Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:teselli: patronlar hepmi ayni olur ya tatli canını uzme esmacim allah daha buyuk dert vermesin... neden tatlim çok mu sicak yatak odaniz sırnaşık şey

Amiiiiiiiiiiin canım beniiim. :Saruboceq:
Ben bu koşturmaca bir an önce bitsin ki son 10 gün aklımızda bişi kalmasın rahatça düğünü bekleyelim istiyorum ondan aceleciyim birazda.
sulfatım ben daha eşyalarımı evimi eklemedim.
Evvlendiğimde ekleyeceğim inşallh. yerimseniben
her zaman herşey dört dörtlük olmuyor tabi ama yuwarlanıp gidiyoruz kaydirigubbakcemile2

kızlar 2 gundur kocıslde yatk odamızda degıl yer ytagı yaptık salıdna yatıyoz kaydirigubbakcemile2

canım niye yerde yatıyorsunuz ? :jeyyar:

ahanda bak benzemiomu kızlar yaa:)
nuray kadının adı bu arada
yafs bu kadın çirkin.
yooh ben benzetemedim :tomato:

Kendi evimiz canım 2 ay önce aldık. Ama bir sürü borcumuz varrrr

hayırlı olsun canım ödersiniz olsun.
ben çok beğendim evinizi huzurla oturursunuz inşallh.

kızlarrrrrrrr lütfen birisi bana bu kadına benzemediğimi söylesinnndelikafadulden
yaşlı başlı kadın ayolll :1closedeyes:

kirisikliklari haric burcucum havaniz var sankim birazcik da olsa.. seninle yuz yuze hic gelmedim resimlerinden biliyorum sadece o yuzden de olabilir tabiiki...

burcu cnm kadın zaten yaşlı o ayrı cnm ama guzel kadın
nıye yerde yattk fantezı olsun diye hahaha
saka saka tv karsısında tv ızleyerek uyumayı sevıyomda ben ondan

kızlarrrrrrrr lütfen birisi bana bu kadına benzemediğimi söylesinnndelikafadulden
yaşlı başlı kadın ayolll :1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol: Yok sen benim bi arkadaşıma benziyorsun, hep söylicem unutuyorum. Hatta onun da adı burcu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Yok sen benim bi arkadaşıma benziyorsun, hep söylicem unutuyorum. Hatta onun da adı burcu kaydirigubbakcemile3

allah seni ne etmesin emiii :roflol:

pıtırcık neden kızayım ayoll :roflol: çözdüm ben olayı sen ana profildeki küt saçlı halimle kıyaslıyorsun ordaki duruşlarımız benzemiş ondan. yerimseniben bak foto ekliyorum unutmuşum zaten esmy ye sözüm vardı çanakkalede çekindiklerimden ekliycektim bak ekliyim şimdi yerimseniben siz karar verin a.s daha 1 hafta önceki halim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…