Çok iyi yaa arkadaşımm bi gece
daha vur patlasın çal oynasın yapıcaksın yanii
Bnede 30 a yakınım kısslar üzülmeyinn.
Sirke mii:1shok: yakmadımı peki yanığı???
20 lık dişine mı dolgu yaptı anlamadım cnm
Arsimamm canımm Şeniz
Sende epey şey halletmişin..geçmişi anca okuyabiliyorumm benneyaptımki
Aldığınn cicileride iyi günlerde kullann :1hug:
yok canım bende korktum dökerken ama yakmadı soğuttu bile hatta çok iyi geldi yaa hala şoklardayım
normalde çok yaktığım için bilirim su toplar açıllır falan öyle bir şey yok şu an parmağımda yani süperr
Üsküdar merkez sağlık ocağını aradım ordan form alıp verem savaşta film çektirip kan tahlillerinide başka bir yerde yaptırıp sonucu götürüyormuşuz.Sağlık ocağında yapmıyorlar.
yavruucum bende 30 yaşındayım nolmuşşş:roflol:
Kızlar bu arada alakasız olcak ama dün akşam elimi yaktım fırında biryerden duymuştum biraz sirke döktüm üstüne hem acısını aldı hemde bugün yara falan yapmadı su da toplamadı yani
Aklınızda bulunsun dedim alakası yok çeyizlerimizle ama ossun çok canım yandı çünkü akşam sizede söyliyim dedim kaydirigubbakcemile3
Parshminam benim düğün olmucak nikah olacak ondan kına gecem düğün gibi olacak kaydirigubbakcemile3Çok iyi yaa arkadaşımm bi gece
daha vur patlasın çal oynasın yapıcaksın yanii
Onlarda halolurr canımm merak eetmee Şeniz Allah yardımcımızz olsun her konuda :Saruboceq:bu hafta sonu pek bişey yapamadım ama haftaya başlıyo koşturmaca.yani önümüzdeki haftasonu mobilyaları alıcaz inşallah ayrıca evin anahtarınıda alıcaz temizlik elektrik su doğalgaz internet bağlatma vs işleri olucak sanırıme tabi bide halı perde
cnm napayım ya sanırım son sakin hafta sonumu geçirdim kaydirigubbakcemile3
ışılcım geçmiş olsun yanık acısıda çoook kötü yaa..
beta hadi birsürüüü işler halletmiişsiniz ne güzel hemide eltilerinlee.
parpalm hayırlı olsun 1 ağustos nedirki gelir geçer hemencik..
sağol canım
ya kızlar bişe dicem
kaç zamandır bu yetişip yetişmeme konusunda rahattım yada kendimi öyle sanıyordum
en son cuma notere gittik işte cumartesi evin oraya tesisatçı gönderip ana su giderini bağlatıp bugünde müracat olacaktı
nişanlım burda değil kardeşi yapacaktı ama şu saate kadar bunların hiçbiri olmadı
içim içimi yiyor nişanlımada bişe diyemiyorum
desem boşuna aramız bozuluyor + zaten oda üzülüyor bide ben desem oradan ne yapabilir
napcam ben ya fikir verin bana şakkıdı
hafta sonu ofistekiler dalga geçiyidi ya yetişmezse napcan annenin evinde kalırsın fln diye
ama erkek tarafının öyle bi niyeti yok çok rahatlar yetişmezse onlarda kalacağımızı düşünüyorlar mirmirmirmir
Ayyy ne güzel hayatım yaa bizde görsek keşke sizler gibii o günleri,
allah hayırlısıyla mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etisn yeni evinizde arkadaşım
ne baberkosu ne yetişmesi hiç bir şey anlamadım ama yetişirim her bir şeyee:roflol::roflol:
hayatım sayesinde burcuyuda gördüm ve dekoltede takıldım kaldım sırnaşık şey
Cumartesi günü kına ayakkabımı aldık.Kına aldık,kına için mum,maytap bide o ışıltılı mendillerden aldık..Ufak odamız için tane rengarenk pofuduk minderlerden diktiriyorum onların siparişlerini verdik.Çarşamba teslim alıcaz inş.:Saruboceq: Sonrada dolaştık durduk..çok yorulduk benneyaptımki
Kına keselerimi hallettik hafta sonu oturduk eltilerimle bitirdik çok şükür çeşit çeşit renk renk çok cici oldular
Hatta eltilerim hızlarını alamadılar illa tutturdular çerez poşetlerinide kırmızı tüllerle süsleyelimm kaydirigubbakcemile3
Pazar günüm öyle geçti..Formula 1 yarışı olduğu için nişanlımı evden çıkarmak mümkün olmadı :mymeka:
Seni unutmam mümkünmü burçişimm Şeniz Şaka yaptım
yemin ederim resmi tereddütlü koydum :roflol: aha dedim şimdi kızlar kesin takılır:roflol: oh demiştim ki sen ve tubişin gözünden kaçmadı :roflol: ayy Hayatım silelim kız alıntıyı ve fotonun aslını :roflol:
bizde nikah işlemlerimizi hallettik kızlar sağlık raporları,belediyede gün alımı,saat 22.00 de düğün salonuna gelicek.
sağlık ocağına biz hiç para ödemedik sadece belediyeye 50+60 tl ödedik okadar
artık kısmet kocişle sabırsızlanıyoruz 01/08/2009 u bekliyoruz hayırlısınla....
tamam Hayatım önce sana vercek, zaten önce evleniyosun, tabiki sırayı sana veririz :))) şimdi sana lazım :roflol: sonra bana
tamam anlaştık, önce baberkodan başlarız, yetmedi Arsi , o da yetmedi Burciş, e bu kadar da yetsin artık di mi :)))) Allah gözümüzü doyursun-tatlicadiarzu-
Ayrıca Burcu , resmin:lepi:
ne veriyosunuzz ya ben hic bisey anlamadim fransiz kaldim bu konuya fisfisfis
yavruucum bende 30 yaşındayım nolmuşşş:roflol:
Kızlar bu arada alakasız olcak ama dün akşam elimi yaktım fırında biryerden duymuştum biraz sirke döktüm üstüne hem acısını aldı hemde bugün yara falan yapmadı su da toplamadı yani
Aklınızda bulunsun dedim alakası yok çeyizlerimizle ama ossun çok canım yandı çünkü akşam sizede söyliyim dedim kaydirigubbakcemile3
anammm :1shok: noliii
biri başlıyor biri bitiriyor anlamadım kii:uhm:
ayrıca teşekkür ederim canım
al benden de o kadar :roflol:
sağol canım
ya kızlar bişe dicem
kaç zamandır bu yetişip yetişmeme konusunda rahattım yada kendimi öyle sanıyordum
en son cuma notere gittik işte cumartesi evin oraya tesisatçı gönderip ana su giderini bağlatıp bugünde müracat olacaktı
nişanlım burda değil kardeşi yapacaktı ama şu saate kadar bunların hiçbiri olmadı
içim içimi yiyor nişanlımada bişe diyemiyorum
desem boşuna aramız bozuluyor + zaten oda üzülüyor bide ben desem oradan ne yapabilir
napcam ben ya fikir verin bana şakkıdı
hafta sonu ofistekiler dalga geçiyidi ya yetişmezse napcan annenin evinde kalırsın fln diye
ama erkek tarafının öyle bi niyeti yok çok rahatlar yetişmezse onlarda kalacağımızı düşünüyorlar mirmirmirmir
bu askerlik olayı çok moralimi bozdu :çok üzgünüm:
ütü yapayım bari :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?