başıyazmalıkız ne kadar güzel bir davetiye bu böyle.her zaman sevmişimdir sade öz ve şükür içeren sözlerin olduğu davetiyeleri. hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5
Bende nişan davetiyemi photoshopta hazırlamıştım.Bu seferde galiba öyle olacak kaydirigubbakcemile3
Ama güzel olmuşş ellerine sağlıkk yerimseniben
:
Başıyazmalım davetiyeniz çok hoş olmuş. Biz de davetiyenin bi yerine küçücük olarak foto eklicez, bakalım nasıl olcak
Canım kemeraltından aldık.Kına elbiseleri malzemeleri satan bir sokaktı.Yarın kartına bakar adını söylerimm yerimsenibenBindallı süpeeeer :lepi:. Çabuk bana nerden aldığını söyle, çok aramaktan kurtulayım kaydirigubbakcemile3 Kına keselerin de çok şirin, eltinin yaptıkları da güzel olmuş ama seninkiler daha güzel. Ayrıca ayakkabıların ayağındaki duruşu harika. Hepsini mutlulukla kullan canım
Ben de kaçayım kızlar, bu pc fıtık etti beni bugün. Hemşom yaa pc sağlam olsaydı msn de sana bi foto göndercektim daha sonra artık
günaydın kimler düşmüş dükkana sabah sabah kaydirigubbakcemile3
sana bısey dıyem mı böle çalışmaktansa evde otur daha ıÇalışıyor olsam hiç düşünmem beğendiğimi bastırırdımm kimseye sormadan ama malesef işsizimm senağlama ve paramda yok..Ahh bi evleneyim hemen iş arıcamm Çok üzgünüm çoook
Sayfaları oku oku bitiremedim.Beta görememiştim bindallını çok güzelmiş çok zarif abiyende öyle :) Arkadaşlar eklediklerinizi aldıklrınız güle güle kullanın.
Ben bugün blender almaya gittim ama 2 tane gecelik aldım.LOYA ile tanıştıran arkadaş (Saadece izmirden olduu aklıma çok özür dilerim hatırlayamadım ) allah razı olsun senden aynı takımın fiyatı 60 lira yaa ben 27 ye aldım sevindirik oldum valla... Ekleyim alıdklarımı reism çekmeye üşendim valla ...
Bunun mor rengini aldım süper bişey ve 63 değil 27 liraya....
Bununda kırmızısını aldım bu renk güzel görünüyorda aslında toz pembe kırmızı pek sevmem ama gözüme hoş geldi... bunuda 34 yerine 19,50 tl aldım
Blenderimi ise aldım netten çarşamba günü gelir sanırım.... Gelince eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?