Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buz devriiiii en sevdiğim çizgi film yaaa ateş kralııı hihoyyyt hihoyyyt

Vurmaa hemenn kafamçokkarıştı Söyle bacımm hangi katagoriye ekleyeyimm kaydirigubbakcemile3 takvimine göree yazamam yanii bilmiş ooll hesaplayamam :dilcikar:

Pekii yarın iş yerindee dişinn ağrırsaa ne diceksinn kaydirigubbakcemile3
Ahh böcükk ahh kaydirigubbakcemile3

nastassia cım bu rada terc,hleri teslim ettim bugün sonuçlar 29 mayısta belli olacak cnm çok heyecanlıyım umarım iyi bir okul iyi insanlar karşıma çıkar

aa geçmiş olsun yaaa...buz devrini önceden ben izlemiştim yaww yeni bölümümü geliikii
Vurmaa hemenn kafamçokkarıştı Söyle bacımm hangi katagoriye ekleyeyimm kaydirigubbakcemile3 takvimine göree yazamam yanii bilmiş ooll hesaplayamam :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3ekleme kız bir yere...ben seneye didicem inşallah...bu sene sizi bir yollıyalımda...evlenice gelmicekmisiniz burayasenağlama

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bende merak etmiştim seni meğer böyleymiş

Demek sinemaya gittin iyi yapmışın kız sankim izinmi veriyolar başka türlü.buzdevri 3 mü o bahsettiğin.ben ilkini çok sevmiştim ama ikinciyiy pek sevmemiştim

tşk ederim kızlar daha güselleri sizin olsun:)
sanada alaym teologcuğum:)))

Gelirizz canımm niye gelmeyelimm :1hug: Herkesi evlendiririz çocuklarınızı bile görürüz kaydirigubbakcemile3

sülfatcım herşeyin pek cici...

Teşekkür ederim canım Şeniz

kaydirigubbakcemile3ekleme kız bir yere...ben seneye didicem inşallah...bu sene sizi bir yollıyalımda...evlenice gelmicekmisiniz burayasenağlama

Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:

Teşekkür ederim canım Şeniz
Gelmez miyiz yaaa, siz çeyizlerinizi eklerken biz de bebek çeyizi ekleriz :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 Doğruu walla hemşoma katılıyorumm kaydirigubbakcemile5 Ama ben bi süre sizinkilere bakmakla yetinicemm bebişe daha var :1ninca: :bbo:

kızlar bi de yatağımızı aldık yataştan prestij modelini semsert harika ben sert yatak severim:)))
hemde hazirana kdr kampanya varmış:))))

buzdevrı 3 yenı nan tabıkı sar başa olcak deıl ya
kızlar sızden bısey ısteyebılır mıyım
:

buz devriiiii en sevdiğim çizgi film yaaa ateş kralııı hihoyyyt hihoyyyt
:lepi:
Pekii yarın iş yerindee dişinn ağrırsaa ne diceksinn kaydirigubbakcemile3
Ahh böcükk ahh kaydirigubbakcemile3
vayy bıde dr olcak ne bıcım ılac vermış gecmıyo ağrısı dıycem baska dr gtcem ben dıycemkaydirigubbakcemile3
saolun canlar
evt dıkkat ettysenız yoktum şoktaydım ama vrya saolsunlar
ıtfaıye hemen geldı :Saruboceq:

bu 3. filmi harika olacak yaa hemde bu seref 3 boyutlu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ustelık persembe gunlerı 2 bılet 10 tlalkisalkisalkis

a benıde lutfen lısteye sokarmısınnn cıkmaz ayın son carsambasıı dıeeee

hımm evt biraz ağır ne yaparım bilmem ama cüssemde ağırr amanın topal olurum o zmn :roflol: şaka bir tarafa ama yetkililerle konuştum yarın kısmetse sipariş c.tesi yeni laptop elimde olucak alkisalkisalkis

Nastasia banyo takımın çok güzel güle güle kullan

böcük hayırdır kız neyin var senin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…