evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu
günaydın herkeseeeee
birde arsimam balımın morali düzelmiş bugun biraz :) canım benim inşallh bu hafta evin bütün işleri yoluna girer. cumartesi mi gelicekti nişanlın?
evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu
BUKET YATAK ODAM NORMALPİLEgünaydın herkese
halam geldı ölüyorum agrısından
betacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
benım yengemde duzcelı sırf ıstemeye 3 kez gıttık ama onlar cok abartılar
kackezde araba kıraladık 1000 tl den sonra toprağa bastın parası derken düğün yapmadan düğün kadr para harcadık
nışandı sözdu tanısmaydı derken herhalde baya para gıttı bız mağazamızı satıp düğün yaptık sn düşün bence bı ısteme olsun sonra senın aılen onlara gtsın tanısın sonra sız karar verın söz gunu yapın bı kac ay sonrada nışan valla bak zor bu durumlar bızım gene dukkan vardı sattıkonların yoksa napsınlar dıom ben tabı kız hemen verılmez ama bırazda dsunmek lazım
sakın yanlış anlama benı ıstemeye ıspartadann geldıle aılem bu konuda cok cektığı ıcn abısıyla bıkac kez konustuk sonra aılesı geldı ıstendı 2 gun ıst da kaldılar söz oldu gıttıler
ekle esmacım yani senin tüm ev 750mi tuttu
ekle esmacım yani senin tüm ev 750mi tuttu
cnm gule gulekullan bende halılarımı meronıstan aldım salona 2 alcaktık 1aldk masanın altına almadım ıykıde almamısım tavsıyem heryerı halı doldurmayınhalılarım da
2 tane salon için 160*230 kaşmir shaggy
3 tane hol ve kolidor için (holüm büyük olduğu için)..100*200+300*80+160*230 kaşmir shaggy
1 tane mutfak için (makinada yıkanan cinsten) 120 tl
1 tane yatak odası için kaşmir shaggy
kaşmirin 1 alana 1 bedavasından yararlandık.2 halı 440 tl kampanyası varya.
Bunların hepsini 1080 tl ye aldık..90 tl taksitle 12 taksit..
Ayrıca banyolarım için handy homedan tüylü 3lü klozet takımı aldım 78 tl
bi de novanın pembe kalpli 3lü klozet takımını aldım o da 89 tl.
Yatağım için süslü yatak örtüsü yerine pike tarzında bi örtü aldım..yatağım çin tarzı dedikleri yataklardan..yanları olduğu için diktirecektim ama şimdi bunu içine kıvırcam..setin içinde çarşafı+normal yastık kılıfları+süs yastık kılıfları ve örtüsü var.220 tl.
ya ben bu perde meselesınden pek anlamyom ama dun bıkac resım kondu en cok beğendığım dusunduğum modelı soyledım sende zahmet olmazsa mutfak için olanın benzer resmını koyar mısn cnm
baban neden beğenmedı acep:uhm:
komşum üzülme ya. en sonunda naptı etti verdirtti o parayı babanlara innamıyorum ya.umarım geri öder
sinay babanın içine nie sinmedi? bu arada tül-perde fiyatları nasıl ben stor falan yaptırmıcam ne kadar tuttar acaba ortalama
babaerko hoşgeldin
kararsız ağırdan satmak iyi ama dikkat et iki ailenin arasında sen kalma
sİnay hosgeldn hayırlı olsun
fıyat ıyıcnm cokpahalıdegıl gule gule eskıt tullerını canmmmmm
hayırlı olsun canım
babiş neden beğenmedi :uhm:
recıstır ne oluyor :)
750 iyiymiş
sinay çok iyi tutmuş bence..neden içine sinmedi babanın?
benim oturma odası katlamalı+salon 2 tane fransız balkonlu cam(japon perde) ve 1 tane normal cam(katlamalı perde)+mutfak tül+küçük oda tül+yatak odası katlamalı perde ve bütün odalar için stor. toplam 2700 tuttu canım.
normalden kastın pilelimi kuzucum
eğer oysa ben bi perdeciye gittim
evin planı elimde katalogdan bu oda şu model şu oda şu model diye sectim
yatak odasıyla salonu pileli istedim
mutfak stor diğer odalar rustik
bana sadece pileli kumaşta model sectirdi beğendim bitane metresi 30TL lik bişey
hesapladı toplam komple ev 2250 dedi ve bunun 1450si yatak odası + salon idi
ölçülerimde yatak odası 2m salon 3.40 + 3.40 + 1m idi
BUKET YATAK ODAM NORMALPİLE
MUTFAK STOR 450 IKISINE VERDIM YATAK ODAMDA FON VAR
SALON 300
BENIMKILER KOMIK RAKAMLAR SU KKDA HERSEYIN UCUZUNU BENMI KAPTIM NE -tatlicadiarzu- SAKA Bİ YANA NORMAL PİLEDE DAHA COK TULGITTIGI ICIN DAHA PAHALI OLUYOR
BİRDE BURAYA EKLEMSITIM HERKEZ BEGENMEDI HALA DURUYORSA EKLIYIM YAPTIRAMADIGIM ICIMDE KALAN TULU
Kızlar dün akşam bende persan'dan fiyat aldım ev için. Salon fransız cephe tül+güneşlik+fon- yatak odası tül+güneşlik+fon- mutfak stor- oturma odası katlamalı perde + stor- küçük oda normal uzun tül+ güneşlik 2000TL dediler sizce nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?