Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Boyle bir günde içki alinirmi

azra bence içilmez cnmm
beta cnm aaslında bendecok bozulmustum en guzelı olsn ıstıyorudm bakarken orda senınkı kotuymus gıbı gelsede elıen gelınce guzel oluyor ve herkez atıyor sen saklıyon cok pahalıya gerek yok ama senınkıde vur dıyınce oldurmus
ben 500 tane 350 ye yaptırdım
sekeride 600 tane 300 e yaptırdım
fmk cnm arttk bızlerde calsııyoruz oyuzden bende aynen öle yaptm cnm
naplm zorda kalmasınlar dıye
basıyazmalıkız ben göremedımdavetıyenı yaaa

beta bence sade olanlar daha şık ve asil duruyor benim fikrim yani.hem zaten bugüne kadar bir sürü davetiye geldi bize hiçbiri durmuyor çöpe gidiyor.sonu çöp olan bişey için birbirinizi kırmayın bence.ve o kdar para vermeye de değmez..o parayla evinize bişey alırsınız.nişanlına deki tamam sen beğen bitane o olsun..olmazsa nikah şekerinde kalıcı bişey seçersiniz.biz nişanlımla ikimizde sade istiyorduk ilk gittiğimiz davetiyecide karar veremedik çok süslü geldi bize..2.gittiğimizde içeri girdik hemen sade bi tane beğendik 300 tanesi 285 dedi adam.indirim yaptırmadık daha içini tasarlıcak yarın bakıp bastırtıcaz..
bir de bindallını fln hiçbirini göremedim

bak mesela bana göre bu çok hoş bi davetiye zarif yanii.
bizimki bunun uzunu yanında fln bişy yok sade.altın sarısı çizgiler var aynen böyle ama kare değil tek farkı o.davetiye adını ve kodunu bilmediğim için onu ekleyemedim yarın öğrenir eklerim bizimkini de.

komşu geçmiş olsun anneciğininde ellerindn öperimm

Şeniz
annem cok uzgun ya hac cıkmadı gene hayrlısı olsun dedık
bıde amcam sere...z neyse allahım sen sabır ver babamların onca yıl bırıktrdığı hac parasını ıstedı borcumuz yoktu -napak verek dedık yoksa harbı bela olcaklar bıze bıcak bıcağa bırbırlerne grcekler
6bın tl borc aldık ablamdan ısler kotu bıde onları oduycez
off yaa ıyıce bunaldım ceyısde alamıyom zaten evde kalmaya mahkum oldum
dıomkı bı evlensemde kurtulsam cunku evın bekarı ve kucuğu neden oldumkı dıom
herkes evlı kocasını karısını alan kenara cekılıyo bız gecım derdındeyız hadın sız oden dıe:çok üzgünüm:napcaz bılmem yaaRABBIM sabır versın sğalık versınde odesek

fmk canım ben,mde sözlümün ailesinin ekonik durumu pek iyi sayılmaz bende ufak tefek yardım etmeyi düşünüyorum nede olsa bircok şeyi sevgilim yapacak hatta kayınvalidem bohça yapma gerek yok falan demiş ama inatlık olsun diye yapıcam valla ...bir kere tanışmaya geldiler ve aynı zmanda istediler giderkende biz artık nişana geliriz dedi, oldu okadar kolaydı babamda hiç oralı değil ağırdan alıyor önce gelsin ne yapıcaz diye bi konuşalım değilmi (biz bolu da onlar istanbuldalar) haklı olarak yol masrafıda ekleniyor ama bu işler böyle bizde onlardan ses soluk çıkana kadr nişan filan yapmıcaz

değil mi ama kıslar önce bir gelsinler hep birlikde kararlaştıralım tarihi öyle onları nişana davet etmek olurmu :1closedeyes:

günaydın kızlar dün burciş gelmiş Şeniz dimples görünmüyo ortalıktafisfisfis neysem bende dün perdelerimi verdim yatak odasına normal kanatlı tül, mutfağa mekanizma-stor,salona recıstır-stor,oturma odasına da kanatlı yaptırdım mutfak ve yatak odası 750 tuttu sizce fiyat nasıl olmuş?? kızlar babamın içine pek sinmedi benneyaptımki

