Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ışılcım geçmiş olsun yanık acısıda çoook kötü yaa..

beta hadi birsürüüü işler halletmiişsiniz ne güzel hemide eltilerinlee.

parpalm hayırlı olsun 1 ağustos nedirki gelir geçer hemencik..

Çok iyi yaa arkadaşımm bi gece
daha vur patlasın çal oynasın yapıcaksın yanii

Bnede 30 a yakınım kısslar üzülmeyinn.

Sirke mii:1shok: yakmadımı peki yanığı???

yok canım bende korktum dökerken ama yakmadı soğuttu bile hatta çok iyi geldi yaa hala şoklardayım
normalde çok yaktığım için bilirim su toplar açıllır falan öyle bir şey yok şu an parmağımda yani süperr

Üsküdar merkez sağlık ocağını aradım ordan form alıp verem savaşta film çektirip kan tahlillerinide başka bir yerde yaptırıp sonucu götürüyormuşuz.Sağlık ocağında yapmıyorlar.

Arsimamm canımm Şeniz
Sende epey şey halletmişin..geçmişi anca okuyabiliyorumm benneyaptımki
Aldığınn cicileride iyi günlerde kullann :1hug:

sağol canım

ya kızlar bişe dicem
kaç zamandır bu yetişip yetişmeme konusunda rahattım yada kendimi öyle sanıyordum
en son cuma notere gittik işte cumartesi evin oraya tesisatçı gönderip ana su giderini bağlatıp bugünde müracat olacaktı
nişanlım burda değil kardeşi yapacaktı ama şu saate kadar bunların hiçbiri olmadı
içim içimi yiyor nişanlımada bişe diyemiyorum
desem boşuna aramız bozuluyor + zaten oda üzülüyor bide ben desem oradan ne yapabilir
napcam ben ya fikir verin bana şakkıdı

hafta sonu ofistekiler dalga geçiyidi ya yetişmezse napcan annenin evinde kalırsın fln diye
ama erkek tarafının öyle bi niyeti yok çok rahatlar yetişmezse onlarda kalacağımızı düşünüyorlar mirmirmirmir

Enteresan valla aklıma gelirse sürerim bende, geçmiş olsun sanada

Aklimizda olsun cok iyi oldu canım ben surekli yakarim keserim cunku

Çok iyi yaa arkadaşımm bi gece
daha vur patlasın çal oynasın yapıcaksın yanii
Parshminam benim düğün olmucak nikah olacak ondan kına gecem düğün gibi olacak kaydirigubbakcemile3
Onlarda halolurr canımm merak eetmee Şeniz Allah yardımcımızz olsun her konuda :Saruboceq:

Evet mandilinimm saolsunlar yardımcı oluyorlar epey :1hug:

Arsima bence şey gibi sorabilirsin nişanlına, benim yapabileceğim bişey var mı evrak falan istediler mi lazım olurmu diye düşündüm bi sana soriim dersin
yadaa
kardeşin hasta değil dimi falan de direk anlar zaten

münasip bi dille sor canım yaa işte ne olcak bundan.

Skın da erkek tarafında kalma
Ben hçsonu bi arkadaşıma gittim köyde yapcaklar ve ilk geceyi de damadın kuzenin evinde geçirçeklermiş bizler isyan ettik sakın haa dedii
Damat daa düğün den sonra ilçeye mi gitcez demiş gülmüş sinir olmuş arkadaşım

arsimam belliki ikinizde üzülüyorsunuz, ama olanlar ikinizin dışında gelişen olaylar.
yetişmezse onlarda kalmak olurmuymuş öylee..
ama nişanlının da üstüne çok gitme uzakta olduğundandan o da bişi yapamıyor.
eğer bir günde evin bu elek-su-doğalgaz abone işlemlerini bitirirm diyorsan (bence başvuruyu halledersin akşama kadar) bir gün izin iste işyerinden kendin hallet hepsini içinde yetişecekmi kuşkusu kalmasın.
izin alamam diyosan uydur kılıfına, rapor al gitme işe.
ne biliyim aklıma başka çare gelmedi, sen daha iyi düşünürsün tabi.

Ayyy ne güzel hayatım yaa bizde görsek keşke sizler gibii o günleri,
allah hayırlısıyla mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etisn yeni evinizde arkadaşım

sağol pasminam inşallah sende en kısa zamanda evini yerleştirdiğin günleri görürsün canım benim

ne baberkosu ne yetişmesi hiç bir şey anlamadım ama yetişirim her bir şeyee:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

hayatım sayesinde burcuyuda gördüm ve dekoltede takıldım kaldım sırnaşık şey

dekolte var ya vay anam vayyy :lepi:

bu kına elbisesi ayakkabısı falan erkek tarafımı alır kız tarafı mı? hayırlı olsun bu arada canım aldıkların

yavrukuş albüm ekliyodum geç gördüm ama sildim Şeniz

oooo hayırlı olsun canım :dance:

ay sağol canım ne düşüncelisin sen ya :mymeka: sırayı bana vercekmiş. sen vermiyon ben alıyom bi kerem :dilcikar: :roflol:

ne veriyosunuzz ya ben hic bisey anlamadim fransiz kaldim bu konuya fisfisfis

kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım :teselli:

anammm :1shok: noliii
biri başlıyor biri bitiriyor anlamadım kii:uhm:
ayrıca teşekkür ederim canım

al benden de o kadar :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey

başının etini yiyceksin arsi yoksa olmuyo :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…