Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay çok iyi tutmuş bence..neden içine sinmedi babanın?
benim oturma odası katlamalı+salon 2 tane fransız balkonlu cam(japon perde) ve 1 tane normal cam(katlamalı perde)+mutfak tül+küçük oda tül+yatak odası katlamalı perde ve bütün odalar için stor. toplam 2700 tuttu canım.

evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu

normalden kastın pilelimi kuzucum
eğer oysa ben bi perdeciye gittim
evin planı elimde katalogdan bu oda şu model şu oda şu model diye sectim
yatak odasıyla salonu pileli istedim
mutfak stor diğer odalar rustik
bana sadece pileli kumaşta model sectirdi beğendim bitane metresi 30TL lik bişey
hesapladı toplam komple ev 2250 dedi ve bunun 1450si yatak odası + salon idi
ölçülerimde yatak odası 2m salon 3.40 + 3.40 + 1m idi

günaydın herkeseeeee
geçmişi okuyamadım bu sabah..

ama gelirken betanın yeni cicilerini gördüm, güle güle kullan fıstık.
birde arsimam balımın morali düzelmiş bugun biraz :) canım benim inşallh bu hafta evin bütün işleri yoluna girer. cumartesi mi gelicekti nişanlın?

günaydın herkeseeeee

birde arsimam balımın morali düzelmiş bugun biraz :) canım benim inşallh bu hafta evin bütün işleri yoluna girer. cumartesi mi gelicekti nişanlın?

günaydın cicim
evet bugün biraz daha iyiyim azcık ilgilendi ya içim birazda olsa rahatladı
inşallah canım ya cumartesi temizliği yapmaya bile razıyım artık eşyalar hafta içi gelir
nişanlım yarın yada perşembe gelecekti ama bugün işte sorun çıkmış epey canı sıkkın ne zaman gelir bilmiyorum değişirmi onuda bilmiyorum

sinay çok iyi tutmuş bence..neden içine sinmedi babanın?
benim oturma odası katlamalı+salon 2 tane fransız balkonlu cam(japon perde) ve 1 tane normal cam(katlamalı perde)+mutfak tül+küçük oda tül+yatak odası katlamalı perde ve bütün odalar için stor. toplam 2700 tuttu canım.

evine normal perde yaptıran arkadas yokmu ki?? ne kadar tuttu tüm ev acaba?
esma senin ne kadar tuttu

günaydın herkese

halam geldı ölüyorum agrısından

betacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
BUKET YATAK ODAM NORMALPİLE
MUTFAK STOR 450 IKISINE VERDIM YATAK ODAMDA FON VAR
SALON 300
BENIMKILER KOMIK RAKAMLAR SU KKDA HERSEYIN UCUZUNU BENMI KAPTIM NE -tatlicadiarzu- SAKA Bİ YANA NORMAL PİLEDE DAHA COK TULGITTIGI ICIN DAHA PAHALI OLUYOR
BİRDE BURAYA EKLEMSITIM HERKEZ BEGENMEDI HALA DURUYORSA EKLIYIM YAPTIRAMADIGIM ICIMDE KALAN TULU

kızlar günaydın geçmişi okudum ama alıntı yapmadım,yeni ciciler alanlar güle güle kullansın,bende akşam yeni model peçete halkaları yaptım:))ama foto çekemiorum.

benim salon 800
yatak odası+2 oda + mutfak =850
toplamda 1.650 lira ödedik.
sadece 2 odanın fonları yok düz güneşlik yaptırdık.
bütün perdeler tam istediğim gibi oldu, ben nedense mekanızmalı perdeleri bi türlü sewemedim, zaten evde müsait değildi onları yaptırmak için. Oda ve mutfak tülleri organze seçtim hem cici oldular hemde fiyatı düşürdüler. hatta odanın tekinde pencere önünde petek var diye balon yaptırdım.
başka başka yerlerden çook fiyat aldım, en uygun burayı buldum sonunda.
buarada hepsi brillant.

