Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsima canım bence direk söyle nişanlına gerekirse kardeşine tekrar hatırlatsın üzücem diye düşünme tatlım sonra onlarda kalırken beraber üzülmenizden daha iyi

Enteresan valla aklıma gelirse sürerim bende, geçmiş olsun sanada

teşekkür ederim canım

ışılcım belli olmaz geçen yıl ekimde yazlıklarla dolanıyordum.

haklısın valla şekerim bakcaz artık hele bi eylülü göreyim allahım yaaa
Eudo herşeyin bir harika
bindallın şeffaf ilk defa gördüm yaa çok güzelll güle güle giy
elbisende çok zarif negüzel zayıfsın çok güzel durur eminim
ama kına keselerin neden iki çeşit onu anlayamadım

Arsima bence şey gibi sorabilirsin nişanlına, benim yapabileceğim bişey var mı evrak falan istediler mi lazım olurmu diye düşündüm bi sana soriim dersin
yadaa

cumartesi ben eve gidicektim perdeci için
şimdi orası henüz inşaat olduğu için tek başıma gitmem olmazdı o dediki kardeş götürür dedim sor ona işi varmı yokmu nitekim ben tek başıma gitmk zorunda kaldım annem geldi işte
o gün gidince baktım tesisatcı fln gelmemiş söyledim ona pazartesi götürcek dedi ama bugünde olmadı bildiğim kadarıyla
ben şey dedim 1 hafta izin alayım evin eksik işlerini takip edeyim zorlanıcam ama bu benim yuvam yaparım yani ne olacak ama yok halledicez dedi
zati herşeye halledicez diyo ama bişe yok son ana kadar ben böle kafayı tırlatıyorum
millet soruyor evlilik stresi varmı bende o yok bende 20 gün kalmış daha bi çivi çakmadık onun stresi var buda o strestenmi oluyor bilmem ama
kalamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama kalmak istemiyorum zati kalırsak balayından sonra kalırız ama onuda istemiyorum ben

izin ben istesem alırımda ben isteyemiyorum + müracatlar edildi ev sahibi kadın etmiş ama su için tesisatcı gerek onuda siz getirin oğlum su biran önce bağlansın düğününüze az kaldı demişti

Kızlar yerimseniben

bindallına keselerine kınalarına sepetine kına elbisene ayakakbına hepsine bayıldım
bitek eşarpla eldiveni sevmedim oda benim cinsliğim niyeyse onları kırmızı sevmiyorum ben :bbo:

Betacimmmmmm wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bindallina öldüm bittim ya resmennnnnnnnn içi dışı harikaaaaaaaaa istanbulda nerde var acaba boylesini gormedim bilen varmi boyle modernini. Kina elbisende bi okadar şık keselerinde herseyi harika yapmissiniz ben cok begendimmm

başının etini yiyceksin arsi yoksa olmuyo :1closedeyes:

o zaman çok kötü oluyor aramız

üzme kendini balım daha kesinlesmedi mecliste karara baglanmadi:teselli:

kısçe haklı yivrim üzülme
benimki askerkende düşecek deniliyordu o kadar takip ettim meclise gitti geldi
gazetelerde yazdı vs.
sonuc düşmedi
öyle çok haber çıkar ama netleşmeden dertlenme
ben netleşmeden çok sevindim sonra çok üzüldüm kaydirigubbakcemile3

Arsima canım bence direk söyle nişanlına gerekirse kardeşine tekrar hatırlatsın üzücem diye düşünme tatlım sonra onlarda kalırken beraber üzülmenizden daha iyi

telefonda sordum napıon fln
eve tesisatcı gittimi dedim haberim yok aramadı dedi
ama gitmedi bence gitse bilirdi o
o hep diyorki biz iyi olalım huzurumuz olsun yeter
ama biz düğünden snra onların yanında 1 gün bile kalsak huzurumuz olmazki

Beta çok güzel bindallın. Ben bindallı giymeyi düşünmüyorum sevmiyorum çünkü ama seninki çok güzelmiş.

betaa bindallın gerçekten çok zarifmiş vede alışılmışın dışında...
ben çok beğendim sanada çok yakışmış tatlımmmmm

