nastasiaaaaaaa canım selam aldıklarını güle güle kullan.davetiyende şıkmış koza di mi?bende kozadan beğendim bi dene şimdiden daha var ama beğendim napimkaydirigubbakcemile3sağlıklı günlerde kullan canıma.s.
bırazdan selımıye gıdıp dua etcem hepımız ııcn
hava ınanılmaz guzel
bazı yerleer gıttık ama tam bılmyom resımlerı yukluycem albumden bakarsınız cok öptum
dün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir
mutfak tezgahım 2 ay önce yapılmıştı evyem damdalıklı hoş bişeydi tezgahımda dolaplarla aynı renk beyazdı
dün gittim bide ne görem tezgahı değişmişler alacalı bulacalı bi granit evyede yuvarlak bişe damlalık fln yok
canım sıkıldı ona bide eve ilk gittim evde alıcı biri geziyordu tepem attı
anahtarları aldım kapımı kitledim geldim
gelirken tülcü bıraktı bizi sağolsun :) halı bakalım dedik salon kalmıştı bitek onuda dn aldık
canlısı daha cici tabi kendi çektiğimide yarın eklerim
boş odam şimdilik boş kalacaktı ama annemin yaptığı pelş klozet takımı banyoma büyük olacak galiba onuda oraya atarım :)
aa çok güzeller canım hele sonuncusuna bayıldım.yap kız yap nasıl yapıldığınıda anlat izin günlerimde bende oyalanayım:))
oo sülfatlan aynıd emek canım oda şık bir ayna..bu aynada güzelmiş güle güle kullan:))
kaydirigubbakcemile3
ikeada iki ayna var onu alacam
biri sulfatın ebeveyn banyosu aynası (aynı zamanda benimde aynam oluyor kendileri)
diğeride bu
oww maşallah hepsini güle güle kullan canım...napim oşın tabüüküde yedim buda sorumu
gezdim tozdum yedim içtim bekarlıkta hiçbirşey içimde kalmadı bilionmukaydirigubbakcemile2
ama mutfak eşyalarım nevresimler uyku setleri pikeler hepsini aldım hakkımı yeme lütfensenağlama
istersen aldıklarımın listesini yapiim:1closedeyes:
kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı
kütahya porselen 6 kişilik yemek takımı
korkmaz maviş çelik komple çeyiz seti herbişi var içinde
kütahya porselen teflom tencere seti
karaca porselen saplı çatal kaşık takımı
karaca porselen saplı servis seti
gürel porselen porselen demlikli çaydanlık
güral porselen kahve fincan takımı
tefal rondo
tefal blender
taç uyku seti
days in colours pikeli uyku seti
soley battaniye
days in colours bornoz seti
eco bella home 2 tane çift kişilik nevresim takımı
eco bella home 2 tane tek kişilik nevresim takımı
3 tane çift kişilik pike takımı
nasıllsengözlerimebaksanab
aldıklarını güle güle kullan canım..aman boşver takma bulursun dediğin gibi oda eksik olsun nasıl olsa alırsın gözüne çarptığında:)Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dedilerevkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-
başarılar canım...ewet ya bende bayılıyorum çeyiz resimlerine:)neyse canlarım ben kaçıyorum..
denemeye gircem
size iyi muhabbetler..
azıcık çeyiz fotosu koyun yaw, bakaması çok güzel oliyikaydirigubbakcemile3
owwwwwwww hayırlı uğurlu olsun..az kir tutsun keyifli yemekler yapasın az çamaşır yıkayasın buzdolabın hep dolsun ahha öptüm:)
haa bunları öncedende görmüştüm tekrar hayırlı uğurlu olsun.eklemen iyi olii fikir evrmiş oluosun canım saol:)
kızz yabancı damat bulup gelem bizii...ay ne güzel diziydii nese:)suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım
kızlar resımlerın bıkacı albumlerde edırne yazıyo
sımdık cıkıyoruz selımıye gıdp dua etcez
ordandan nere olursa
sankı ıstanbulun 30 yıl öncesı kadr guzel bı yer
arkadaşlar bişey sorcam ve acele cevap gerekli.aranızda özel bölgesine ağda yaptıran varmı ?
arkadaşlar bişey sorcam ve acele cevap gerekli.aranızda özel bölgesine ağda yaptıran varmı ?
baktımmmmm hihih sorry geç gördüysem mucks:)özeline bakarmısın zeysb
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,
geçmişe bakamadım herkesi öptümmm
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,
geçmişe bakamadım herkesi öptümmm
hayat ve pashmina arkadaşlar özelinizden msj atamadım600 sn. davasından dolayı buraya yazayım madem : ben 2 gün önce ilk kez kuaföre ağda yaptırdım özel bölgeyi ve dünden beri de içi beyaz sivilceler taradı o bölgeyi.acaba bu normalmi ? sizdede böyle oluyormu ?
baktımmmmm hihih sorry geç gördüysem mucks:)
geçmiş olsun canım....
teşekkür ederim geçtii şükürr
nastasia canım:bak ben kozadan bunu beğendim.sitesinde kaldırmışlar galiba bunları ve bunun olduğu kutulu davetiyeleri falan...ben bu resmi davetiyeler bölümünede eklemiştim...bak bakem beğenicekmisin..davetiyenizi seçerken gördünmü kız bundan yoksa satmıyorlarsa artık bayılırımm.gerçi geçen sene çıkan bir ürün ama merak ettimkaydirigubbakcemile3
hşg. güzelim geçmiş olsun Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?