Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hönkkk sırnaşık şey vallahi tanımıyorum kuzucumda inşallah güzel biridir :mymeka:
ayy merak ettim şimdi hee

dur içimden geldi öpücem ŞenizŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz

Minik mutfağın başka resmini ekledim. Şuan mutfakta olan ankastreler çıkacak kızlar. Benim aldıklarım gelecek 10 haziran gibi.

bakayım hemencikk

elıne saglık kuzenımmm banada oturt bı gun

esmacım ellerine sağlık patlıcanları güzel oturtmuşsun :)

Kızlar albüm yaptım evin ilk halini ekledim. Eşyalar gelince onlarıda eklerim.
oturtcam hepınızı oturcammm
mandilin çoktatlı telşa bunlar hep derlerdi nısanlılık donemı en guzel donen hakkaten öyle
afıyet olsn mandilincnmmmmkaydirigubbakcemile3
oktar evın cok guzel bılıyodm zaten
semt neresii bakem

esmacım tatlı telaşlar bunlar ama artık bıtse de kurtulsam modundayım ben valla.heyecan yok bende artık stres var.olucak mı nasıl olucak ya bi sorun çıkarsa... falan filannn -tatlicadiarzu-

kızlar yaklasık 100 kısıden aldıgım tarıf sonucu patlıcan oturtmam cok guzel olmus bence elıme sağlıkkkkkk

ooo eline sağlık canım

ne çok şeyi halletmişsiniz bravo canım alkisalkisalkis

azracım çok güzel hepsi güle güle kullan...

oturma odası köşene bayıldım.rengine ve parlaklığına çok hoş olmuş...

sen hangi semtte oturcan canım...

azracımmm valla ben spor sevmeme ragmenn begendım eve koyunca daha sık olmussss bencee magazada cok anlamamıstımm gule gule oturunn bıde perdeyle halı olsa tam gostercek ayrıca mutfagını cok begendımm

almadım hayatım ama almayı dusunuyorumm bernardoda var cnmmm ama 2 rengı sadece gumus ve altın

azra resımlerede yazdımevın ıcınde cok farklı durmus ılk resımelrdencokguzel evınde öyle kendı evınız sanırım ALLAH huzur versın

allah herkesı ev sahıbı etsınnnnn amın amınnn:Saruboceq:

kizlar hepinize cok ama cok teşekkür ederim güzel yorumlariniz beni cok mutlu ediyor gercekten :1hug:

nihalcim yemek takiminda kareyse cok uyumlu olcak cok begendim canım

esmacim cok teşekkür ederim allah hepinizin gönlünün isteğini nasip etsin inşallah. Neden kirginsin esmacim anlatmak istermisin?

burcucum gelsin kargo hemen bilgileri yazicam tatlim. resimlerim albumler kisminda balım

Semt ıçerenköy ınönü mahallesi. Kot farkı var . Birinci kat olarak geçiyor. Ama apartmanın girişi bir bizim ev 3. katta Altında 2 kat var.
Esmy saol canım

teşekkür ederim canımcimmmm

esmacım tatlı telaşlar bunlar ama artık bıtse de kurtulsam modundayım ben valla.heyecan yok bende artık stres var.olucak mı nasıl olucak ya bi sorun çıkarsa... falan filannn -tatlicadiarzu-

cnm evet ama sakın bunun ıcın sıtres yapıp gununu bozma
demek ıstedıgım bu şu eksık bu eksık dert erme eksik bitmıyor

azra cıgım patronumna kızdım ya ona cnm sıkkın
kızlar 2 gundur kocıslde yatk odamızda degıl yer ytagı yaptık salıdna yatıyoz kaydirigubbakcemile2

Bende haftasonu evi didik didik her tarafını temizledim.
Dawetiyelerimiz geldi, hazır. Sade ama şık bişi oldu.

İşte böyle.......

Ohhh maşallah, daha ne olsun kuzucumm Sen evini eşyalarını eklemedin hiç dimi? Yoksa ben mi kaçırdım CADIARZU Biz herhalde böyle yoğun bi tempoya 10 gün sonra girebilcez. Okullar kapanmadan bi hafta önce nişanlımın işleri de biter okulda, artık sabah akşam koştururuz umarım. Yarın ikinci kez mobilya bakmaya gidicez

Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah. Eminim senin evin de çok güzel olacak canım :1hug:

annem hep dıyo kız evden cıkana kadar eksığı bıtmez.dogru dıyo valla.naniknanik

azracım çok güzel hepsi güle güle kullan...

oturma odası köşene bayıldım.rengine ve parlaklığına çok hoş olmuş...

sen hangi semtte oturcan canım...

beylikduzu tatlim su an annemlerde orda oturuyor hemen annemlerin evinin iki sokak altina gidiyorum en güzel kismi bu benim icin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…