benım yengemde duzcelı sırf ıstemeye 3 kez gıttık ama onlar cok abartılar
kackezde araba kıraladık 1000 tl den sonra toprağa bastın parası derken düğün yapmadan düğün kadr para harcadık
nışandı sözdu tanısmaydı derken herhalde baya para gıttı bız mağazamızı satıp düğün yaptık sn düşün bence bı ısteme olsun sonra senın aılen onlara gtsın tanısın sonra sız karar verın söz gunu yapın bı kac ay sonrada nışan valla bak zor bu durumlar bızım gene dukkan vardı sattık onların yoksa napsınlar dıom ben tabı kız hemen verılmez ama bırazda dsunmek lazım
sakın yanlış anlama benı ıstemeye ıspartadann geldıle aılem bu konuda cok cektığı ıcn abısıyla bıkac kez konustuk sonra aılesı geldı ıstendı 2 gun ıst da kaldılar söz oldu gıttıler

günaydınlarrrrrrrrrr

üzme kendini mobilyaların hazır iş bi temizlikte en fazla 2 günde hallolur
kuzenlerin filan varsa onlardan yardım istersin temizlik için

inşallah bitecek
annem ben gelirse kayınvalidem birde temizlikçi bayan yeteriz kanımca

Benimkiler boşnak canım..Adetleri var değişik değişik benneyaptımki

ay ben buna bayılıyorummmmmmmm :asigim:

hadi güle güle tatlım inşallah cici haberlerle dönersinn:1hug:
oyy kuşum benim inş. güzel haberler veririsin bize

burcum için Şeniz paşminam için Şeniz
dün akşam aradı beni işte akşam üstü eve tesisatcı gitmiş yarında (bugün için) suyun müracatı olacak fln dedi ben ilgilenmiyorum sanıyorsun ama ilgileniyorum :dilcikar: dedi
iyi bakalım inş. yetişir dedim.
bikaç eksik şey daha var istersen izin alıp onları yapayım dedim yok sen yorulma dedi
cumartesiye camcı ayarlıyım kırık camı değişem dedim canım sen kasma kendini ben cumartesiye kadar gelirim hallederim sen bunları düşünme iyi ol yeter dedi
benim iyi olmam hem senin tavrına hemde o evin durumuna bakar dedim -tatlicadiarzu-
öyle kapadık

kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım

bazı salonlarda da nikah kıyılıyor takı merasiminin olduğu alanda masalar oluyor kurabiyeler kanepeler içecekler orda atıştırıyorsun hemde sıranın sana gelmesini bekliyorsun

Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:

Allah yardımcın olsun
benimki çok inattır evle ilgili biçok şeyi ilk dediğimde yapmam derdi zamanla kabul ettirdim :jeyyar:
mesela bi örnek vereyim benim mutfakta dolabım az kiler istiyordum bu hop oturdu hop kalktı olmaz diye. iyi tamam dedim hani senin sevdiğin çikolar püsküütler varya onları alınca nere koyacaz dedim yer yok almakta yok dedim
kiler dolabı onaylandı :icecream:
ebeveyn banyomuz çok minik duşuda öyle dedimki kabin ettilerim yine hop oturdu hop kalktı olmaz kardeşide yok efendim oraya kabin edilirse içerde kımıldanmazmış
bunuda kabul ettirdim :jeyyar:
madem öle o küçük banyoda duş almak yok kabin lmazsa heryer su olur kapatcaz orayı kulanmıcaz dedim rahatına düşkün ya kabullenemedi ve kabin olacak
portmanto yaptıracaktık kapının arkasında da 80cm lik biyer var böle raf raf ayakabı dolabı olacak biyer yazın kışlıkları kışın yazlıkları koyabilirz gene olmaz dedi
bunuda kabul ettirdim :jeyyar:
dedimki tamam o dolabı yaptırma yazın kışlık ayakkabılarını bodruma indirrim çalınır dedi umrumda değil dedim
bu muhabbet geçti o askerdi bikaç gün sonra çarşı izninde bize geldi biçok giysisi eşyası bizdeydi dediki kahve rengi ayakkabılarım nerede çok yer kaplıyordu kömürlüğe indirdim dedim dahada bişe demedim eve ölçü almaya gittiğimizde dolabın ölçüsünü aldı ve çizdi :roflol::roflol:

uy anam ne uzun oldu
işte sende böle bişiler bul kabul ettir kaydirigubbakcemile5

kızlar bende bugün bakırköydeydim ve bu kahve fincanlarından aldım.6 lı.

iyi günlerde kullan

bu arada dün bir derdim vardı ya ağdayla ilgili..... bugün düzeldi kızlar.geçici bişeymiş arkadaşların dediği gibi.iyiki varsınız.hepinize çok teşekkürlerrrrr

oh çok şükür

salonun çokmu büyük iki tane 4m²'lik alsan gene pahalı ama içinde kalmaz en azından :)
bu arada ben yatak odası + iki koridor + mutfak + oturma odası + salon =2.200TL ye aldım
hayatım bana zengin diyordun benden zenginide varmış kızzz kaydirigubbakcemile5

