Teşekkür ederim azracım Şeniz Valla şuan tek eşyamız portmanto canım :roflol: Ama en azından ev ile ilgili işler yapılıyor.sulfatcim ayna süper durmus :lepi: güle güle kullan canım benim hayirli olsun bu arada eşyalarin yavas yavas geliyor ne güzel
arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var. Türkiyede Yatak odasi istemedimi söylemistim nisanlimla kararlastirmistik. Neyse Kayinvaldem hefes etmis kiziyla birlikte yatak odasi almislar. Benim bundan son ana kadar haberim olmadi ne söylediler nede fikrimi aldilar fotograflarini atmis az önce nisanlim ben istemistim görim bari diye nasil bir sey. Bilmiyorum benmi nankörüm yatak odasi eeh iste siradan bide yatak örtüsü örtmüsler 20 sene önce modern olanlardan ben o yatak odasini istemiyorum istemiyorumdan öte benimsiyemiyorum. Nisanlimla biz hem fikirdik yatak odasina verilecek parayi baska bir sekilde degerlendirebilirlerdi mesala bana bir bilerzik alarak daha mantikli olurdu enazindan. Sözde benim yatak odam ama ben o yatakta yatana kadar kac kere baskasi yatar ... Suan dügünden sonra yasayacagim evde kaliyorum almanyada ama yatak odamizda yatmiyorum baska bir odada kaliyorum benim icin böyle seyler degerli gelin olmadan orda uyumak istemiyorum. Yarin sorarsa nisanlim fotolar nasil buldun diye gercek fikrimi söylesem mi?
yAA bence Türkiyede kullanıcan senin evine girmiycek kurcalamaya fazla gerek insanlar heves edip almışlar
saol canim yorumun icin... zaten siz olmasaniz kime dökecem icimi
Pp sulfat cok cıcı fıstıgım yaa
hayırlı olsunn:1hug:merhaba kızlarrrrrrr...
nikah islemlerine basladık bugüngün alıcaz:Saruboceq:
ben çok severimmm keşke burda da öle olsaydıı:sm_cool:Kızlar ankara felaket şuan çok korkuyorum felaket gök gürültüsü ve şimşek çakıyor ve yağmur çok korkuyorum pc yi kapayım gelip beni bulmasın üstüme yıldırım falan düşer aşkıma kavuşamadan öteki tarafa gitmek istemem kaydirigubbakcemile3
bende çok umutsuzum artık çalışmak istiyorum ben senağlamabu gidişle iş miş bulamıycam kızlar yaaaa. erkek arkadaşımada sordum şimdi,kapı kapı dolancan diyo.bi de askıntılık falan edenler oluyomuş yaaaa.onlarada katlanabilirsen başvur diyooo
ben varımmm hihoyyytay yaza kısme yok hakkaten ya
bana gösterirsin canım bende göstercem inşallah :Saruboceq:ben ewlene kadar kımsecık kalmayack heycanımı kımle paylaşcam ben sımdı ceyızımı kımlere gostercem senağlamasenağlama
heran herşey olabilire benide ekleyebilirsin canım geçenlerde öğrendiğime göre nerdeyse şimdi evli olacakmışım :1shok:Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Arsima
14 Haziran - Hayatım
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
21 Haziran - Başıyazmalıkız
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
04 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
15 Ağustos - p_nr (söz tarihi)
tobi,gasoline,Pashmina heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
epeydir düşünüyorum araştırıyorum güvenli bir site buldum ama bu seferde gelişinden korkuyorum ya kutuda çatlarsa die seninki nedir ben asus alıcam cnm
hayırlı olsunn:1hug:
heran herşey olabilire benide ekleyebilirsin canım geçenlerde öğrendiğime göre nerdeyse şimdi evli olacakmışım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?