı -tatlicadiarzu-

evvet cnm ya öyle oluyor ama ınan söylede oluyor kendınımı mısfır gıbı hıssedıyon ılk gıdıslerde evıne gıtmek ıstıyon ve böyle hıssetmen senı kotu edıyor
sinay dogru valla temızlk oy oy oy

kızlarr herkese günaydınn çok yorgunummm elim yüzüm şişş yürücek halim yok

dün eşyalarımın çoğu geldi temizlik yaptık evde çok yoruldumm

yatak odası geldı tv ünitesi masa sandalye ve hatalar eksikler çizikler sinirim bozuldu yaa

çamaşır makinem fırınım buzdolabım geldi mutfak masası tabureleri banyo aynası ve takımı işte

bunlar halledildi bulaşık makinem arçelıkten aldım daha gelmedi ürün hiç bi yerde yok kapış kapış

gitmiş herhalde 6251 EI modeli koltuk takımlarım bu hafta sonuna kadar gelcek oturma odası koltukları

alıncak ay eksikler gerçekten bitmiyormuşş... gelinlik ayakkabımı bugün alcaz sanırım

Günaydın Kızlar. Sinay hayırlı olursun evin.
Oveg davetiyen çok güzel benim nişan davetiyemden.
Pıtırcık hayırlı olsun.
Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın

başıyazmalıkız burdan salı pazarı die bi tükkan var ordan aldım kaşıkları
esmy cim çok saol canım:)
zeysb sende saol bitanem:)
uğur böcümmm sende saolll:)
eudorabeta(kız senin nick çok zor yazılıo bea:) sende çok saol canım,takvime gelince bakalım beklios:)))
roselincim sende saol canımmm
oveg sende cicim
gasoline sendeee tatlımm:)))
oktar sende saol canımmm:)

günaydın canımmmmmmm
hayırlı olsun :) şimdi pıtı pıtı eşyaları taşımaya başla arabayla
Evet canım temizlik bi yapılsın hele:roflol::roflol::roflol:
sinay dogru valla temızlk oy oy oy
offf-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım darısı başıma :Saruboceq:
Günaydın Kızlar. Sinay hayırlı olursun evin.
Oveg davetiyen çok güzel benim nişan davetiyemden.
Pıtırcık hayırlı olsun.
Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın

tşkr ederim oktarcım a.s.

GÜnaydın kızlar
ben dun gelınlıkÇıdeydımhazıran 9 da teslım edecek gelınlıımım:)
20 gunde hallolacak allahım ya:)
allah her ısteyene yasatsın ne gÜzel seyler bunlarrr

Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi ,omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz ,bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin gözümün nuru, göz bebeğim...
:asigim:

günaydınnn hayırlı olsunnn a.s.

günaydın böcük... akşam ne yemek yaptın kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim darısı başına canıma.s.
günaydın kızlarrr dün giremediğim için geçmiş gençlik bayramınız kutlu olsunalkisalkisalkis
sinaycım çok sevindim cnm hayırlı olsun yeni eviniz

günaydın gamzecim çok tşkr ederim canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…