ay bi mutfağa gittim kaçırıyodum nerdeyse fotolarıı neyse ki yetiştimm
burcuz kız spopalıksınn haa bu ev mii küçükk??
amerikan mutfak olmsaı çok güzelmiş mutfakte canım sıkılır iş yaparken benim çokk ordan birsiyle muhabbet edersin artıkk,
bALkon olayı süpermiş yaa çok beğendim inş. manzarası da vardır.
Arsima eline sağlık azimle deldim dion yanii
Esmy sana da kırmızlar çok yakışmış canlı renklr giy canımm
esmaaa
burcu ev çok cici yaa düşünsene yeni eşyalarla nasılll güzel olucak o evvv delikafadulden
burcuözge evine bayıldım hatta beni şöyle bi geçen yıl ağustos ayına götürdü nişanlımla tatile gitmştik ve tuttuğumuz evle resmen aynı gibi yoksam aynı evmi yaasırnaşık şey
burcuuu
hayırlı olsun canım ya ne güzel evınız yuvanız bellı olmuş.
çok da seker bı ev.allah huzur içinde oturmayı nasip etsinnnnn
ben de az sonra gelınlık provasına gidiyoruumm anammm çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden
pashmina coksagol cnm
gülaycım muck
psahmina kzı niye öyle dedın koyu renklı bır kıyafetım vardıda yakısmamısydı acep dedım bende şakkıdı
yok üzülmiycem arsim yaa.. :1rolleyes:
yani bu ev olmuş ama hiç huzurum olmammış içinde ne önemi var.
illaki bir çatımız olacak ama öyle ama böyle...
allah hayırlısını nasip etsin Şeniz
caniko demin yazdım ama kaçırdın herhalde. bir çift oturuyormuş. aslında izmirde yaşıyorlarmış. kimya mühendisiymişler. marmariste haftanın 3 günü işleri varmış. geleip gitmek zor oluyor diye tutmuşlar burayı. hemde yazlık gibi kullanıyorlarmış. şimdi işler bitmiş gidiyorlarmış yerimseniben
oyyy teşekürler elissamm Şeniz
burcuuu
hayırlı olsun canım ya ne güzel evınız yuvanız bellı olmuş.
çok da seker bı ev.allah huzur içinde oturmayı nasip etsinnnnn
ben de az sonra gelınlık provasına gidiyoruumm anammm çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden
evet canısı doğru anlamışsın. esasen öyle düşünmüyorduk. oturma odası yapacaktık. ama şöyle bir düşününce mutfağa masa sığmayacağı için salon masasını kullanıcaz, ee klima salonda takılacak madem öyle oldu olacak tv yide orda izleriz diyorum ben. yemeği orda yedikten sonra oturma odasına git sıcakta patla otur anlamı yok. hem evin ön kısmı salon daha iyi olur diyorum. a.sburcucum salonu aynı zamanda oturma odası olarakta kullanıcaksın değil mi kuzum yoksa ben mi yanlış anladım ?
evet canım ekledi sağolsun arsimam benim için ekledi a.s yarın bakarsın artık arsimam kaldırmadıysakaydirigubbakcemile3Nidemek burcucum yardimci olabildiysem ne güzel..
Kizlar benim cikmam gerek burcu evinin resminimi ekledin balim. Bakamadim cikmam gerek yarin herseyi bastan okurum cok kaynatmayin kizlar olurmu ben yokken öpüldünüzzzzz Şeniz
cok güzel burcucum bence ev ferah ve sıcak duruyor sizin samimiyetinizle dahada güzel olucaktur eminim
sırnaşık şey peki demiyorum arsimacim
arsima geldı kız eccu bugun gelmıs
burcucum evını goremedım ama ıns tutarsınız ve ıcınde mutlu bı sekılde agız tadıyla oturursunuz:Saruboceq:
Burcu ev çok güzelmiş.
Esmy ne kaaa güzel olmuşsun
burcucum canım ben çooook beğendim evi çok şeker Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin kuşum:1hug:
evet canım ekledi sağolsun arsimam benim için ekledi a.s yarın bakarsın artık arsimam kaldırmadıysakaydirigubbakcemile3
Burcu ev çok güzelmiş.
Esmy ne kaaa güzel olmuşsun
ayy kızlar ya nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam :1hug:
çok çokk teşekkür ederim Şeniz
banada böyle bir pozitif geldi ev nedense
görmedim canım, bazen msjları çok sonra görüyorum.
neyse çok eleştirdik. sen bize kendi eşylarınla gösterirsin misler gibi olur o zaman.
kaldır dersen kaldırayım
eccuda gitti lares parka daha gelemedi
bu gidişle ben gidince alıp gelecem onu :roflol:
düğüne çok az kaldı beni heyecan basiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?