Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya ben niye hatırlamıyorum betam nişan fotolarını yoksa eklemedinmi bide sulfat ekliycekti nikahının resimlerini ama.....:1no2: :1no2:

Ayyy evet eklicektim dimi Bu pc de yok canım ama yarın öbür gün eklicem senin için yerimseniben

ahanda bugun aldıklarım

sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)

kaydirigubbakcemile3

buket beta sulfat yorumlar için tşkrler.evet çok uyumlu oldu :) tam içime sindi.
beta bilmiyorumki cnm tabiki farlı tasarımlar olabilir ama model buydu bizde beğendik işte.gelinliğide sonra koyarım önce koymuştum bilmiyorum hatırlayan varmı onu almadık başka bir model aldım.eklerim yine.
iyi geceler herkese....

Ayyy evet eklicektim dimi Bu pc de yok canım ama yarın öbür gün eklicem senin için yerimseniben

Tamam canım ben burda olayım ama mutlaka

Yok canım, zaten ben de doğtaşta gördüm sadece güzel dedim. Doğtaşa odanın ölçüsünü götürcez bilgisayarda köşeyi yerleştircekler bakalım boyutlar nasıl olcak? Ama kelebekte güzel bi köşe göremedim çünkü teşhiri değiştiriyolardı. Yeni ürünler gelmişti darmadağındı her yer :1no2: Bu arada gittiğimiz her yer düğün sezonu başlıyor fiyatlarımızda artış olcak dediler. Ne bu yaaa gelinlik artıyor, mobilya artıyor. Her bişeyin fiyatı artıyor senağlama

Kesin zamlı alınacak yaa adamlar koca kış sinek avladılar sezonu şimdi, bende detaylı bakıcam yazarım sana pazar akşamı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

merhabaaa
oveg amma uyumlu olmuş davetiye ve şeker hayırlı olsun cnm

hoşgeldin buketcimmmm

iyi geceler kızlar. nasılsınız bakalım ?

bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya

ehueehue diom ya sizde bir ortaklık söz konusu diyee kuaförlerinizde aynı çıkmış kuşum yaa
kaydirigubbakcemile3 wala tesadüff dimii hemşoo söylesene :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Noldu hemşom ne dedilerr :uhm:
ahanda bugun aldıklarım

sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Alemsin buketim ama oda gerekli son dk.unutulacak bişe iyi yapmışınn kaydirigubbakcemile3

Bende damat için hanii sepet yapıyorlar ya traş kremi,köpüğü vs.Ya bi sorduk 80 TL dediler :1shok: Bende kendim alır bi sepet yaparım dedim.50 TL aldım ben hepsini watsontan niveanın hemde bide hediye verdilerr yüz masaj aleti kaydirigubbakcemile3

bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya

senağlama Banada artık başla eşyalarını kolilemeye diyorlar senağlama Banane diyorum siz beni hemen göndermek istiyorsunuz dimi diyorum acıtasyon yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra öff tamam kalsın biraz daha diyolarr kaydirigubbakcemile3

Ama ben bindallımı giyince annecim tutamadı gözyaşlarını kaydirigubbakcemile3

off en zor anlar sakın ağlama canım güçlü ol biraz daha ilersi var çünkü şimdiden yapma böyle yaa.

Uzağamı gelin gidicen peki..

Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben

şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:

Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.

Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.İşte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3

ben hiç bişi diyemeden kuzu kuzu yapıyorum canım :çok üzgünüm: sen naptın aldın mı kına kıyafetinle bindallıyı ? hani fotoları hıııı klava:

off en zor anlar sakın ağlama canım güçlü ol biraz daha ilersi var çünkü şimdiden yapma böyle yaa.

Uzağamı gelin gidicen peki..

ben şimdiden kendimi kaybeder oldum canım.hatta bırak şimdiden olmasını taa ramazan ayında başladım :çok üzgünüm:
kayseriden ankaraya gelin gidiyorum canım

kız kayınvaliden beni de şaşırttı şakkıdı yoksa başlarda da böylemiydi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..

bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..

Beta ama damadın aldıklarına yardım etmez ki erkek tarafı benmi yanlış biliom yoksa ??? belki adetler farklıysa orda gelinin geceliğini de damat tarafı alır gelin tarafı karışmaz beizim burda.

