Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

TUBİŞŞŞŞ SGL CNMBENM
YENİ EVLUSUN GELEMEMMkaydirigubbakcemile2

tatildeyiz canım gelebilirsin sırnaşık şey

Kızlar maskoya gidicem hafta sonu köşe kotuk bakmaya önerebileceğiniz kaliteli ve modern mobilyacı var sa yazarmısınız bana????

yağmur mobilyada var oturma odasına göre köşe koltuk.

buket, sana hoşbulduk yazıcam sabah beri deniyorum ama izin çıkmadı başkasına denedim oldu sana yazamıyorum.

Kızlar maskoya gidicem hafta sonu köşe kotuk bakmaya önerebileceğiniz kaliteli ve modern mobilyacı var sa yazarmısınız bana????

sorun değil canımcım :1hug: belki nicklerdeki harf benzerliklerinden olabilir.

PASHİMİNAAA CIĞIMMM NİYE MASKO HEEEklavaİYOM SIZE PAHALI ORALAR
MODESAAAAAAAAA YA GIDIN
AMA İLLEDE AMSKO DIYOSAN ALKAN MOBILYAYA UGRA DERIM

GASO EMINM ONDAN KARISTRIYOM BENN

canım iş yeri çok sorun çıkarmazsa eşyaların gelmeden önceki gün(cuma) izin alırsın sabahtan akşama kadar temizlenmedik yer bırakmazsın. cumartesi bütün eşyaların gelmesini sağlarsan gün boyu onlarla uğraşırsın. pazarda sana kalır. pazar günü çeyizlerini toplayıp götürebilirsin. Son haftada eşyayla falan uğraşmazsın. olmazmı ki CADIARZU

bu aynalar çift taraflı bantlarla yapışırda söküldüğünde duvarın boyası mahvoluyor. gider bizim depoozito :ecrin_bebek: bu yüzden yapamıyoruz malisif. :çok üzgünüm:

sizin alyanslar nerde????teşekkürler canıııma.s.

biz bi hayli eski olduğumuz için alyanslarda eskidi
düğün için temizletmeyi düşünüyorduk çizikleri
bigün gittik kuyumcuya abisinin bana alacağı hediyeyi secmek için yüzükleride verdik
bikaç gün takmadık kendimizi kötühissediyoruz öle alışmışız
benimki dediki sola takamıcaz bu gidişle
neyse aldık yüzükleri anammm yepisyeni :asigim:
benimki dedi takmayalım hem sol için alışalım hemde çizilmesin (sanki sonra takınca çizilmicek -tatlicadiarzu-)
evde kuzu kuzu yatıyor cicoşlar çok özledim ama senağlama

kaydirigubbakcemile2 yuppiiii artık buketimizinde evi var.

a.s.

konsolun üstüne böyle cücel ayna istiyorum ama kirada oturacağımız için dudaklarımı büzüştürüp oturuyorum tıtımın üstüne. size fikir olur belkim diye ekledim .

aynen cnm bende aynı şeyi yapıom bi tek oturduğum tıt farklı kaydirigubbakcemile3

güle güle ağız tadıyla, sağlıkla oturun inş. güzelcim :1hug:

çok saol cnm. amin hepimiz inşallah

evin hayırlı olsun canım, fayansları temizlerken biraz zorlancaksınız.

saol tubişim.bende aynı seyi düşünüom cnm

tatildeyiz canım gelebilirsin sırnaşık şey

buket, sana hoşbulduk yazıcam sabah beri deniyorum ama izin çıkmadı başkasına denedim oldu sana yazamıyorum.

olsun kuzum benimm :1hug:

netten nereden alacaksın şekercim? çaktırmadan site ismi ver, bir de gold da bonus a mütemadiyen kdv indirimleri %20 indirim mesajları falan geliyo telefonuma eğer ilgilenirsen, hem bir mağazadan almış olursun, daha iyi olabilir. Ben internetten sıkça alışveriş yaparım da, laptop alırken biraz düşünebilirm belki ama güvenilir ve eski bir siteyse tabi ki siparişi ver ama kargo geldiğinde kargocuyu göndermeden kutuyu aç bak mutlaka.

GASO EMINM ONDAN KARISTRIYOM BENN
:1hug:

Alıntı :
blackqueen kullanıcısından alıntı
bende 1,5 sayıyorum düğüne bu arada tskr ederim cnm şuan stokda haftanın ürünü yarın sipariş verimmi diyorsun :))) kızlar kimse laptopdan anlmıyor anlaşılan herkes ceyiz derdinde

benim bu yaza evlenemediğim de burdan belli zaten :)) herkes çeyiz derdinde, ben laptop :))

Son düzenleme:
kızlar liste çok süper olmuş :) benim 8 ağustos görünüyort ama 8.de yer yok diye 7 ağustosa alındı bizximki ama farketmez.Aşkıma bir gün önce kavuşucam :)

hallederim bi şekilde napim
Allah sağlık versin
hım anladım kuzum

masko benim evimin dibi de oyüzden orası geldi aklıma dediğin mobilyacıyı da ekledim kuşum hemen.

esmanın dedği yere gidersen
lord ev tasarıma bak
işçiliği güzel

bizim daha çok zamanımız varya zamana yayarak çeyiz yapıyoruz bnm ufak tefek şeyler var onun için aldırış etmiyorum güzelim bi düdüklüm birde leğen vs. hımm bide yatak odası hayatımda sadece mobilyaları alıcak biticek bu kadar yani bizdeki durum :)))

black kııızz, bunun numerik klavyesi de vaaar, anacım ben demi alsam ne, çok pis gaza geldim şimdi pp
alır çeyizime koyarım nolcek ki :)) aşkıma diyorum ki, ben sana gelirken laptop ı anneme bırakırım, kadıncağızın canı sıkılmasın evde ben de olmayacağım artık, sen bana yenisini alırsın ki diyorum, saçmalama diyo o senin çeyizin getirmen lazım onu da diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…