- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
herşey çok güzeldi tatlım :1hug:
15 gün nasıl geçti anlamadım vallahi.gezerken 1 kiloda vermişim :roflol: yediklerimde cabası yani:roflol: ama herşeyler yoluna koyduk. düşünülecek bir şey kalmadı. en son fotocuyu çok takıyordum kafama açık hava fotocusu bulabilcez mi diye. bulduk allahtan :1rolleyes: bir davetiyeleri dağıtmak kaldı onun içinde errken birde gelinliğin son provası...
he birde balayımız var yılan hikayesi olan bakalım :1rolleyes: bu gün yarın belli olur oda:sm_cool:
salon halım
elbise askılarım
8 tane bu renk 16 tane koyu evdede 12 vardı yeter elbet :)
banyo rafım
banyo askısı (bornoz için)
koridor aynam ve stıcker
mini tencere
çırpıcı
mutfak raf sistemi (sadece bunu çekebildim birde tabaklığını aldım)
peçetelik
unuttuğum yok herhalde
annemede soğan doğrayıcı aldık onda deneyip bende alacaktım ve almaya karar verdim tavsiye ederim kızlar :lepi:
ben de seni çok seviyorum Şeniz
evet aynıııııııı deilmiydi
heee çektimmmm ne varrrr :1closedeyes:
ben haftasonu neler yaptım anlatayım
salona halı aldım ama aksilik çıktı geri gitti bugün tel gelcek onu bekliyorum.
koridora 2 adet, mutfağa, banyoya, balkona avize aldık. kapının alt kilidini değiştik. aşkım avizeleri taktı. kilidi taktı. hee babam yeni kapı zili almış, akım onu da değiştirdi. yatakodasının kapısında sorun vardı adam geldi orta kapımızı aldı götürdü. sonracıma yataştan baza+yatak+başlık aldık, çarşamba günü gelcek. salona perde-tül-güneşlik, mutfağa tül-yatakodasına güneşlik siparişi verdik, o da çarşamba günü gelcek
heee yok onu bilmiyorum
tünaydın kızlar bı gecmısı okuyum gelıyorum gecıktım
Bende haftasonu evi didik didik her tarafını temizledim.
Dawetiyelerimiz geldi, hazır. Sade ama şık bişi oldu.
Konsolun üstüne ayna beğenmiştim daha önce onu aldık, monte ettik.
Salon+mutfak+giriş avizelerini aldık, onlarıda taktık. Yatak odası ve diğer odalar kaldı onları şimdilik erteledim.
Perdeler takıldı, çook cici oldular hepside tam istediğim gibi oldu.
Ev perdelerle tam ev oldu. Kaba eşyaları yerleştirdik. Ben yawaş yawaş mutfağı yerleştirmeye başladım.
Kırmızı çook tatlı bi sürahi buldum onuda aldık. Çamaşır sepeti, kirli sepeti, tombiş su bardağı boschdan kırmızı kattle (89 liraya düşmüş), 2 liraya el-yüz havluları, kavanoz, kırmızı saklama kapları ıvır zıvır aldım.
Damatlık, tw, nikah şekeri, koridor halısı, servis seti eksik.. Bunlarda da model belli ama paramız bittti mirmirmirmir
Bide benim epilasyon ve cilt bakımı yaptırmam lazım. Birde takılarım için demirciye ayaklıklı takılık yaptırmam gerek, bu da muallak.
İşte böyle.......
balıııım benim Şeniz
böyle söylemenle de mutlu oldum ben sağol kuzum.
Arsimacım ıvır zıvır larında bitioo artık canımm baya şey almışsın
İyi günlerde kullan canım hepsinii
albumlerde :dilcikar:
nasıl olmaz bınkez baskı yaptım burda
ben burdamıydım kızzz:mymeka:
açıyorum sayfayı burcu kelimesi geçmiş mi tarıyorum benle ilgili olanlara cevap veriyorum. çoğunuda okumadım 15 gündür :1closedeyes:
profilde mi :uhm: profilde memleketim var
Biri beni gözetliyoorrr :1ninca: Kim bu burcuu :uhm: kaydirigubbakcemile3ahaa betayı aşağıda gördümmmmm
ya kadının adını unuttum ama sana özel fotosunu koycam birazdan,hayatım yapim canım sanada hemen istiosan:))
Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah. Eminim senin evin de çok güzel olacak canım :1hug:
aha bak gülerkene :)))) hadi şimdük kıyaslayın lööö
zengin dedin ya olmadığımı sölemek istedim
bilirim tabi sırnaşık şey
Hayatım teşkür ederim kuşum geçti artı
Sende toparlamışsın baya bu h.sonuu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?