Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[/URL]
[/IMG]

bu da sonunda düğün davetiyem:))) daha gelmedi basıma yeni verdik... koza davetiyenin pelin serisinden:))))

nastasiaaaaaaa canım selam aldıklarını güle güle kullan.davetiyende şıkmış koza di mi?bende kozadan beğendim bi dene şimdiden daha var ama beğendim napimkaydirigubbakcemile3sağlıklı günlerde kullan canıma.s.

arkadaşlar bişey sorcam ve acele cevap gerekli.aranızda özel bölgesine ağda yaptıran varmı ?

songacım ben hıc denemedım acıdan dolayı.ama dugunum yaklasıyo ve bı caresıne bakmak ıcın mecbur yaptırmayı ya da yapmayı dusunuyorum.

tşk ederim cnm:))) ewt koza davetiye...:)))

songacığım ben lazer epilasyon yaptırıyorum o bölgeme... ağda ile ilgili ne öğrenmek istiyordun?

bırazdan selımıye gıdıp dua etcem hepımız ııcn
hava ınanılmaz guzel
bazı yerleer gıttık ama tam bılmyom resımlerı yukluycem albumden bakarsınız cok öptum

Allah kabul etsin cnm :Saruboceq: iyi gez pazartesi anlatırsın bize kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun cnm hepsini güle güle kullan hihoyyyt

[/URL]
[/IMG]

bu da sonunda düğün davetiyem:))) daha gelmedi basıma yeni verdik... koza davetiyenin pelin serisinden:))))

Eşyalarının hepsi çok güzel güle güle kullan davetiyende çok cici güzelim

Hulka & Müebbetsevdam eşylarınız hayırlı olsun güle güle kullan kızlar

kızlar ben bunlardan yapmak istiom nasıl sizce,peçete halkaları::)))

aa çok güzeller canım hele sonuncusuna bayıldım.yap kız yap nasıl yapıldığınıda anlat izin günlerimde bende oyalanayım:))

kaydirigubbakcemile3
ikeada iki ayna var onu alacam
biri sulfatın ebeveyn banyosu aynası (aynı zamanda benimde aynam oluyor kendileri)
diğeride bu
oo sülfatlan aynıd emek canım oda şık bir ayna..bu aynada güzelmiş güle güle kullan:))
oww maşallah hepsini güle güle kullan canım...
aldıklarını güle güle kullan canım..aman boşver takma bulursun dediğin gibi oda eksik olsun nasıl olsa alırsın gözüne çarptığında:)
neyse canlarım ben kaçıyorum..
denemeye gircem
size iyi muhabbetler..
azıcık çeyiz fotosu koyun yaw, bakaması çok güzel oliyikaydirigubbakcemile3
başarılar canım...ewet ya bende bayılıyorum çeyiz resimlerine:)
kızlar beyaz esyalarımı aldım bekodan ankastre aldım umarım pısman olmam...

bakalım begencekmısınız yorumlarınızı beklıyorum
owwwwwwww hayırlı uğurlu olsun..az kir tutsun keyifli yemekler yapasın az çamaşır yıkayasın buzdolabın hep dolsun ahha öptüm:)
haa bunları öncedende görmüştüm tekrar hayırlı uğurlu olsun.eklemen iyi olii fikir evrmiş oluosun canım saol:)
suan edırnedeyım
hatta yunanstan sınırına dayandım resımlerı yarın yuklerım
kızz yabancı damat bulup gelem bizii...ay ne güzel diziydii nese:)

kızlar resımlerın bıkacı albumlerde edırne yazıyo
sımdık cıkıyoruz selımıye gıdp dua etcez
ordandan nere olursa
sankı ıstanbulun 30 yıl öncesı kadr guzel bı yer

benim nişanlım edirne babaeskide askerliğini yapmıştı...kısa dönem olmasına rağmen 2 haftada 1gitmiştimkaydirigubbakcemile3vee bayılmıştım edirneye ve çevresine..ist la arasıda 1 st uyumkentte kalıoduk çevre yolundan 1 stte gidioduk.edirne harika gerçekten..bol bol gez:)

[/URL]
[/IMG]

cnm davetiyen çok güzelmiş ne kadar heyecanlısındır kimbilir :1hug:

arkadaşlar bişey sorcam ve acele cevap gerekli.aranızda özel bölgesine ağda yaptıran varmı ?

ben yaptırıyorum cnm çok memnunum azaltıyo çünkü :dance:

hayat ve pashmina arkadaşlar özelinizden msj atamadım600 sn. davasından dolayı buraya yazayım madem : ben 2 gün önce ilk kez kuaföre ağda yaptırdım özel bölgeyi ve dünden beri de içi beyaz sivilceler taradı o bölgeyi.acaba bu normalmi ? sizdede böyle oluyormu ?

özeline bakarmısın zeysb
baktımmmmm hihih sorry geç gördüysem mucks:)
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,

geçmişe bakamadım herkesi öptümmm

geçmiş olsun canım....

nastasia canım:bak ben kozadan bunu beğendim.sitesinde kaldırmışlar galiba bunları ve bunun olduğu kutulu davetiyeleri falan...ben bu resmi davetiyeler bölümünede eklemiştim...bak bakem beğenicekmisin..davetiyenizi seçerken gördünmü kız bundan yoksa satmıyorlarsa artık bayılırımm.gerçi geçen sene çıkan bir ürün ama merak ettimkaydirigubbakcemile3

ewet canım minik minik beyaz kabarcıklar oluyo ilk balşta ama sonraki seferlerde oluşmuo bidahaaa

hşg. güzelim geçmiş olsun Şeniz

saol canımm

teşekkür ederim kızlar ya içimi ferahlattınız. bende mikrop kaptım sandım.ne bilim okadar içi beyaz sivilceyi görünce korktummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…