Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bindallı süpeeeer :lepi:. Çabuk bana nerden aldığını söyle, çok aramaktan kurtulayım kaydirigubbakcemile3 Kına keselerin de çok şirin, eltinin yaptıkları da güzel olmuş ama seninkiler daha güzel. Ayrıca ayakkabıların ayağındaki duruşu harika. Hepsini mutlulukla kullan canım

Başıyazmalım davetiyeniz çok hoş olmuş . Biz de davetiyenin bi yerine küçücük olarak foto eklicez, bakalım nasıl olcak

Ben de kaçayım kızlar, bu pc fıtık etti beni bugün. Hemşom yaa pc sağlam olsaydı msn de sana bi foto göndercektim daha sonra artık

Bu arada geçmişi yarım yamalak okudum, damla dinçer izmirde bi arkadaş beni loyayla tanıştırdı allah razı olsun demiş. Allah senden de razı olsun kaydirigubbakcemile3

başıyazmalıkız ne kadar güzel bir davetiye bu böyle.her zaman sevmişimdir sade öz ve şükür içeren sözlerin olduğu davetiyeleri. hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim tatlım..bu söz benim içinde çok özel..

Bende nişan davetiyemi photoshopta hazırlamıştım.Bu seferde galiba öyle olacak kaydirigubbakcemile3
Ama güzel olmuşş ellerine sağlıkk yerimseniben

:

sağol tatlım :)şu telaş bitsede kurtulsakŞeniz

Canım kemeraltından aldık.Kına elbiseleri malzemeleri satan bir sokaktı.Yarın kartına bakar adını söylerimm yerimseniben
Tüm yorumların içinde Şeniz
Ben de kaçayım kızlar, bu pc fıtık etti beni bugün. Hemşom yaa pc sağlam olsaydı msn de sana bi foto göndercektim daha sonra artık

Benimkide a önce kendiliğinden kapandı :uhm: Çok dolduu artık temizlik yapma zamanı geldi kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi gecelerr tatlı tatlı rüyalarrr :a015: Bugün kepenkleri ben kapayayımm kaydirigubbakcemile3

günaydin!!! Europeta kepenkleri kapadi bende suandan itibaren aciyorum

Bismillah; hersey gönlünüzce olsun mutlu bir gün gecirirsiniz insallah stressiz a.s. bide kahve yapayim kendimie sabah sabah kendime geleyim

kahve bitti disler fircalanir yatak toplanir dogru sirketin yolu tutulur kizlar iyi sohbetler

Günaydın hatunlar :teytey:
Tükan bugün erken açılmış, 06:07 de alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar günaydın ben geldim ben geldim

ay geçmişi okuyamadım çünkü çok uzun zamandır girmiyorum:tomato:

işler acayip yoğun herkes aldıklarını güle güle kullansın...ya grmediğimden beri çok önemli bi olay falan olduysa diyi verin banada ya

gunaydınmirmirmirmir
halam geldı karnım ağrıyo dişim gectı-tatlicadiarzu-
hava serın hoş
annemle konustum tum kk ya slm soyledıkaydirigubbakcemile3
cok osledım yaa:çok üzgünüm:
yıllık ızınde kalkacakmış işten böle olursa kesın cıkılır

Çalışıyor olsam hiç düşünmem beğendiğimi bastırırdımm kimseye sormadan ama malesef işsizimm senağlama ve paramda yok..Ahh bi evleneyim hemen iş arıcamm Çok üzgünüm çoook
sana bısey dıyem mı böle çalışmaktansa evde otur daha ı
ama ınş evlenınce bulursun cnmcım evlenınce gecım derdı varŞeniz

:jeyyar: off yawrıı bunlar ne böle cok seksuu
gule gule gıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…