ay inşallah doğru hissediyorsundur kuzum :1hug:aa bence çok güzel ev bayıldım güle güle oturun burcu(bu ev olacak hissediyorum:)
burcu ev çok şiriiiinn tutun kız süper bence:lepi:
esmy kız ayy çok güzelsin sennnn:asigim: maşallah arkadaşıma
aynen bakalım ben yerleşince tanıyabilecek misiniz:1hug:burcu, çokta küçük görünmüyor gayet iyi ev adayınız.
yazlık yerde olduğu ne kadar belli yerlerden.
walla banyoda dolap falan var güzel yani hayırlısı olsun.
kendi eşyalarınızla aa bu ev orasımı deriz bence.
ayy sağol canım yaaa:1hug:kapılar süper
mutfak penceresı super
yerler kolay sılınır sper
odalar guzel daha nolsun al gıtsın:roflol:
:roflol::roflol::roflol:tamam belli oldu o zaman arsimi koltukları ver bunlardan alcaz...mandilinimede eşşekli...pınarda bundan aldımı ohhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
burcu atletli amcama çay içyeme gidersiniz artık akşamları:icecream: komşuuuuuuuu çay neyim koyunca içiverek dersiniz...
canım yaklaşık 2.5 saat sonra belli olacak :1hug: hayırlısı ise olsun :1rolleyes:aa resımler eklenmıs burcu salonu cok begendım ben sımdı kesın oldumu bu evvv
yalnız feci dağıtmışlar evi taşınıyorlarmı ne acep ?
esma çok tatlı çıkmışsın canım yaa elbisen çok güzel sözdeki
burcu ev çok şiriiiinn tutun kız süper bence:lepi:
esmy kız ayy çok güzelsin sennnn:asigim: maşallah arkadaşıma
yalnız feci dağıtmışlar evi taşınıyorlarmı ne acep ?
esma çok tatlı çıkmışsın canım yaa elbisen çok güzel sözdeki
esma,kırmızıyla pek şugar olmuşsun.
burcu, evde bekarlarmı yaşıyor acaba gerçekten baya dağınık bir aile. ben olsam o dağınıklıkta resim çektirmezdim :) (NOT: Şu zaman kadar öyle dağınık olmadım)
evet aynı şeyi fotolara bakınca annemde dedi :roflol:arsımacım ılk once sabrın için sonra bıslerle paylastıgın senı kocaman Şeniz
burcum walla ew çok seker aldıgın cıcılerle daha gusel olucak hersey tut gıtsın.. içindekı ınsanlar karanlıktamı oturuyo merak ettım awıze falan yok
COKSAGOLUN KIZLAR SIMDI 8 SENE ONCESINDEN BUGUEN BIR ALBUM YAPCAM YANI GERCEK ALBUM BURDA DEGILkaydirigubbakcemile2
EVIMIN BI KOSESINE KOYCAM
BURCUM YA BEN RESIMLERIMI EKLERKEN BAYA OYALANDIM GORMEDIM EV RESIMLERINI EKLEDIGINI SONRADAN GORDUM KUSURA BAKMA ORTAYA DAN DIYE BASKA RESIMLE DALMIS OLDUM senağlama
kızım kıskandırmasana milleti. nispet yapar gibi :roflol::roflol::roflol:
bak şimdide banyonun diğer yüzüyle odalardan biri geliyor. yerimseniben
kendi eşyalarınızla aa bu ev orasımı deriz bence.
arsimam süper oldu teşekkürler kuzum yaa. herkesi meraktan kurtardın beni zahmetten kurtardınnna.s.
aa bence çok güzel ev bayıldım güle güle oturun burcu(bu ev olacak hissediyorum:)
arsima senin çeşmeni yirimm kızzzz:)))))))
arsimayada katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim alkisalkisalkis
çok dağınık ya sinirime dokunuyor sanki benim eşyam :roflol:
esma,kırmızıyla pek şugar olmuşsun.
burcu, evde bekarlarmı yaşıyor acaba gerçekten baya dağınık bir aile. ben olsam o dağınıklıkta resim çektirmezdim :) (NOT: Şu zaman kadar öyle dağınık olmadım)
esmacım çok gusel olmussun o gun
COK SAGOL CNM SEVERIM KIRMIZIYI YATAK ODAMDAN BELL,,,bu ev kesin bekar evii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?