Evet kristalin modelleride çok güzel ama onlarda pahalı benneyaptımki
Ben sedeften bide kristalden beğendim..Bakalım nasıl halledicez bu konuyu :uhm:

ben böle cin alili modellere bayılırım benimkide hiç sevmez
çok istiyorsan 1tane bastırak sen sakla öle dedi ben istemedim
hani hep dert yanarım ya orda burda ilgilenemiyor diye yine o yokken sectim ben ve benim istediğim oldu alkisalkisalkis
sende süprüs etsen ona hihoyyyt

Ben bunları beğendimm

Nişanlımda bunları beğeniyor senağlama

Her istediğimii aldı ama davetiye konusunda anlaşamıyoruzz senağlama

bende bunları beğendim
seninkilerden 1. nin montajı çok zor biliyon demi
geçen gelmişti bana birinin davetiyesi bundandı anam hep montaj hep montaj

Ama böcük bi kere oluyor bunlar senağlama İnsan özeniyor albümün en başına koyucam ömür boyu saklıcam ama senağlama

ay canım ya :1hug:

bıtane daha varr cnm cok guzell ama oda pahalı gelir bak ama yınee 100 adet 95 ytl

bunada bayılmıştım
ama kayınpederim katalog getirdi içinde olmayınca mecbur ordan seçtim

Böyle şeyleri hiç sevmez :mymeka:

benimkide CADIARZU

2 tane gecelik aldım..

iyi günlerde kullan :jeyyar:

Bunlarda geçen hafta aldıklarım

iyi günlerde kullan canım

işte bu kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim kaldırıcam çünkü :)

ben kaçırdım :çok üzgünüm:

:roflol:
erkek tarafı daha ucuzcu kız tarafı daha kaliteci olurmuş
koltuk yaptırmaya gittiğimizde ödeme planı çıkardı adam bize
benim maaş günüme yakındı ödeme günü dedimki bunu ben öderim ama param biterse sende benim ödemelerime yardım edersin
adamda öyle dedi bize hatta ailece geliler bakıyorlar erkek tarafı pahalı buluyor kız yatak odasını alıyor burdan erkek tarafı daha ucuzunu bulmaya gidiyor demişti :roflol:

ya ben bu perde meselesınden pek anlamyom ama dun bıkac resım kondu en cok beğendığım dusunduğum modelı soyledım sende zahmet olmazsa mutfak için olanın benzer resmını koyar mısn cnm
baban neden beğenmedı acep:uhm:

komşum üzülme ya. en sonunda naptı etti verdirtti o parayı babanlara innamıyorum ya.umarım geri öder
sinay babanın içine nie sinmedi? bu arada tül-perde fiyatları nasıl ben stor falan yaptırmıcam ne kadar tuttar acaba ortalama
babaerko hoşgeldin
kararsız ağırdan satmak iyi ama dikkat et iki ailenin arasında sen kalma

Allah yardımcınız olsun böcük
anneciğinde üzülmesn herşeyde bi hayır vardır
a.selam bu arada

sınay hosgeldn hayırlı olsun
fıyat ıyıcnm cokpahalıdegıl gule gule eskıt tullerını canmmmmm

cnm buyuklugune cınsıne gore degısıor mesela normal pile li modellerden daha coktul gıttıgı ıcın daha pahalı tutuyor

hayırlı olsun canım
babiş neden beğenmedi :uhm:
recıstır ne oluyor :)
750 iyiymiş

arsıma yazılarını okurken yoruldum -tatlicadiarzu-
neyse herseyı kabul ettrmeyı bılmışsın çakall:jeyyar:
evınde oluyo bak nışanlına adam serbest takılıyo ctesı gelcekmış bıde ınan bıter bu ısler
halılar gercekten cok pahalı ya sen cok uyguna almışsın bende royalde bısey gordum böle papatya gıbım sankı koyun yunu tarzında cok yumusacık ortası kırmızı kendısı beyaz acep alsam mı ya cok beğendımde

günaydın herkese

halam geldı ölüyorum agrısından

betacım aldıklarını ıı gunlerde kullan

ölçü belli olmadan alma şekerim
benimde koridor mutfak (ana az önceki yazıya mutfak yamışmıydım kaydirigubbakcemile3) ve oturma odam royal
yatak odam carpetus
salonum pier
hepsini çok sevdim inşallah serilincede güzel olacaktır
kabul ettirrim cazibemle :jeyyar: -tatlicadiarzu- :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…