Ya ben niye hatırlamıyorum betam nişan fotolarını yoksa eklemedinmi bide sulfat ekliycekti nikahının resimlerini ama.....:1no2: :1no2:
Ayyy evet eklicektim dimiBu pc de yok canım ama yarın öbür gün eklicem senin için yerimseniben
merhabaaa
oveg amma uyumlu olmuş davetiye ve şeker hayırlı olsun cnm
kaydirigubbakcemile3 wala tesadüff dimii hemşoo söylesene :mymeka: kaydirigubbakcemile3ehueehue diom ya sizde bir ortaklık söz konusu diyee kuaförlerinizde aynı çıkmış kuşum yaa
Noldu hemşom ne dedilerr :uhm:Vala geldiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Ama şuan iyiyim canımı sıktı evdekiler ayaklarımı düşünemiyorum :çok üzgünüm: Ayyy ne güzel yaa elbiseni de aldın, ekliceksin dimi yerimseniben Gecelik sabahlık :jeyyar: Kayınvaliden mi aldı
ahanda bugun aldıklarım
sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)
kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar. nasılsınız bakalım ?
bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya
iyi geceler kızlar. nasılsınız bakalım ?
bugün çeyizimden bir kısmını koliledim göz yaşlarımı annemin yanında değil banyoya geçip akıttım senağlama çok zor geliyor ya
senağlama Banada artık başla eşyalarını kolilemeye diyorlar senağlama Banane diyorum siz beni hemen göndermek istiyorsunuz dimi diyorum acıtasyon yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra öff tamam kalsın biraz daha diyolarr kaydirigubbakcemile3
Ama ben bindallımı giyince annecim tutamadı gözyaşlarını kaydirigubbakcemile3
off en zor anlar sakın ağlama canım güçlü ol biraz daha ilersi var çünkü şimdiden yapma böyle yaa.
Uzağamı gelin gidicen peki..
Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben
şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.
Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.İşte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben
şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.
Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.İşte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3
ben hiç bişi diyemeden kuzu kuzu yapıyorum canım :çok üzgünüm: sen naptın aldın mı kına kıyafetinle bindallıyı ? hani fotoları hııııklava:
ben şimdiden kendimi kaybeder oldum canım.hatta bırak şimdiden olmasını taa ramazan ayında başladım :çok üzgünüm:
kayseriden ankaraya gelin gidiyorum canım
canım ben jumbodan almıştım bu kadar değillerdi haa.pek pahalı..gift&gurme gibi yerler var tek parça şeklinde alabileceğin bende yeni keşfettim.orda varsa bak çok ucuz ve bu tarz kare tabaklar var...Pia , güle güle kullan. Royal Fine China takımını kaça aldın, benim bittiğim öldüğüm bi royal fine china takım var, fiyatını sordum, sirkecideki ithalatçıya, 3.600-tl dedi, ama nakitte birşeyler yaparız dedi. ben de kıyamıyorum kaldırıp 2 beyaz eşya fiyatını bir takıma vermeye, teyzem dedi ki bin lirası benden, annem de birazıda benden alalım çok istiyosan dedi, ama yoook o kadar para veremem dedim ben de, zaten aşkım da o kadar parayı götürüp tabağa verirsen seni gebertirim dedi :roflol::roflol: ben de vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
haklısın canım hepsi pek cici..saolhoşgeldin hayat resim ekledin mi?
hepsi çok güzel ben en çok 1. ve sonuncuyu beğendim canım
bunlarıda alırsan uçak gemisi olcak seninkilerden böcük :roflol:
baktım çok güzeller cidden odam için alsammı acaba değişiklik olur
hepside çok şık güle güle kullan
çok çok geçmiş olsun canım...kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti
bende görmüştüm böcüğüm...ben çilek ği çok sevdim ne tatlı kız de mi?Allah kolay doğum versinde pek cici kız maşallah..http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html
buyrun ama az gerıye bakın:roflol: ben yorum yapcak değer bıle gormedım yapmadımda
ahahhaha kuşum hakkaten ne bunlar yaaa..nie böle bişi yaparki insanlar şaka gibi ilahi kız..size bi kaç çakma nick
pktbb
uğur pöcüğü
Hayatimi
Dimpless
Arsina
Purcu Özge
Fmö (fmknın çakması kaydirigubbakcemile3)
Tubiliş
minnnik
el-isa
Bılek kuin
canım güle güle kullan.açacağından bende pazardan bir sürü almıştım bayılıyorum bunlara yunuslularını daha çoks eviyorum...
Allah kavuştursun...ooww hayırlı olsun canikompıtırcık hayırlı olsun cnm çok güzeller.
nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar
uyyyyy yerim onu....ne pişiidiiiii?http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...r/198797-2960-prensesler-prensler-2960-a.html
yığenımın resmını koydum teyzelerı
valla azdaha gtmesem yandıydı
eminim öledir canım...çok yakışmıştır..ewet çok moda...Hadi gözün aydın hamidecimm yerimseniben Keşke 37 alsaydın içine kalıp koydururdurn yerimseniben inşallahh istediğin gibi ayağına cuk diye oturur canım :1hug: FOtolarını bekliyorum..
zeysbcim desene ben modaya ayak uydurmuşumm kaydirigubbakcemile3 benim gelinliğin hem önünde göğüs altında hemde yan tarafımda koca bi fiyonk var kaydirigubbakcemile3 Ama çok şeker duruyorr
Off canımm çok geçmişş olsunn acaip bi acıdır oo çok iyi bilirimm :1no2:
Pıtırcığımm tomurcuğumm çok cici aldıkların iyi günlerde kullan yerimseniben
Bu arada takvimin hayırlı olsunn hayırdırr :jeyyar:
Evet bıraktım hemşom 4 gündür antibiyotik kullanıyorum çünkü zaten kullanmamaya karar verdim.Adet günüm bile alt üst oldu :1no2:
Nasıl mobilya beğendin mi ? Karabağlaramı gittiniz ?
canım bana biraz fazla kocaman geldii yaa..daha zarif topuz yokmuydu?kızma ben beğenmedimmodel bu
[/URL][/IMG]
ahha ay kuzummm pek ciciler uyumlular hayırlı olsun...http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru
davetyemiz bundan 300 adet oldu.
ahanda bugun aldıklarım
sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)
kaydirigubbakcemile3
kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
anladım canım yaa zor tabi bu işler ben şimdiden atıp ttuyom gitsemde kurtulsam sizden falan diye şaka yollu evdekilere ama ciddiye binince durumlar farklılıaşıo tabii
Aldım evet
ben hiç bişi diyemeden kuzu kuzu yapıyorum canım :çok üzgünüm: sen naptın aldın mı kına kıyafetinle bindallıyı ? hani fotoları hııııklava:
kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..
bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..
Aldım evetBi kına ayakkabım kaldı.Yarın kına için giyeceğim elbiseyi teslim alıcam üzerinde tadilat yapılıyor.
Hepsini alınca eklerim.Diğerlerini çekmedim daha
Bindallıyıda aldık çok değişik bişi :uhm: Ayy bi giydim kendimi halk oyunlarındaki kızlar gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 Ben bide şalvar giyicemm benneyaptımki
Kınada 3 tane kıyafet değiştiricem kına gecem kıyafet değiştirmekle biticekk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?