hönkkk sırnaşık şey vallahi tanımıyorum kuzucumda inşallah güzel biridir :mymeka:
ayy merak ettim şimdi hee
dur içimden geldi öpücem ŞenizŞenizŞeniz
Minik mutfağın başka resmini ekledim. Şuan mutfakta olan ankastreler çıkacak kızlar. Benim aldıklarım gelecek 10 haziran gibi.
elıne saglık kuzenımmm banada oturt bı gun
Bende haftasonu evi didik didik her tarafını temizledim.
Dawetiyelerimiz geldi, hazır. Sade ama şık bişi oldu.
Konsolun üstüne ayna beğenmiştim daha önce onu aldık, monte ettik.
Salon+mutfak+giriş avizelerini aldık, onlarıda taktık. Yatak odası ve diğer odalar kaldı onları şimdilik erteledim.
Perdeler takıldı, çook cici oldular hepside tam istediğim gibi oldu.
Ev perdelerle tam ev oldu. Kaba eşyaları yerleştirdik. Ben yawaş yawaş mutfağı yerleştirmeye başladım.
Kırmızı çook tatlı bi sürahi buldum onuda aldık. Çamaşır sepeti, kirli sepeti, tombiş su bardağı boschdan kırmızı kattle (89 liraya düşmüş), 2 liraya el-yüz havluları, kavanoz, kırmızı saklama kapları ıvır zıvır aldım.
Damatlık, tw, nikah şekeri, koridor halısı, servis seti eksik.. Bunlarda da model belli ama paramız bittti mirmirmirmir
Bide benim epilasyon ve cilt bakımı yaptırmam lazım. Birde takılarım için demirciye ayaklıklı takılık yaptırmam gerek, bu da muallak.
İşte böyle.......
esmacım ellerine sağlık patlıcanları güzel oturtmuşsun :)
oturtcam hepınızı oturcammmKızlar albüm yaptım evin ilk halini ekledim. Eşyalar gelince onlarıda eklerim.
kızlar yaklasık 100 kısıden aldıgım tarıf sonucu patlıcan oturtmam cok guzel olmus bence elıme sağlıkkkkkk
Konsolun üstüne ayna beğenmiştim daha önce onu aldık, monte ettik.
Salon+mutfak+giriş avizelerini aldık, onlarıda taktık. Yatak odası ve diğer odalar kaldı onları şimdilik erteledim.
Perdeler takıldı, çook cici oldular hepside tam istediğim gibi oldu.
Ev perdelerle tam ev oldu. Kaba eşyaları yerleştirdik. Ben yawaş yawaş mutfağı yerleştirmeye başladım.
Kırmızı çook tatlı bi sürahi buldum onuda aldık. Çamaşır sepeti, kirli sepeti, tombiş su bardağı boschdan kırmızı kattle (89 liraya düşmüş), 2 liraya el-yüz havluları, kavanoz, kırmızı saklama kapları ıvır zıvır aldım.
Damatlık, tw, nikah şekeri, koridor halısı, servis seti eksik.. Bunlarda da model belli ama paramız bittti mirmirmirmir
Bide benim epilasyon ve cilt bakımı yaptırmam lazım. Birde takılarım için demirciye ayaklıklı takılık yaptırmam gerek, bu da muallak.
İşte böyle.......
azracım çok güzel hepsi güle güle kullan...
oturma odası köşene bayıldım.rengine ve parlaklığına çok hoş olmuş...
sen hangi semtte oturcan canım...
azracımmm valla ben spor sevmeme ragmenn begendım eve koyunca daha sık olmussss bencee magazada cok anlamamıstımm gule gule oturunn bıde perdeyle halı olsa tam gostercek ayrıca mutfagını cok begendımm
almadım hayatım ama almayı dusunuyorumm bernardoda var cnmmm ama 2 rengı sadece gumus ve altın
azra resımlerede yazdımevın ıcınde cok farklı durmus ılk resımelrdencokguzel evınde öyle kendı evınız sanırım ALLAH huzur versın
evt canım listendeyim ondan bakıyom sende benimkilere bakabilirsin 1-2 resim ekledim bende
azracım her şeyden öte kendi evim ya bu bile yeter
bende kırık dökük ufak olsun ama kendi evim olsun çok istiyorum
inşallah evlendiğimde kendi evimi alabilirim bende
allah herkesı ev sahıbı etsınnnnn amın amınnn:Saruboceq:
ay arkadaşım döndüğüme ne kadar sevinmiş öyleeee:1hug: yerim ben senii evet koca gtti burcu geldiiiiii :sm_cool:
vallahi aklım hep sizdeydi şimdi neler almışlardır neler kaynatmışlardır diye kaydirigubbakcemile3
aramıza hoşgeldin canım :1hug:
ay allah kolaylık versin vallahi zor hazırlıklar biz bir çoğunu atlattık yaa şimdi zor geliyor anlatması bile vallahii kaydirigubbakcemile3
ayy çok sevinirim şekercim detaylı bilgilendirirsen. almaya kesin niyetliyim. ama yakından gören bir göze ihtiyacım var. boyutunu falan gelince anlatırsan sevinirim. bunu ve birde erzak çeşmesini kesin alıcam çünkü yerimseniben birde ev muhabbeti dönmüş birileri evini görmüş ben neden göremedim acep CADIARZU nerde fotolar şekercim.. yoksa gördüm mü... :uhm:
burcum,kırmızılım mandilinin sizde haberler nasıl?
böcük edirnede abim askerlik yaptı bende gidip gördüm güzel memleket gerçekten selimiye camisi çok büyüleyici....
betam yok yafu :1no2:
sulfatım sen nasılsın?gelinlik ne oldu toprağum?
azra evin çok şık gerçekten güle güle oturun...
esmy sıkılma kuzum allah hayıra çıkarsın
esmacım tatlı telaşlar bunlar ama artık bıtse de kurtulsam modundayım ben valla.heyecan yok bende artık stres var.olucak mı nasıl olucak ya bi sorun çıkarsa... falan filannn -tatlicadiarzu-
İşte böyle.......
evet çektim koycam azra, senin resimlerine de baktım çok güzeller. insanın kendi evi olunca içini istediği gibi tamir ettirip döşeyebiliyor. ama kiracıysan olana razı oluyosun. benim evim senin kadar şık görünmüyo tabii senağlama
oktar canım eviniz kiramıydı?
kızlar 2 gundur kocıslde yatk odamızda degıl yer ytagı yaptık salıdna yatıyoz kaydirigubbakcemile2
azracım çok güzel hepsi güle güle kullan...
oturma odası köşene bayıldım.rengine ve parlaklığına çok hoş olmuş...
sen hangi semtte oturcan canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?