Kızlar dün akşam bende persan'dan fiyat aldım ev için. Salon fransız cephe tül+güneşlik+fon- yatak odası tül+güneşlik+fon- mutfak stor- oturma odası katlamalı perde + stor- küçük oda normal uzun tül+ güneşlik 2000TL dediler sizce nasıl???

tatlım aslen Bolu 'lu değiliz zaten Samsun'luyuz memur aile klasik bircok yer gezdik, zaten öyle zora sokmucaz onları ama havada kaldı herşey beni istemeye geldiler istendi hayırlı olsun dendi nişanla ilgili birşey konuşmadan gittiler birkaç defada gelsinler istiyorum nasıl olsa sevgilim geliyor 2 haftada bir onlarda atlasın gelsinler kız tarafı nişanı yapıyor tamam da en azında fikirlerimizi duysunlar biz onların fikirlerini duyalım aman böyle oldukça karşı tarafdan da soğumaya başlıyorum neyse bir daha düşünmücem herşeyi oluruna bırakıcam :uhm:

ıŞTE BU USTUNDEKI FON OLMUYCAKTI AMA O COK ABARTI SADECE ALTI
BENIMKI ISTEMEDI SIMDI KIZIYOM KESKE DIRETSEYDIM BU OLSAYDI YAA

DEDıĞıM GıBı SADECE ALTI FONU YOK
BNM OLCUME GORE BUNA 450 FIYT VERMSTI

halılarım da
2 tane salon için 160*230 kaşmir shaggy
3 tane hol ve kolidor için (holüm büyük olduğu için)..100*200+300*80+160*230 kaşmir shaggy
1 tane mutfak için (makinada yıkanan cinsten) 120 TL
1 tane yatak odası için kaşmir shaggy

kaşmirin 1 alana 1 bedavasından yararlandık.2 halı 440 TL kampanyası varya.
bunların hepsini 1080 TL ye aldık..90 TL taksitle 12 taksit..

ayrıca banyolarım için handy homedan tüylü 3lü klozet takımı aldım 78 TL
bi de novanın pembe kalpli 3lü klozet takımını aldım o da 89 TL.

yatağım için süslü yatak örtüsü yerine pike tarzında bi örtü aldım..yatağım çin tarzı dedikleri yataklardan..yanları olduğu için diktirecektim ama şimdi bunu içine kıvırcam..setin içinde çarşafı+normal yastık kılıfları+süs yastık kılıfları ve örtüsü var.220 TL.

ekle esmacım yani senin tüm ev 750mi tuttu

cnm gule gulekullan bende halılarımı meronıstan aldım salona 2 alcaktık 1aldk masanın altına almadım ıykıde almamısım tavsıyem heryerı halı doldurmayın
gırıse 3 kucuk parca
yatak odama ısıltılı 440 tl tuttu
salonumda normal shagı degıl ıpek gıbı olanlardan

sİnay hosgeldn hayırlı olsun
fıyat ıyıcnm cokpahalıdegıl gule gule eskıt tullerını canmmmmm

hayırlı olsun canım
babiş neden beğenmedi :uhm:
recıstır ne oluyor :)
750 iyiymiş

Kızlar biz erkek tarafıyla şöyle anlaştık babam beyaz eşya bayisi olduğu için evin tüm elektronik ürünlerini ben vercem dedi kayınpederimde tüm mobilyayı yapmayı kabul etti salonla oturma odasının perde , halısı ve evin tüm yolluklarını onlar yaptı bizde yatak odası ve mutfağın halı ve perdesini kabul ettik dün hallettik hepsini babam seçtiğim perdeleri çok beğendi onun kafasını fiyat karıştırdı perdeciden çıkınca ya dedi hiç içime sinmedi sanki kazık yedik gibi geliyor bana dedi fisfisfis babama düşen miktar 750 TL (sadece yatak odası ve mutfak yani):uhm:bu 750'nin içinde mekanizma, stor ,boncuklar, saten kanatlar , tül ve güneşlik var fisfisfis

yoo bence normal cnm yaa
bız ablama yaptrdık 500 tl sadece salon ıcndı
ıcın rahat olsun bence gayet normal

Yok sınay normal bence herkez mılyarlardan bahsedıyor
storlarda zaten ıŞÇılıĞı cok alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…