bu kına elbisesi ayakkabısı falan erkek tarafımı alır kız tarafı mı? hayırlı olsun bu arada canım aldıkların
Enteresan valla aklıma gelirse sürerim bende, geçmiş olsun sanada
ışılcım belli olmaz geçen yıl ekimde yazlıklarla dolanıyordum.
Arsima bence şey gibi sorabilirsin nişanlına, benim yapabileceğim bişey var mı evrak falan istediler mi lazım olurmu diye düşündüm bi sana soriim dersin
yadaa
arsimam belliki ikinizde üzülüyorsunuz, ama olanlar ikinizin dışında gelişen olaylar.
yetişmezse onlarda kalmak olurmuymuş öylee..
ama nişanlının da üstüne çok gitme uzakta olduğundandan o da bişi yapamıyor.
eğer bir günde evin bu elek-su-doğalgaz abone işlemlerini bitirirm diyorsan (bence başvuruyu halledersin akşama kadar) bir gün izin iste işyerinden kendin hallet hepsini içinde yetişecekmi kuşkusu kalmasın.
izin alamam diyosan uydur kılıfına, rapor al gitme işe.
ne biliyim aklıma başka çare gelmedi, sen daha iyi düşünürsün tabi.
Kızlar yerimseniben
başının etini yiyceksin arsi yoksa olmuyo :1closedeyes:
üzme kendini balım daha kesinlesmedi mecliste karara baglanmadi:teselli:
Arsima canım bence direk söyle nişanlına gerekirse kardeşine tekrar hatırlatsın üzücem diye düşünme tatlım sonra onlarda kalırken beraber üzülmenizden daha iyi
Saol canım benimm Şenizbetam hepsiçok güzellll allah giymeyi nasip etsin
Eudo herşeyin bir harika
bindallın şeffaf ilk defa gördüm yaa çok güzelll güle güle giy
elbisende çok zarif negüzel zayıfsın çok güzel durur eminim
ama kına keselerin neden iki çeşit onu anlayamadım
bindallına keselerine kınalarına sepetine kına elbisene ayakakbına hepsine bayıldım
bitek eşarpla eldiveni sevmedim oda benim cinsliğim niyeyse onları kırmızı sevmiyorum ben :bbo:
:dilcikar:ay sağol canım ne düşüncelisin sen ya :mymeka: sırayı bana vercekmiş. sen vermiyon ben alıyom bi kerem :dilcikar: :roflol:
Saol azracımm tşk ettim a.s. Bunlar yeni çıkmış çok çeşit vardı en güzel bu durdu üstümdeBetacimmmmmm wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bindallina öldüm bittim ya resmennnnnnnnn içi dışı harikaaaaaaaaa istanbulda nerde var acaba boylesini gormedim bilen varmi boyle modernini. Kina elbisende bi okadar şık keselerinde herseyi harika yapmissiniz ben cok begendimmm
Tşk ederim canımm a.s.Beta çok güzel bindallın. Ben bindallı giymeyi düşünmüyorum sevmiyorum çünkü ama seninki çok güzelmiş.
Sao burçişimm Şenizbetaa bindallın gerçekten çok zarifmiş vede alışılmışın dışında...
ben çok beğendim sanada çok yakışmış tatlımmmmm
Hayatım siz bir işler çeviriyorsunuzda hadi hyırlısı:))))))))
betacım bende bındallı gıymek ıstıyorum kınadaaa ve pantolonlu cok hos duruyooo yakısmıss sanada cnmm...
hayatım mutfagına bayıldımm genıs gıbıı ve bır suru dolabı var mutfakta en ıhtıyac duydugum sey dolap gule gule otur
Beta çok güzel bindallın. Ben bindallı giymeyi düşünmüyorum sevmiyorum çünkü ama seninki çok güzelmiş.
Kına sepetim o değil ama süslü halinide koyucam kaydirigubbakcemile3
Kına örtümde kırmızı değil bordo kaydirigubbakcemile3 Fotoda öyle çıkmış beğenmene sevindimm arsimamm Şeniz Özellikle kına keselerimde fuşya var onları görünce sen geldin aklıma dedim arsimanım elbisesinin rengi görünce beğenir diye
kızlar albüm ekledim bakın hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Saol nihalcimm Allah sanada giydirmeyi nasip etsin tez zamanda :1hug:
Arsima wallaha istanbulda olsam gelirdim yardıma 1-2 günde evini tertemiz yapardık.Hiç nişanlının ailesi arayıp sormuyormu naptınız diye :uhm: Sizinkiler açsın bi telefon annen konuşsunn benim annem açıp soruyor walla şakayla karışık kayınvalideye gönderme yaptı yoksam ondada hiç hareket yoktuu benneyaptımkibenim çevremde hiç böyle olmadı
sizin oldumu düğüne 20 gün kalmış daha ev yerleşmemiş temizlenmemiş bile
hani olduysa söyleyin yetişti fln diye bari üzülmim
nişanlım diyorki ben geleyim 1 gecede yaparım bu temizliği
inşaat temizliği bu silcen temizlencek sonra gene ora harclı gibi olacak onu arındırmak zor
hepsinide geçtim ben önümüzdeki hafta sonu kız çeyizini yerleştirmek istiyordum ama şuanda imkansız görünüyor
ben belki bunu yapamıcam benim neyim eksik neden böle bitakım şeleri eksik yaşıyorum ben
beta, hepsi süper canım. kendime alışveriş yaptığım zaman aklıma geldi duygulandım zaman çok çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?