Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betacım yaa harıka bındallını yesınler seın satın mı aldın cnm benım ayy ben varya bayıldım yaa
hepsı harıka elbısende ayakkabılarında allahım mutluluk versın cnm benım :asigim:

arsıma ya uzulme daha cok var halolur cnm benım yaa
zaten erkekler demez mı halledırız o laf benı ölduruyo:mymeka:
10 gunde bıle yetısır uzulme sen
nışanlın ne zmn gelcek
1 gun boyu temıslık yapsanız 2.gun ceyısın gıder
halolur
hem evını bıkez cok süper temıslemış olursunuz :1hug:

pashmına:roflol: pardon laa ne bılem okadr cok dişi ağrıyan vardıkı karıstı
ya ben cok korkuyom ya daha ustunde et var sankı bademcıklerımde onunla cıkcak gıbı

mesaj iki kez olmuş kızlar pardon,

betacım, zaman geçiyor görürsünüz sende bir evli burdan kızları uğurlamaya devam ederiz.

arsima, adaşım fıstığım üzülüyorsun farkındayım seni telkin etmek isterdim ama ev 1günde temizlenmez heleki yeni inşaat olmuş ev kesinlikle temizlenmez.
çeyiz toplaşıldımı bir günde yerleştirilir ama evin temizliği olmuyor. su olmaz hele çok daha zor olur.
mandilinin dediği gibi eğerki şimdi konuşmazsan tam en mutlu gününde suratın asık evim yok ben nerede kalıcam diye düşünüyor olacaksın.
bunlar gerçekler o yüzden konuş yapmadıysalar git kendin hallet.

Son düzenleme:
vallahi bende mandiline katılıyorum arsima...
ayy ben varya tutuşurdum o kadar zamanım kalsa...
seni daha çok panikletmemek için yazmıyorum bu konuda farkındaysan

Eudoo , hepsi çok güzel, kına keselerin hele çok şeker, ama ben ayakkabıda takıldım kaldım, ayağında süper duruyo, güle güle giyin canım..

[arsima sıkma canını telşa yapma gunde temızle 1 gunde eşya gider hereyıcın sıkılp uzulmeyın yaaa ok mi

bende sevmem ama betanınki çok şık değişik
ŞenizŞeniz
çok güzel ya
duygulandım bi an Şeniz
Beğendiysen yollim sana yerimseniben
Mandilincimm çok tşk ederim canımm a.s. :1hug:
cnm allah mutlu yuvandan mutluluk dolu anlar nasip etin
betacok guzel kınalıgın ılk resımde siyah sanmıstım
Evet koyu çıkmışş 2.resimdede mavi gibi ama mor rengi kaydirigubbakcemile3
Saol esmacımm a.s.
betacım yaa harıka bındallını yesınler seın satın mı aldın cnm benım ayy ben varya bayıldım yaa
hepsı harıka elbısende ayakkabılarında allahım mutluluk versın cnm benım :asigim:

Evet canım satın aldık.Allah daha güzelini sana giydirmeyi nasip etsinn yerimseniben
Sen evlen ben sana bindallımı yollarım kaydirigubbakcemile3
duymayanlara bi daha ilan ediyorum. eşyalarımı ekledim albümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bi yandanda senin evine bakıyorumm hayatımm yerimseniben Perdeni gördüm çok cici olmuşş ben içindeki renklerden minder diktiriyorum.İnşallah bende bulurum o perdeden

ARSıMA sen gördüğüm kadarıyla elinden fazlasıyla her geldiğini yapıosun hani yapmasan tamam dicem ama vicdanen rahatsın yapabilceğim herşeyi yaptım bu kadar oluyo de daha fazla kasma bak hasta olcan bu sefer evi bırakıp seni iyileştirmeye çalışcaklar bu sefer evin gene yarım kalcak. Tamamlanmamış evledğün olur ama gelinsiz düğün olmaz be canımmm...

Dertlenme bu kadarr

Beta bindallı gerçekten değişikmeiş canım yaa süper birde elbisenin renginede bittim çok severim moru,
düğün olmıycak yaa gelinliğini giycenmi peki kınada..

arsimacım ben de senınle aynı durumdayım.benim de nişanlım uzakta afyonda ve bız oraya goturcez ceyızı mobılyaları.ama hala hıcbıse yok ortada.8 hazıran gıbı burdan goturcez herseyı yerlertırcez.zaman bızde de az.nişanlımın aılesı cok rahat.biz zorlamasak bıse yapmıyolar.nişanlım ordan söylüyo da öyle bişe yapıolar o da yarım yamalak.herşeyı ben hallettım evlılıkle ılgılı.cok gıcık oluyo o da.sureklı abılerıne soyluyo bakın gıdın falan dıye ama onlar da tık yok bu sefer de sinirleniyo onlara bişe diyemiyo acısını benden çıkartıyo.ben de agzımı açıp bişe diyemiyorum sinirlencek diye.öff be baya dertliymişimklava:

ben gormedım yorumunuuuu esma hayatımın ben cıkıomm sımdılık

[Beta bindallı gerçekten değişikmeiş canım yaa süper birde elbisenin renginede bittim çok severim moru,
düğün olmıycak yaa gelinliğini giycenmi peki kınada..
[/QUOTE]

düğün neden olmayacak, merak ettim

benimde kınam Boluda düğünüm istanbulda olacak ama Bolu daki tanıdıkların coğu İstanbula gelemiyeceği için bende kınamda gelinlik giymek istiyordum bana da fikir olması açısından sordumm :uhm:

Eudoo , hepsi çok güzel, kına keselerin hele çok şeker, ama ben ayakkabıda takıldım kaldım, ayağında süper duruyo, güle güle giyin canım..
Saol canım benimm a.s. Ayakkabılarımı çok beğenerek aldım

Yok pashminamm :1ninca:Zaten kınada 3 tane kıyafet değiştiricem gelinliği nikahta giyicem o zaman görürler yerimseniben Uzağa gelin gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…