arsimacığım sende halını güle güle kullan salona aldın sanırım ağır bir havası war:)))) renkleri hoş ama zarif duruyor... evde nasıl alıcı geziyormuş.. güselim sıkma canını bizimde dolabımız alakasız olmuş.. sinir oluyorum yaa paranla resil oluosun resmen... ustalar okadar dikkafalıki... senin ne istediğini falan hiç önem vermiyorlar... kendi bildiklerini yapıyorlar... evlilik hazrılığını fırsat biliyorlar resmen... insan neye bölünecğini neyle ilgileneceğini şaşırıyor çünkü... aman hayırlısı olsun.. mutlu huzurlu sağlıklı olalımda evimizde...gerisi boş...
ocağım:)))
Hayırlı olsun cnm hepsini güle güle kullan hihoyyyt
oo sülfatlan aynıd emek canım oda şık bir ayna..bu aynada güzelmiş güle güle kullan:))
kızlar geldim dişime dolgu yaptıtrdım dün geçti artık ağrımıoooo,
geçmişe bakamadım herkesi öptümmm
hayat ve pashmina arkadaşlar özelinizden msj atamadım600 sn. davasından dolayı buraya yazayım madem : ben 2 gün önce ilk kez kuaföre ağda yaptırdım özel bölgeyi ve dünden beri de içi beyaz sivilceler taradı o bölgeyi.acaba bu normalmi ? sizdede böyle oluyormu ?
teşekkür ederim kızlar ya içimi ferahlattınız. bende mikrop kaptım sandım.ne bilim okadar içi beyaz sivilceyi görünce korktummm
ben gider kızlar
kendinize iyi bakın
yok cnm ben gurbete gitmiyorum ailem onun ailesi hepimiz aynı şehirde olacaz:)))) heralde farklı bir ile gitsem daha de gerilirsin... Dağına göre kar yaparmış...
benimkilerde ankastre... yani bulaşık mak, fırın, ocak ve davlumbazım ankastre... çamaşır mak ve buzdolabım solo:))) iyi günlerde kullanırız inş...
Canım anasayfaya şöyle bi göz at takvim yapımını anlatan bir başlık olacaktı...
Nastasia davetiyen hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah tamamına erdirsin mutluluk yüzündne gönlünden hiç eksik olmasın
bi arka sayfaları incelim de gelim ne var ne yok bakalım.
Kızlar heveslendim bende beyaz eşyalarımı bi daha koyimmi.benimkiler ankastre değil vede düşük model.ama yinede yorum yapmanızı isterim pashmina-songa-oveg...
Canım anasayfaya şöyle bi göz at takvim yapımını anlatan bir başlık olacaktı...
Nastasia davetiyen hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah tamamına erdirsin mutluluk yüzündne gönlünden hiç eksik olmasın
bi arka sayfaları incelim de gelim ne var ne yok bakalım.
Kızlar heveslendim bende beyaz eşyalarımı bi daha koyimmi.benimkiler ankastre değil vede düşük model.ama yinede yorum yapmanızı isterim pashmina-songa-oveg...
hayırlı olsun cnm çok az kalmış düğüne.
baktımmmmm hihih sorry geç gördüysem mucks:)
geçmiş olsun canım....
nastasia canım:bak ben kozadan bunu beğendim.sitesinde kaldırmışlar galiba bunları ve bunun olduğu kutulu davetiyeleri falan...ben bu resmi davetiyeler bölümünede eklemiştim...bak bakem beğenicekmisin..davetiyenizi seçerken gördünmü kız bundan yoksa satmıyorlarsa artık bayılırımm.gerçi geçen sene çıkan bir ürün ama merak ettimkaydirigubbakcemile3
evet canım salon için aldm onu teşekkür ederim.
ya gittik içerde konuşma sesleri var
girdik içeri bi çift ve bi adam
adam evi anlatıyor fln çiftte fiyat düşmezmi diyor
sonra adam buyrun sizde ev içinmi geldiniz dedi
evet dedim buyrun gezin dedi ev sahibiyim dedimklava:
sonra işte ev sahibini aradık yanlışlık oldu üst daireyi gezmeleri gerekirmiş meğersem
hemen oğlu geldi anahtarları verdi
evet artık huzurla eve yerleşmek istiyorum bende başka hiç bişi beni ilgilendirmiyor
senin dolap gelmiş yine ona sıkıldın benimkiler düğünüme 1 hafta kala gelecek bakalım beni nasıl bi süprüs bekliyor :)
hepsini iyi günlerde kulan
davetiyende çok şıkmışş kaydirigubbakcemile5
sağol canım
evet ebeveyn banyomuz aynı olacak :)
geçmiş olsun canım kurtuldun sonunda
ben bikez yarım yamaalak yaptım 1 hafta o şekildeydi sonradan geçti onlar
ama çok acıdıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?