Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu cnm kadın zaten yaşlı o ayrı cnm ama guzel kadın
nıye yerde yattk fantezı olsun diye hahaha
saka saka tv karsısında tv ızleyerek uyumayı sevıyomda ben ondan

kuzum yatak odasına küçük bi TV alsaydınız daha pratik olmazmıydı :roflol: :roflol:

inşallah tatlişim hepimizin kii :1hug: Şeniz

arsima sen söyle kızz benziyormuyuz o kadınlaa kaydirigubbakcemile

canımcım kadınla yaş farkınız var evet ama Esmanında dediği gibi güzel kadın biraz yüz hatlarınız benziyor bencede

ama son resminle alakası yok kaydirigubbakcemile2

Burcucum Bu resimle alakasi bile yok evet işte yuz yuze gormedigimizden bi fotograf andirinca hepimiz benziyor sandik balim

olurdu olur yanı kaydirigubbakcemile2
YA EKSIK BITMIYOR SIMDI AYNA ISTIYORUM YENI BİR STICKER
GAZETELK CDLK FELAN AMA ALAMADIM BI TURLU
YA Bİ SİTE VARDI GECENDE BIRI DE SORMSUTU KIRMIZI KELEBEKLI SUNGERLK FELAN
HANGİ SİTEYDİ??

Ben sormuştum netten sipariş verdim süngerlik ve fırça. Tchibo canım

afıyet olsunn cnmm

sağol

aminn balımm :Saruboceq:

:teselli:
sen çok iyi işler yapmışsın kısçem ya Şeniz

sağol canım
alıp göndereyim istersen ama nası sağlam tutucaz onu :uhm:

Bende haftasonu evi didik didik her tarafını temizledim.

çok az şey kalmışşş :lepi:

silme istemem
anlamadım fakirin zevksizliğini

bilmiş :mymeka:

zengin dedin ya olmadığımı sölemek istedim
bilirim tabi sırnaşık şey

Minik mutfağın başka resmini ekledim. Şuan mutfakta olan ankastreler çıkacak kızlar. Benim aldıklarım gelecek 10 haziran gibi.

evine bayıldım
Allah huzurla oturmak nasip etsin

aha bak gülerkene :)))) hadi şimdük kıyaslayın lööö

ı ıh

arsima sen söyle kızz benziyormuyuz o kadınlaa kaydirigubbakcemile

yakından uzaktan alaka yok

evet dediğim gibi o fotodaki ikimizinde sevimli duruşu biraz andırmış. ikimzde kafayı yana eğmişiz falan. birde saçlarda küt kıvırcık. ama normalde benim saçlar düz :))) bende bukelamun gibi olunca pıtırcıkta haklı benznetti kız tabi :)))))))))))

alakası yok
yaa herkesten alıntı ettım gtmış :çok üzgünüm:
benı sormuşsun burdayımda patron var cnm
h geldın naısl gectı hersy hazırmış masal gıbım bı düğün olcak:asigim:

herşey çok güzeldi tatlım :1hug:
15 gün nasıl geçti anlamadım vallahi.gezerken 1 kiloda vermişim :roflol: yediklerimde cabası yani:roflol: ama herşeyler yoluna koyduk. düşünülecek bir şey kalmadı. en son fotocuyu çok takıyordum kafama açık hava fotocusu bulabilcez mi diye. bulduk allahtan :1rolleyes: bir davetiyeleri dağıtmak kaldı onun içinde errken birde gelinliğin son provası...
he birde balayımız var yılan hikayesi olan bakalım :1rolleyes: bu gün yarın belli olur oda:sm_cool:

Nasılsın canım? Gelinlik ne durumda??

iyiyim güzelim :1hug: aşkımı yolculadım ama bu defa hiç ağlamadım çünkü 45 gün sonra gelecek ve benide alacak allahım göstersin o güzel günleri :1rolleyes:
gelinlik için astar provası oldu bekliyorum bakalım çağırmasını. inşallah hayalimdeki gibi olur :1rolleyes:

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
blks, Arsima, aZeLYa55, bktbb, burcuözge, er_ca, esmy+, esra_0167, hulka26, ladybirddaisy, oktar, Pashmina, pelinnnnnnnnnn, pıtırcık85, sinay21, uğur böcüğü
sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…