Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcim ayna süper durmus :lepi: güle güle kullan canım benim hayirli olsun bu arada eşyalarin yavas yavas geliyor ne güzel
Teşekkür ederim azracım Şeniz Valla şuan tek eşyamız portmanto canım :roflol: Ama en azından ev ile ilgili işler yapılıyor.

yatak oda mobilya almislar canim
diyorumya ucak biletimi dügün gecesine denk getirmemin sebebleri var ve bu sebebini nisanlim bile bilmiyor nasil söylerim. Ben evlerini hic begenmedim. Ben o eve gelin gitmek istemdedigim icin böyle ayarladim biletlerimizi.

yAA bence Türkiyede kullanıcan senin evine girmiycek kurcalamaya fazla gerek insanlar heves edip almışlar

bence açık açık konuş cnm yoksa iicene dolacaksın birikecek herşey ondan sonra daha kötü olur... karşı tarafıda kırmadan yapıcı bir dille ndn istemediğini anlat... ne yapmamız gerekiyor die sor nişanlına... birlikte karar verin destek olsun o da sana:)))

damla dinerciğim çok ii yapmışsın adın atmakla:)))

eltin bişey demedi mi damla sen o kadar şey dedikten sonra pekii önemli değil falan gibi

Son düzenleme:
bence dememiş tavrını sürdürmüştür... baksana nasıl kin duymuş ne war bunda alınacak yaaa...

Boşver dedi.. ben sadece senden beklemezdim dedi .Ne yaptıysam sanki... Ben çok sinirlendim ama..

Son düzenleme:
Canım bundan sonra sende ona göre davran kıymet bilmeyene değer verme,

boşver demekle zahmet etmiş çok gurulu bir insan sanırım gururunu kıramıyo kimseye karşı heralde

bence sen onu çok pohpohlayıp şımartmışsın cnm ona fazla gelmiş bunlar... senden bundan sonra ona göre ddavranırsın...

Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5

30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)

19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia

23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar

05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket

16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm

02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

Nişanlanacak ve Sözlenecekler

24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)

Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3

Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben

Son düzenleme:
Pp sulfat cok cıcı fıstıgım yaa

merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugün gün alıcaz
:Saruboceq:
hayırlı olsunn:1hug:
ben çok severimmm keşke burda da öle olsaydıı:sm_cool:
bu gidişle iş miş bulamıycam kızlar yaaaa. erkek arkadaşımada sordum şimdi,kapı kapı dolancan diyo.bi de askıntılık falan edenler oluyomuş yaaaa.onlarada katlanabilirsen başvur diyooo
bende çok umutsuzum artık çalışmak istiyorum ben senağlama
ay yaza kısme yok hakkaten ya
ben varımmm hihoyyyt
ben ewlene kadar kımsecık kalmayack heycanımı kımle paylaşcam ben sımdı ceyızımı kımlere gostercem senağlamasenağlama
bana gösterirsin canım bende göstercem inşallah :Saruboceq:
heran herşey olabilire benide ekleyebilirsin canım geçenlerde öğrendiğime göre nerdeyse şimdi evli olacakmışım :1shok:
epeydir düşünüyorum araştırıyorum güvenli bir site buldum ama bu seferde gelişinden korkuyorum ya kutuda çatlarsa die seninki nedir ben asus alıcam cnm

ben 5 yıl asus kullandım canım tavsiye ederim çok dayanıklıdır..
kullanmaya göre birazda şansa bağlıdır aslında ama ben çok memnun kaldım
hala çalışır durumda asusum ama adaptörü yandı kullanamıyorum
5 yıllık laptopa yeni ataptörde almayalım dedi abim..
ama senin şeçtiğim model çok ağır be canım benimkinin de kilosu aynıydı taşınmıyo öle olunca...

Kızlarr en güncell listeyii huuzurlarınızaaa koydumm..kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra eklenecek kim varsa burdan kopyalayıp kendini ekleyebilir arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

Nastasia banyo takımın süper dememe gerek yok zaten :lepi: İyi günlerde kullan canım yerimseniben Düğün tarihinde doğrumu bak bakalımm :uhm:

Fmk canımm ne desemkii :uhm: Onlarda kendilerince heves etmişler ama bişeyi sormadan alıyorlar yaa bende sinir oluyorum ne yalan söylimm sonuçta beğenmediğin bişeyide beğendim demekte yanlış en azından nasıl bir model istediğini söylerdin dimi...
Teşekkür et geç boşver takılma :teselli: Sen gene o gün uçağına atlar gelirsin oraya gittiğinizde kalırsınız yerimseniben

Damla_dincer afferin sana kaydirigubbakcemile5 Büyüklük sende kalsın boşver yerimseniben Ama senin yerinde olsam bu tepsi o kurabiyelerden yapar götürürdümm doya doya yesinn bi tarafları dahada çok büyüsün hanfendininn Çok üzgünüm çoook Ama sana tavsiyem insanlara hakkettiğinden fazla değer vermee :teselli: Bazıları değmiyor çünkü Çok üzgünüm çoook

geçmişi okudum geldim..oww yanii
ev tutanlar hayırlı olsun sinaycım:)
sülfatcım herşeyin pek cici...
beta listene beni ekleme unuttun beni:mymeka:evlenip didince bizi unutucakmışınız...
nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.

kızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
sonra ben 4te dişim ağrıyo dıe ıızn aldım
cınemaya gttım gene:roflol: yalandan kım ölmüş
haftayada buz devrı var cok komık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…