Ama damat kapak olcak laf etmiş haa güneş mi geçti kayınvalidenin başına fazla gezdirmeyin yanınızda tehlikeli oluyosa kuşum

anladım canım yaa zor tabi bu işler ben şimdiden atıp ttuyom gitsemde kurtulsam sizden falan diye şaka yollu evdekilere ama ciddiye binince durumlar farklılıaşıo tabii

canım ben jumbodan almıştım bu kadar değillerdi haa.pek pahalı..gift&gurme gibi yerler var tek parça şeklinde alabileceğin bende yeni keşfettim.orda varsa bak çok ucuz ve bu tarz kare tabaklar var...
haklısın canım hepsi pek cici..saol
kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
çok çok geçmiş olsun canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html

buyrun ama az gerıye bakın:roflol: ben yorum yapcak değer bıle gormedım yapmadımda
bende görmüştüm böcüğüm...ben çilek ği çok sevdim ne tatlı kız de mi?Allah kolay doğum versinde pek cici kız maşallah..
size bi kaç çakma nick
pktbb
uğur pöcüğü
Hayatimi
Dimpless
Arsina
Purcu Özge
Fmö (fmknın çakması kaydirigubbakcemile3)
Tubiliş
minnnik
el-isa
Bılek kuin
ahahhaha kuşum hakkaten ne bunlar yaaa..nie böle bişi yaparki insanlar şaka gibi ilahi kız..
açacağım 1,5 lira

renkli cam kaşıklarım 3 lira

renkli kaselerim 3 tanesi 3 lira ben 3 pembe 3 lila aldım

canım güle güle kullan.açacağından bende pazardan bir sürü almıştım bayılıyorum bunlara yunuslularını daha çoks eviyorum...
pıtırcık hayırlı olsun cnm çok güzeller.

nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar
Allah kavuştursun...ooww hayırlı olsun canikom
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...r/198797-2960-prensesler-prensler-2960-a.html

yığenımın resmını koydum teyzelerı

valla azdaha gtmesem yandıydı
uyyyyy yerim onu....ne pişiidiiiii?
eminim öledir canım...çok yakışmıştır..ewet çok moda...
model bu

[/URL][/IMG]
canım bana biraz fazla kocaman geldii yaa..daha zarif topuz yokmuydu?kızma ben beğenmedim

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg

nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan

ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.
ahha ay kuzummm pek ciciler uyumlular hayırlı olsun...
ahanda bugun aldıklarım

sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu

kaydirigubbakcemile3

hahaha eşek seniiii..pis yaramaz...güle güle kullan canım...ojeni nerden aldın?ahhaha güle güle kullan

hayırlı olsun canım davetiyeniz....kızım alsaydın gerdanlıktaa pehhhh kocişine gösterirdin ahah takıalrında hayırlı olsuna.s.

anladım canım yaa zor tabi bu işler ben şimdiden atıp ttuyom gitsemde kurtulsam sizden falan diye şaka yollu evdekilere ama ciddiye binince durumlar farklılıaşıo tabii

kesinlikle zor canım ya her geçen günü en iyi şekilde geçirmek istiyorum inşallah öyle de geçiriyorumdur.ne de olsa seni büyüten ailenden ayrılıyorsun senağlama uff yazarken bile gözlerim doldu ya :çok üzgünüm: senin düğün ne zaman canım

ben hiç bişi diyemeden kuzu kuzu yapıyorum canım :çok üzgünüm: sen naptın aldın mı kına kıyafetinle bindallıyı ? hani fotoları hıııı klava:
Aldım evet Bi kına ayakkabım kaldı.Yarın kına için giyeceğim elbiseyi teslim alıcam üzerinde tadilat yapılıyor.
Hepsini alınca eklerim.Diğerlerini çekmedim daha

Bindallıyıda aldık çok değişik bişi :uhm: Ayy bi giydim kendimi halk oyunlarındaki kızlar gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 Ben bide şalvar giyicemm benneyaptımki

Kınada 3 tane kıyafet değiştiricem kına gecem kıyafet değiştirmekle biticekk kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım. bende tesettürlüyüm ve kolye-gerdanlık tarzı şeyler pek gözükmüyor. ama düğünde takılacak olanları napıcam bilmiyorum. benneyaptımki

hayırlı olsun canım. yarın fotolarını bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 maaşallah kıs ben kıyafet değiştirmemek için bindallı almadım kıs buarada msn de görmüyorum seni hayırdır ? msn e küstün mü delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…