TUBİŞŞŞŞ SGL CNMBENM
YENİ EVLUSUN GELEMEMMkaydirigubbakcemile2
Kızlar maskoya gidicem hafta sonu köşe kotuk bakmaya önerebileceğiniz kaliteli ve modern mobilyacı var sa yazarmısınız bana????
Kızlar maskoya gidicem hafta sonu köşe kotuk bakmaya önerebileceğiniz kaliteli ve modern mobilyacı var sa yazarmısınız bana????
sorun değil canımcım :1hug: belki nicklerdeki harf benzerliklerinden olabilir.
inşallah kuzum
ya az önce öğrendim mobilyalarımda haziranın ilk haftası gelecek muhtemelen hafta sonu
ve ben o gün evi yerleştirmeyi düşünüyordum malum ondan sonra başka cumartesim yok :) düğünden bi gün önceyi saymazsam
şimdi mobilyalar o gün gelirse ben çeyizi ne zaman götürem eve :uhm:
ben bayılıyorum bunlara
kuzum bunlar çift taraflı bant ile yapışıyor
ev değişirsen bantı yenilersin kaydirigubbakcemile5
sizin alyanslar nerde????teşekkürler canıııma.s.
tatildeyiz canım gelebilirsin sırnaşık şey
yağmur mobilyada var oturma odasına göre köşe koltuk.
Bakıyorum o haldee dikkate aldım tubişim
kaydirigubbakcemile2 yuppiiii artık buketimizinde evi var.
konsolun üstüne böyle cücel ayna istiyorum ama kirada oturacağımız için dudaklarımı büzüştürüp oturuyorum tıtımın üstüne. size fikir olur belkim diye ekledim .
güle güle ağız tadıyla, sağlıkla oturun inş. güzelcim :1hug:
evin hayırlı olsun canım, fayansları temizlerken biraz zorlancaksınız.
tatildeyiz canım gelebilirsin sırnaşık şey
buket, sana hoşbulduk yazıcam sabah beri deniyorum ama izin çıkmadı başkasına denedim oldu sana yazamıyorum.
PASHİMİNAAA CIĞIMMM NİYE MASKO HEEEklava İYOM SIZE PAHALI ORALAR
MODESAAAAAAAAA YA GIDIN
AMA İLLEDE AMSKO DIYOSAN ALKAN MOBILYAYA UGRA DERIM
Esma orası nerde kız hiç duymadım???
masko benim evimin dibi de oyüzden orası geldi aklıma dediğin mobilyacıyı da ekledim kuşum hemen.
EYUPDE CNMPASHİMİNAAA CIĞIMMM NİYE MASKO HEEEklava İYOM SIZE PAHALI ORALAR
MODESAAAAAAAAA YA GIDIN
AMA İLLEDE AMSKO DIYOSAN ALKAN MOBILYAYA UGRA DERIM
Esma orası nerde kız hiç duymadım???
masko benim evimin dibi de oyüzden orası geldi aklıma dediğin mobilyacıyı da ekledim kuşum hemen.
BAK HAYATIMDA SANIRIM ORDAN ALDI
MODESADANDA MASKODANDA BAYA UYGUN
ALKAN MOBILYA MASKODADA VAR GUZEL SEYLERI VAR AMA MESELA EYUPTE MODESADA ALKAN PAHALI DIGERLERINE GÖRE
netten nereden alacaksın şekercim? çaktırmadan site ismi ver, bir de gold da bonus a mütemadiyen kdv indirimleri %20 indirim mesajları falan geliyo telefonuma eğer ilgilenirsen, hem bir mağazadan almış olursun, daha iyi olabilir. Ben internetten sıkça alışveriş yaparım da, laptop alırken biraz düşünebilirm belki ama güvenilir ve eski bir siteyse tabi ki siparişi ver ama kargo geldiğinde kargocuyu göndermeden kutuyu aç bak mutlaka.bende 1,5 sayıyorum düğüne kaydirigubbakcemile3 bu arada tskr ederim cnm şuan stokda haftanın ürünü yarın sipariş verimmi diyorsun :))) kızlar kimse laptopdan anlmıyor anlaşılan herkes ceyiz derdinde :roflol:
:1hug:GASO EMINM ONDAN KARISTRIYOM BENN
EYUPDE CNM
BAK HAYATIMDA SANIRIM ORDAN ALDI
MODESADANDA MASKODANDA BAYA UYGUN
ALKAN MOBILYA MASKODADA VAR GUZEL SEYLERI VAR AMA MESELA EYUPTE MODESADA ALKAN PAHALI DIGERLERINE GÖRE
Anladım canısıı çok teşkür ederim çoookkk
tubiş tatil demek heeeeeee kaydirigubbakcemile3
canım iş yeri çok sorun çıkarmazsa eşyaların gelmeden önceki gün(cuma) izin alırsın sabahtan akşama kadar temizlenmedik yer bırakmazsın. cumartesi bütün eşyaların gelmesini sağlarsan gün boyu onlarla uğraşırsın. pazarda sana kalır. pazar günü çeyizlerini toplayıp götürebilirsin. Son haftada eşyayla falan uğraşmazsın. olmazmı ki CADIARZU
bu aynalar çift taraflı bantlarla yapışırda söküldüğünde duvarın boyası mahvoluyor. gider bizim depoozito :ecrin_bebek: bu yüzden yapamıyoruz malisif. :çok üzgünüm:
Alıntı :
blackqueen kullanıcısından alıntı
bende 1,5 sayıyorum düğüne bu arada tskr ederim cnm şuan stokda haftanın ürünü yarın sipariş verimmi diyorsun :))) kızlar kimse laptopdan anlmıyor anlaşılan herkes ceyiz derdinde
benim bu yaza evlenemediğim de burdan belli zaten :)) herkes çeyiz derdinde, ben laptop :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?