Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de yatak odası hariç birçok şey tamam gibi aslında, işe başladıktan sonra ufak ufak biçok şeyi aldım hatta bazıları fazla fazla annem sağolsun , yatak odasını da mecburen eve göre alıcaz tabi, hayırlısıyla evimizi alabilseydik, sonrası zaten 3-5 ay. daha fazla uzamayacak yani, evi bekliyoruz biz. benim çeyiz anlamında eksiklerim, misafir yemek takımı(porselen), bardak takımı, elektr. süpürgesi ve ütü, bir de plastik ıvır zıvırlar. bunların çoğu zaten hediye olacak o yüzden ben şimdiden almıyorum. yengeler, teyzeler, halalar sağolsun :))

Son düzenleme:

Allahım ya herkes herşeye karışmıyor mu bu dönemde sinir oluyorum ben de. Biz kimseyi karıştırmıyoruz gerçi , gidip gönlümüze göre alıyoruz herşeyi. Mesela babamla annemle portmantoya bakmaya gittik eve. Babam hemen çok güzel ama bence daha uyguna yaptırabilirdiniz filan dedi. Kombinin yerine sağda olsaydı daha iyi olmaz mıydı dedi. Ses etmedim kaydirigubbakcemile3

hepsi süper cnm güle güle kullan güzelim

Teşekkür ederim canım Şeniz

Ayyy listeyive bu listede kendimi görünce hem çok heyecanlandım hem çok duygulandım senağlama Hepimiz gidiyoruz bir bir

kızlar sonunda ev sahibi ile görüşüp evi tuttuk alkisalkisalkis

Canım hayırlı uğurlu olsun, birazdan bakıcam evine yerimseniben

cok beğendım o setı neerden kaca aldın cnm
pecetelıkte cok guzel ı gunlerde kullan

Canım seti daha doğrusu set olarak değil ayrı ayrı aldım özdilekten. 25 lira tuttu 7 parça aldım galiba. Peçeteliği de koçtaştan aldım. Teşekkür ederim Şeniz

Sulfat aldıkların çok şeker özellikle peçetelik harikaa

Şeniz

Sulfat aldıkların çok cici ve kullanışlı
özellikle peçetelik çok güsell
nerden aldın kuzum ??

sağol canım, koçtaştan aldım

aferin :)

ay o soranlara bende uyuz oluyorum
benimki askerken habire ne zaman gelio ne hazırlık yapısin die sorarlardı

:roflol::roflol::roflol: Canım o soruların sonu gelmez. Şimdi bi evlenelim hemen her fırsatta eee bebek ne zaman derler. 1 tane yaparsın sorular yine bitmez ikinciyi sorarlar. Kendilerince akıl verirler ikisi bir büyüsün derler. Öyle devam eder gider kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah emi seni

sulfat Şeniz

hallederim bi şekilde napim
Allah sağlık versin
hım anladım kuzum

esmanın dedği yere gidersen
lord ev tasarıma bak
işçiliği güzel

Tamam adresini öğreneyim de modessanın gideriz mutlaka baya methettiniz kuşum not aldım dediğin yeri dee a.s.

ben kaçar optm siziiii

İyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere...

Sizlere de iyiakşamlar kıssslarr :a015: :a015:

slm kızlar nasılsınız:))) son bir ay kaldı sürekli koşuşturuorum fazla giremiorum ondan((
dün aldıklarımın resmini ekleyim hemen..

klozet kapağı, macunluk, pamukluk, diş fırçalığı, banyo halısı, sıvı sabunluk, sabunluk...

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor.
Pashmina, azra3434+, BaŞıYaZMaLıKıZ, blackqueen+, croiselle,

Azra nerdesin canımm *???

Son düzenleme:

Göremiyorum amaaaa

Çok az kalmış canım yaa hayırlısı olsun

gördüm şimdi düzelmiş kuşum hoşgeldin tekrar :))

Biliorum bu modeli en çok tutulan model iyi günlerde kullan sende

Bu da aynamın monte edilmiş hali

arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var. Türkiyede Yatak odasi istemedimi söylemistim nisanlimla kararlastirmistik. Neyse Kayinvaldem hefes etmis kiziyla birlikte yatak odasi almislar. Benim bundan son ana kadar haberim olmadi ne söylediler nede fikrimi aldilar fotograflarini atmis az önce nisanlim ben istemistim görim bari diye nasil bir sey. Bilmiyorum benmi nankörüm yatak odasi eeh iste siradan bide yatak örtüsü örtmüsler 20 sene önce modern olanlardan ben o yatak odasini istemiyorum istemiyorumdan öte benimsiyemiyorum. Nisanlimla biz hem fikirdik yatak odasina verilecek parayi baska bir sekilde degerlendirebilirlerdi mesala bana bir bilerzik alarak daha mantikli olurdu enazindan. Sözde benim yatak odam ama ben o yatakta yatana kadar kac kere baskasi yatar ... Suan dügünden sonra yasayacagim evde kaliyorum almanyada ama yatak odamizda yatmiyorum baska bir odada kaliyorum benim icin böyle seyler degerli gelin olmadan orda uyumak istemiyorum. Yarin sorarsa nisanlim fotolar nasil buldun diye gercek fikrimi söylesem mi?

Son düzenleme:
tşk ederim pashminacığım:)))
ben bilmiyordum en çok tutulan olduğunu, benim banyom turkuaz oldu en çok bu gider die düşündüm:))) aslında daisy modelini istiyordum ama tonları tutmadı banyomla iki mavi birbiriniz boğmasın dedim:)))

fmkciğim şimdi yatak odası derken yatak odası takımı mı almışlar cnm? bence açık açık söyle o da söylesin ailesine şimdi susarsan hep susman gerekir... istediklerini hep yaptırırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…