Boyle bir günde içki alinirmi
Yaa kızlarr istediğim herşeyi nişanlım aldı çok şükürr..
Ama bir konuda anlaşamıyoruz :1no2:
Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:
Napıcam ben yaa senağlama oturup evde yapıcamm eğer ki istediğim olmazsa
Çok mu pahalı sizce :uhm:
Sizler ne kadara yaptırdınız davetiyelerinizi :uhm:
kizlar ben acik ve net olarak söylim.... nisanlimda bir dedimi iki etmeyen cinsten allah razi olsun ondan ama madi yönden sikintilari var bende bazen kimseye caktirmadan kizli kapakli erkek tarafin yapmasi gereken seyi yani nisanlimin kendim yapiyorum. Kendim alip da nisanlim aldi dedigim bile oldu... ne yapayim huzurzusluk cikcagindan hayat müsterk diye düsünyorum. Simdi benim yaptigim ayip bir sey mi
komşu geçmiş olsun anneciğininde ellerindn öperimm
azra bence içilmez cnmm
beta cnm aaslında bendecok bozulmustum en guzelı olsn ıstıyorudm bakarken orda senınkı kotuymus gıbı gelsede elıen gelınce guzel oluyor ve herkez atıyor sen saklıyon cok pahalıya gerek yok ama senınkıde vur dıyınce oldurmus
ben 500 tane 350 ye yaptırdım
sekeride 600 tane 300 e yaptırdım
fmk cnm arttk bızlerde calsııyoruz oyuzden bende aynen öle yaptm cnm
naplm zorda kalmasınlar dıye
basıyazmalıkız ben göremedımdavetıyenı yaaa
fmk canım ben,mde sözlümün ailesinin ekonik durumu pek iyi sayılmaz bende ufak tefek yardım etmeyi düşünüyorum nede olsa bircok şeyi sevgilim yapacakhatta kayınvalidem bohça yapma gerek yok falan demiş ama inatlık olsun diye yapıcam valla ...bir kere tanışmaya geldiler ve aynı zmanda istediler giderkende biz artık nişana geliriz dedi, oldu okadar kolaydı babamda hiç oralı değil ağırdan alıyor önce gelsin ne yapıcaz diye bi konuşalım değilmi (biz bolu da onlar istanbuldalar) haklı olarak yol masrafıda ekleniyor ama bu işler böyle bizde onlardan ses soluk çıkana kadr nişan filan yapmıcaz
değil mi ama kıslar önce bir gelsinler hep birlikde kararlaştıralım tarihi öyle onları nişana davet etmek olurmu :1closedeyes:
üzme kendini mobilyaların hazır iş bi temizlikte en fazla 2 günde hallolur
kuzenlerin filan varsa onlardan yardım istersin temizlik için
Benimkiler boşnak canım..Adetleri var değişik değişik benneyaptımki
hadi güle güle tatlım inşallah cici haberlerle dönersinn:1hug:
oyy kuşum benim inş. güzel haberler veririsin bize
kokteyl nikah şöyle nikahtan önce ayakta içki ve ordorv servisi yapılıyormillet çakır keyf oluncada nikaha geçiliyo 30 dk filan sürüyo sanırım kokteyl
benim bildiğim bu şekilde canım
Benim istediğim davetiyeye çok pahalı diyor..
300 adet 260 TL dediler.Oda çok sadee bişe istiyor.100 TL yi geçmicekmiş taa babannemden kalma davetiyeler oda :1no2:
kızlar bende bugün bakırköydeydim ve bu kahve fincanlarından aldım.6 lı.
bu arada dün bir derdim vardı ya ağdayla ilgili..... bugün düzeldi kızlar.geçici bişeymiş arkadaşların dediği gibi.iyiki varsınız.hepinize çok teşekkürlerrrrr
slm kızlar nasılsınız napıosunuz
yaa bi halı beğendim step te:))) 6m2 2500 dedi şimdi kampanya warmış 1780 e indirdiler...
ama çok pahalı geldi... off ama aklımda onda kaldı... bide tek halı yaaa.. daha bunun takımı war...
Evet kristalin modelleride çok güzel ama onlarda pahalı benneyaptımki
Ben sedeften bide kristalden beğendim..Bakalım nasıl halledicez bu konuyu :uhm:
Ama böcük bi kere oluyor bunlar senağlama İnsan özeniyor albümün en başına koyucam ömür boyu saklıcam ama senağlama
bıtane daha varr cnm cok guzell ama oda pahalı gelir bak ama yınee 100 adet 95 ytl
Böyle şeyleri hiç sevmez :mymeka:
2 tane gecelik aldım..
Bunlarda geçen hafta aldıklarım
işte bu kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim kaldırıcam çünkü :)
Bu arada davetiye seçeneklerini gördüm. Bu nişanlına :mymeka: Benimki de öyle yaparsa bu da benimkine :mymeka: Vala nişanda 100 tane 90 liraya bastırdık biz kız tarafı olarak. Onlar da yapsın şimdi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar dün burciş gelmiş Şeniz dimples görünmüyo ortalıktafisfisfis neysem bende dün perdelerimi verdim yatak odasına normal kanatlı tül, mutfağa mekanizma-stor,salona recıstır-stor,oturma odasına da kanatlı yaptırdım mutfak ve yatak odası 750 tuttu sizce fiyat nasıl olmuş?? kızlar babamın içine pek sinmedi benneyaptımki
komşum üzülme ya. En sonunda naptı etti verdirtti o parayı babanlara innamıyorum ya.umarım geri öder
sinay babanın içine nie sinmedi? Bu arada tül-perde fiyatları nasıl ben stor falan yaptırmıcam ne kadar tuttar acaba ortalama
babaerko hoşgeldin
kararsız ağırdan satmak iyi ama dikkat et iki ailenin arasında sen kalma
günaydın kızlar dün burciş gelmiş Şeniz dimples görünmüyo ortalıktafisfisfis neysem bende dün perdelerimi verdim yatak odasına normal kanatlı tül, mutfağa mekanizma-stor,salona recıstır-stor,oturma odasına da kanatlı yaptırdım mutfak ve yatak odası 750 tuttu sizce fiyat nasıl olmuş?? kızlar babamın içine pek sinmedi benneyaptımki
arsıma yazılarını okurken yoruldum -tatlicadiarzu-
neyse herseyı kabul ettrmeyı bılmışsın çakall:jeyyar:
evınde oluyo bak nışanlına adam serbest takılıyo ctesı gelcekmış bıde ınan bıter bu ısler
halılar gercekten cok pahalı ya sen cok uyguna almışsın bende royalde bısey gordum böle papatya gıbım sankı koyun yunu tarzında cok yumusacık ortası kırmızı kendısı beyaz acep alsam mı ya cok beğendımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?