cnm evet ama sakın bunun ıcın sıtres yapıp gununu bozma
demek ıstedıgım bu şu eksık bu eksık dert erme eksik bitmıyor
azra cıgım patronumna kızdım ya ona cnm sıkkın
kızlar 2 gundur kocıslde yatk odamızda degıl yer ytagı yaptık salıdna yatıyoz kaydirigubbakcemile2
Ohhh maşallah, daha ne olsun kuzucummSen evini eşyalarını eklemedin hiç dimi? Yoksa ben mi kaçırdım CADIARZU Biz herhalde böyle yoğun bi tempoya 10 gün sonra girebilcez. Okullar kapanmadan bi hafta önce nişanlımın işleri de biter okulda, artık sabah akşam koştururuz umarım. Yarın ikinci kez mobilya bakmaya gidicez
Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah. Eminim senin evin de çok güzel olacak canım :1hug:
kızlar 2 gundur kocıslde yatk odamızda degıl yer ytagı yaptık salıdna yatıyoz kaydirigubbakcemile2
yafs bu kadın çirkin.
Kendi evimiz canım 2 ay önce aldık. Ama bir sürü borcumuz varrrr
kızlarrrrrrrr lütfen birisi bana bu kadına benzemediğimi söylesinnndelikafadulden
yaşlı başlı kadın ayolll :1closedeyes:
nıye yerde yattk fantezı olsun diye hahaha
saka saka tv karsısında tv ızleyerek uyumayı sevıyomda ben ondan
kızlarrrrrrrr lütfen birisi bana bu kadına benzemediğimi söylesinnndelikafadulden
yaşlı başlı kadın ayolll :1closedeyes:
neden esma cım ya valla çok merak ettim
bende dedim kesin ilk aydan yatağı çökerttiler....
:roflol::roflol::roflol: Yok sen benim bi arkadaşıma benziyorsun, hep söylicem unutuyorum. Hatta onun da adı burcu kaydirigubbakcemile3
kım o kadın yahu
bende fantezi mi dicektim ama fantezi için yer yatağına gerek yok koltukta var :jeyyar:
:jeyyar:
len herkezte fantazı meraklısı cıktı koltuk varmış bak bak baskaaaakaydirigubbakcemile2süprizzzzz
:jeyyar:
Burcucum masal gibi bir dugun olcak kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?