Sağlık ocakları canım biz bugun hallettik çokta sıra yoktu açıkçasıKızlar yaa ben sağlık raporu nerden alıcam nikah için. Devlet hastanesinde sıra beklemek istemiyorum yaa daha kolay halledebileceğim bir yer varmı bildiğiniz Üsküdar veya kadıköy de
edirneyi bende merak edyorum..
Sağlık ocakları canım biz bugun hallettik çokta sıra yoktu açıkçası
çok güzel bir yer burcucum
bukettt nasılsın cnm betaaaaa kuzum sen neler yapıyosun bakımmm
burcu nazar değmesin kuşum ya benzemiyosun tabiki nacizane fikrim..
bizde nikah işlemlerimizi hallettik kızlar sağlık raporları,belediyede gün alımı,saat 22.00 de düğün salonuna gelicek.
sağlık ocağına biz hiç para ödemedik sadece belediyeye 50+60 tl ödedik okadar
artık kısmet kocişle sabırsızlanıyoruz 01/08/2009 u bekliyoruz hayırlısınla....
tamam Hayatım önce sana vercek, zaten önce evleniyosun, tabiki sırayı sana veririz :))) şimdi sana lazım :roflol: sonra banaama önce bana verecek :dilcikar:
tamam anlaştık, önce baberkodan başlarız, yetmedi Arsi , o da yetmedi Burciş, e bu kadar da yetsin artık di mi :)))) Allah gözümüzü doyursun-tatlicadiarzu-ne baberkosu ne yetişmesi hiç bir şey anlamadım ama yetişirim her bir şeyee:roflol::roflol:
tamam Hayatım önce sana vercek, zaten önce evleniyosun, tabiki sırayı sana veririz :))) şimdi sana lazım :roflol: sonra bana
tamam anlaştık, önce baberkodan başlarız, yetmedi Arsi , o da yetmedi Burciş, e bu kadar da yetsin artık di mi :)))) Allah gözümüzü doyursun-tatlicadiarzu-
Ayrıca Burcu , resmin:lepi:
Unıvrsİte mzunları 12ay normallar 15 ay olmuŞ
sağol fıstıkımda utandım azcuk
yemin ederim resmi tereddütlü koydum :roflol: aha dedim şimdi kızlar kesin takılır:roflol: oh demiştim ki sen ve tubişin gözünden kaçmadı :roflol: ayy Hayatım silelim kız alıntıyı ve fotonun aslını :roflol:
hoşgeldin tubişim canım benim yaa trakyaya gidicem ama trakyalıyız bizde beyaa heryerden memleketim oası benim.
hoşbuldumm canımm Şeniz
dişin nasıl oldu kurtuldun mu acıdan senağlama
Neler yaptımm :uhm:
Cumartesi günü kına ayakkabımı aldık.Kına aldık,kına için mum,maytap bide o ışıltılı mendillerden aldık..Ufak odamız için tane rengarenk pofuduk minderlerden diktiriyorum onların siparişlerini verdik.Çarşamba teslim alıcaz inş.:Saruboceq: Sonrada dolaştık durduk..çok yorulduk benneyaptımki
Kına keselerimi hallettik hafta sonu oturduk eltilerimle bitirdik çok şükür çeşit çeşit renk renk çok cici oldular
Hatta eltilerim hızlarını alamadılar illa tutturdular çerez poşetlerinide kırmızı tüllerle süsleyelimm kaydirigubbakcemile3
Pazar günüm öyle geçti..Formula 1 yarışı olduğu için nişanlımı evden çıkarmak mümkün olmadı :mymeka:
Geçti canım geçti olan h.sonuma oldu benimde ama önemli değil.
