minik ben seni nasıl unuttum yaa :1no2: Ekledim kuzum yerimseniben
kızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
sonra ben 4te dişim ağrıyo dıe ıızn aldım
cınemaya gttım gene:roflol: yalandan kım ölmüş
haftayada buz devrı var cok komık
geçmişi okudum geldim..oww yanii
ev tutanlar hayırlı olsun sinaycım:)
sülfatcım herşeyin pek cici...
beta listene beni ekleme unuttun beni:mymeka:evlenip didince bizi unutucakmışınız...
nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.
kızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
aa geçmiş olsun yaaa...buz devrini önceden ben izlemiştim yaww yeni bölümümü geliikiikızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
Vurmaa hemenn kafamçokkarıştı Söyle bacımm hangi katagoriye ekleyeyimm kaydirigubbakcemile3 takvimine göree yazamam yanii bilmiş ooll hesaplayamam :dilcikar:
aa geçmiş olsun yaaa...buz devrini önceden ben izlemiştim yaww yeni bölümümü geliikii
tşk ederim kızlar daha güselleri sizin olsun:)
sanada alaym teologcuğum:)))
aa geçmiş olsun yaaa...buz devrini önceden ben izlemiştim yaww yeni bölümümü geliikii
kaydirigubbakcemile3ekleme kız bir yere...ben seneye didicem inşallah...bu sene sizi bir yollıyalımda...evlenice gelmicekmisiniz burayasenağlama
sülfatcım herşeyin pek cici...
kaydirigubbakcemile3ekleme kız bir yere...ben seneye didicem inşallah...bu sene sizi bir yollıyalımda...evlenice gelmicekmisiniz burayasenağlama
Teşekkür ederim canım Şeniz
Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:
:lepi:buz devriiiii en sevdiğim çizgi film yaaa ateş kralııı hihoyyyt hihoyyyt
vayy bıde dr olcak ne bıcım ılac vermış gecmıyo ağrısı dıycem baska dr gtcem ben dıycemkaydirigubbakcemile3Pekii yarın iş yerindee dişinn ağrırsaa ne diceksinn kaydirigubbakcemile3
Ahh böcükk ahh kaydirigubbakcemile3
saolun canlarÇok geçmiş olsun canım Allah korusun bende merak etmiştim seni meğer böyleymiş
Demek sinemaya gittin iyi yapmışın kız sankim izinmi veriyolar başka türlü.buzdevri 3 mü o bahsettiğin.ben ilkini çok sevmiştim ama ikinciyiy pek sevmemiştim
bu 3. filmi harika olacak yaa hemde bu seref 3 boyutlu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsunn:1hug:
ben 5 yıl asus kullandım canım tavsiye ederim çok dayanıklıdır..
kullanmaya göre birazda şansa bağlıdır aslında ama ben çok memnun kaldım
hala çalışır durumda asusum ama adaptörü yandı kullanamıyorum
5 yıllık laptopa yeni ataptörde almayalım dedi abim..
ama senin şeçtiğim model çok ağır be canım benimkinin de kilosu aynıydı taşınmıyo öle olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?