duymayanlara bi daha ilan ediyorum. eşyalarımı ekledim albümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim çevremde hiç böyle olmadı
sizin oldumu düğüne 20 gün kalmış daha ev yerleşmemiş temizlenmemiş bile
hani olduysa söyleyin yetişti fln diye bari üzülmim
nişanlım diyorki ben geleyim 1 gecede yaparım bu temizliği
inşaat temizliği bu silcen temizlencek sonra gene ora harclı gibi olacak onu arındırmak zor
hepsinide geçtim ben önümüzdeki hafta sonu kız çeyizini yerleştirmek istiyordum ama şuanda imkansız görünüyor
ben belki bunu yapamıcam benim neyim eksik neden böle bitakım şeleri eksik yaşıyorum ben
Beğendiysen yollim sana yerimseniben
bende sevmem ama betanınki çok şık değişik
ŞenizŞeniz
çok güzel ya
duygulandım bi an Şeniz
Mandilincimm çok tşk ederim canımm a.s. :1hug:betacııııım ne güzel şeyler almışşsın, bindallını çok beğendim.
üstünde çok hoş gürünüyordu, ayrıca elbisen ve ayakkabında öyle pek cici.
güle güle giymeyi nasip etsin Allah.
Evet koyu çıkmışş 2.resimdede mavi gibi ama mor rengi kaydirigubbakcemile3cnm allah mutlu yuvandan mutluluk dolu anlar nasip etin
betacok guzel kınalıgın ılk resımde siyah sanmıstım
betacım yaa harıka bındallını yesınler seın satın mı aldın cnm benım ayy ben varya bayıldım yaa
hepsı harıka elbısende ayakkabılarında allahım mutluluk versın cnm benım :asigim:
duymayanlara bi daha ilan ediyorum. eşyalarımı ekledim albümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen benı gormuyonmuubenneyaptımki yorum bıle yaptım mutfagına bayıldım cok dolabı var tam ıhtıyac dedımmm duymadın
Saol canım benimm a.s. Ayakkabılarımı çok beğenerek aldımEudoo , hepsi çok güzel, kına keselerin hele çok şeker, ama ben ayakkabıda takıldım kaldım, ayağında süper duruyo, güle güle giyin canım..
ARSİMA sen gördüğüm kadarıyla elinden fazlasıyla her geldiğini yapıosun hani yapmasan tamam dicem ama vicdanen rahatsın yapabilceğim herşeyi yaptım bu kadar oluyo de daha fazla kasma bak hasta olcan bu sefer evi bırakıp seni iyileştirmeye çalışcaklar bu sefer evin gene yarım kalcak. Tamamlanmamış evledğün olur ama gelinsiz düğün olmaz be canımmm...
Dertlenme bu kadarr
Beta bindallı gerçekten değişikmeiş canım yaa süper birde elbisenin renginede bittim çok severim moru,
düğün olmıycak yaa gelinliğini giycenmi peki kınada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?