Kınayı nerde yapıcakksın betam peki?
kalkacak die söylentiler vardı ama sanırım tamamen kalkmış...
son gidenlere siz son kısa dönemlersiniz demişler senağlama
kuzenimin de arkadaşı lise mezunu onada 12 ay yapacaksınız demişle geçen günlerde gitmiş
hoşbulduk canım, geçmiş olsun ayrıca benimde dolgum ağrıyor ama hiçdr gidesim yok. son ana kadar beklicem.
beta. nerde kınalıkların resimleri göster bakalım bizde güle güle yakın hihoyyyt
kısa dönemde bu yıl itibariyle kalkıyormuş uzun zamandı bu söylenti var bu yıl kesin olarak kalkacakmış.
Geçti canım geçti olan h.sonuma oldu benimde ama önemli değil.
Kınayı nerde yapıcakksın betam peki?
ama ama ama ya biz barışırsak bide askere giderse ohohhhohohohoho ben 30 yaşımda olcam evlenene kadar(((((((((((((((((((((((((((
yavruucum bende 30 yaşındayım nolmuşşş:roflol:
Kızlar bu arada alakasız olcak ama dün akşam elimi yaktım fırında biryerden duymuştum biraz sirke döktüm üstüne hem acısını aldı hemde bugün yara falan yapmadı su da toplamadı yani
Aklınızda bulunsun dedim alakası yok çeyizlerimizle ama ossun çok canım yandı çünkü akşam sizede söyliyim dedim kaydirigubbakcemile3
Çok iyi yaa arkadaşımm bi geceKına için düğün salonu tuttuk cuma günü olacak.Düğün salonunda olacak canım yerimseniben
yavruucum bende 30 yaşındayım nolmuşşş:roflol:
Kızlar bu arada alakasız olcak ama dün akşam elimi yaktım fırında biryerden duymuştum biraz sirke döktüm üstüne hem acısını aldı hemde bugün yara falan yapmadı su da toplamadı yani
Aklınızda bulunsun dedim alakası yok çeyizlerimizle ama ossun çok canım yandı çünkü akşam sizede söyliyim dedim kaydirigubbakcemile3
Sağlık ocakları canım biz bugun hallettik çokta sıra yoktu açıkçası
bizde nikah işlemlerimizi hallettik kızlar sağlık raporları,belediyede gün alımı,saat 22.00 de düğün salonuna gelicek.
tamam Hayatım önce sana vercek, zaten önce evleniyosun, tabiki sırayı sana veririz :))) şimdi sana lazım :roflol: sonra bana
tamam anlaştık, önce baberkodan başlarız, yetmedi Arsi , o da yetmedi Burciş, e bu kadar da yetsin artık di mi :)))) Allah gözümüzü doyursun-tatlicadiarzu-
Ayrıca Burcu , resmin:lepi:
ne veriyosunuzz ya ben hic bisey anlamadim fransiz kaldim bu konuya fisfisfis
Koyucamm az sonraa hihoyyyte hani ama kina keselerinin resimleriii merakk ettim ben ama yahu
Arsimamm canımm Şeniz
epey iş etmişsin maşallah
Toprağımm parpalımm Şeniz Hayırlısı olsun kuzucumm :1hug:Sağlık ocakları canım biz bugun hallettik çokta sıra yoktu açıkçası
beta nirelerdessin bakim çık ortaya
biraz sirke döktüm üstüne hem acısını aldı hemde bugün yara falan yapmadı su da toplamadı yani
kaydirigubbakcemile3
böcük cuma akşamı 4 gibi ağrı kulağıma vurmaya başladı hemen babamı aradım dişçiden randevu alalım diyee (süper bir dişçimiz var) ctesi 4 gibi gittik çürüğüm varmış hemen doldurup kapattı şimdi rahatım valla.
H.sonu maobilya bakcaktık güyaa aşkımda edirneye evine gittii bbakamadık yanii
Hoşbuldumm düğündaşımm Şeniz
Senin yazıları görüncee hızlı hızlı geçiyorumm kaydirigubbakcemile3 Heyecan bastıı terledimm haa kaydirigubbakcemile3
Nasılsınn buketim ? Hazırlıklar ne alemde ?
cnm napayım ya sanırım son sakin hafta sonumu geçirdim kaydirigubbakcemile3Sağlık ocakları canım biz bugun hallettik çokta sıra yoktu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?