Hayatım siz bir işler çeviriyorsunuzda hadi hyırlısı:))))))))

betacım bende bındallı gıymek ıstıyorum kınadaaa ve pantolonlu cok hos duruyooo yakısmıss sanada cnmm...
hayatım mutfagına bayıldımm genıs gıbıı ve bır suru dolabı var mutfakta en ıhtıyac duydugum sey dolap gule gule otur

betam hepsiçok güzellll allah giymeyi nasip etsin
Saol canım benimm Şeniz

Güzel bi soruu
Şimcik ben ilk başta eklediğimden yapıcaktım hepsini ama benim kayınvalide elimizde kumaş var demiş bidaha masraf olmasın diye eltime o renkli kumaşlardan 180 tane diktirmiş.Bende bunları almıştım önceden işte dikmeyin boşuna bende var dedim ama anlatamadım.Sonra benimkileri görünce daha çok beğendi olan eltime oldu yoruldu kızcağız bende kıramadım emeği boşa olmasın dedim 100 tane benim aldıklarımdan 100 tanede onun diktiklerinden dağıtıcazz olay bu kaydirigubbakcemile3

bindallına keselerine kınalarına sepetine kına elbisene ayakakbına hepsine bayıldım
bitek eşarpla eldiveni sevmedim oda benim cinsliğim niyeyse onları kırmızı sevmiyorum ben :bbo:

Kına sepetim o değil ama süslü halinide koyucam kaydirigubbakcemile3
Kına örtümde kırmızı değil bordo kaydirigubbakcemile3 Fotoda öyle çıkmış beğenmene sevindimm arsimamm Şeniz Özellikle kına keselerimde fuşya var onları görünce sen geldin aklıma dedim arsimanım elbisesinin rengi görünce beğenir diye

benim çevremde hiç böyle olmadı
sizin oldumu düğüne 20 gün kalmış daha ev yerleşmemiş temizlenmemiş bile
hani olduysa söyleyin yetişti fln diye bari üzülmim

nişanlım diyorki ben geleyim 1 gecede yaparım bu temizliği
inşaat temizliği bu silcen temizlencek sonra gene ora harclı gibi olacak onu arındırmak zor
hepsinide geçtim ben önümüzdeki hafta sonu kız çeyizini yerleştirmek istiyordum ama şuanda imkansız görünüyor
ben belki bunu yapamıcam benim neyim eksik neden böle bitakım şeleri eksik yaşıyorum ben

arsima, bu saatten sonra üzülcek falan düşünme artık. nişanlına söyle kardeşiyle konuşsun yarın halletsin hepsini. Işılın dediği gibi ev yetişmezse daha fazla üzüleceksiniz, daha çok tartışacaksınız.

beta, hepsi süper canım. kendime alışveriş yaptığım zaman aklıma geldi duygulandım zaman çok çabuk geçiyor.

Saol azracımm tşk ettim a.s. Bunlar yeni çıkmış çok çeşit vardı en güzel bu durdu üstümde
Beta çok güzel bindallın. Ben bindallı giymeyi düşünmüyorum sevmiyorum çünkü ama seninki çok güzelmiş.
Tşk ederim canımm a.s.
Sao burçişimm Şeniz

Saol nihalcimm Allah sanada giydirmeyi nasip etsin tez zamanda :1hug:

bende sevmem ama betanınki çok şık değişik

ŞenizŞeniz
çok güzel ya
duygulandım bi an Şeniz

betacııııım ne güzel şeyler almışşsın, bindallını çok beğendim.
üstünde çok hoş gürünüyordu, ayrıca elbisen ve ayakkabında öyle pek cici.
güle güle giymeyi nasip etsin Allah.

arsimacım seni üzmek istemem ama sıkılmakta stres yapmakta çoook haklısın canım.
sadece 20 günün kalmış, huzurunuz tabikide bozulmasın ama bu işler halledilmedikçe huzurunuz kaçmaya başlıcak Allah korusun.

Arsima wallaha istanbulda olsam gelirdim yardıma 1-2 günde evini tertemiz yapardık.Hiç nişanlının ailesi arayıp sormuyormu naptınız diye :uhm: Sizinkiler açsın bi telefon annen konuşsunn benim annem açıp soruyor walla şakayla karışık kayınvalideye gönderme yaptı yoksam ondada hiç hareket yoktuu benneyaptımki

beta, hepsi süper canım. kendime alışveriş yaptığım zaman aklıma geldi duygulandım zaman çok çabuk geçiyor.

Oyy tubisimm :1hug: İnşallah bizde biran önce bu tatlı telaşları atlatıp evimizde oturacağımız günleri görürüz canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…