Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün eve gittim perdeci geldi ölçüleri aldı ayın üne teslimatı istedim tabi tarih sarkabilir

mutfak tezgahım 2 ay önce yapılmıştı evyem damdalıklı hoş bişeydi tezgahımda dolaplarla aynı renk beyazdı
dün gittim bide ne görem tezgahı değişmişler alacalı bulacalı bi granit evyede yuvarlak bişe damlalık fln yok
canım sıkıldı ona bide eve ilk gittim evde alıcı biri geziyordu tepem attı
anahtarları aldım kapımı kitledim geldim

gelirken tülcü bıraktı bizi sağolsun :) halı bakalım dedik salon kalmıştı bitek onuda dn aldık

canlısı daha cici tabi kendi çektiğimide yarın eklerim

boş odam şimdilik boş kalacaktı ama annemin yaptığı pelş klozet takımı banyoma büyük olacak galiba onuda oraya atarım :)

günaydın hanımlar

hulka ve müebbet sevdam beyaz eşyalarınızı güle güle kullanın.

adını yazamadığım arkadaşlar da aldıklarını iyi günlerde kullansın :)

kızlar resımlerın bıkacı albumlerde edırne yazıyo
sımdık cıkıyoruz selımıye gıdp dua etcez
ordandan nere olursa
sankı ıstanbulun 30 yıl öncesı kadr guzel bı yer

hulka ve müebbet sevdam beyaz eşyalarınızı güle güle kullanın cnm:))))

arsimacığım sende halını güle güle kullan salona aldın sanırım ağır bir havası war:)))) renkleri hoş ama zarif duruyor... evde nasıl alıcı geziyormuş.. güselim sıkma canını bizimde dolabımız alakasız olmuş.. sinir oluyorum yaa paranla resil oluosun resmen... ustalar okadar dikkafalıki... senin ne istediğini falan hiç önem vermiyorlar... kendi bildiklerini yapıyorlar... evlilik hazrılığını fırsat biliyorlar resmen... insan neye bölünecğini neyle ilgileneceğini şaşırıyor çünkü... aman hayırlısı olsun.. mutlu huzurlu sağlıklı olalımda evimizde...gerisi boş...

böcüğüm edirnede napıosuuun:))))

bende merak ediyorum hiç görmedim oraları kısmet...

nastasia canım seninde günlerin azalmış. 1 aydan az zaman kalmış :) Rabbim huzurlu mutlu yuva nasip etsin inşallah.

nastasia canım seninde günlerin azalmış. 1 aydan az zaman kalmış :) Rabbim huzurlu mutlu yuva nasip etsin inşallah.

amin cnm hepimize inş:1rolleyes:

çok azaldı gerçekten ve ben her geçen gün daha tedirgin olmaya başladım... :çok üzgünüm:

bitsede kurtulsam

hulka canım hayırlı olsun.güle güle kullan.ürünler çok güzeller bende ankastre aldım ama bosch aldık biz. ne kadar tuttu canım bu ürünler ?

BIZIMKI COK UYGUNA GELDI CANIM BEKODA KAMPANYA VARDI ONDAN YARARLANDIK HEPSI NAKİT ALDIK 4500.. AMA SENINKI COK TTUTMUS BOSCH OLDUGUNDAN GALIBA OKADARDA KALITE FARKI OLSUN AMA DIMI:jeyyar:

bizim beyaz eşyalarda 7600 tuttu kızlar((( gitti paraçıklarımızzz... siemens bizimki

amin cnm hepimize inş:1rolleyes:

çok azaldı gerçekten ve ben her geçen gün daha tedirgin olmaya başladım... :çok üzgünüm:

bitsede kurtulsam

dimi ya insan bi an bitsede kurtulsam diyor :s hayırlı bir şekilde olur inşallah herşey... sende gurbete mi gelin gidiyordun canım ?

BIZIMKI COK UYGUNA GELDI CANIM BEKODA KAMPANYA VARDI ONDAN YARARLANDIK HEPSI NAKİT ALDIK 4500.. AMA SENINKI COK TTUTMUS BOSCH OLDUGUNDAN GALIBA OKADARDA KALITE FARKI OLSUN AMA DIMI:jeyyar:

canım markadan ziyade özellikte çok farkediyor. aynı markanın 2 özellik az olanını alsak onda bile fiyat farkı oluyor...

nastasia seninkilerde ankastre mi ?

yok cnm ben gurbete gitmiyorum ailem onun ailesi hepimiz aynı şehirde olacaz:)))) heralde farklı bir ile gitsem daha de gerilirsin... Dağına göre kar yaparmış...

benimkilerde ankastre... yani bulaşık mak, fırın, ocak ve davlumbazım ankastre... çamaşır mak ve buzdolabım solo:))) iyi günlerde kullanırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…