Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucum salonu aynı zamanda oturma odası olarakta kullanıcaksın değil mi kuzum yoksa ben mi yanlış anladım ?

Nidemek burcucum yardimci olabildiysem ne güzel..
Kizlar benim cikmam gerek burcu evinin resminimi ekledin balim. Bakamadim cikmam gerek yarin herseyi bastan okurum cok kaynatmayin kizlar olurmu ben yokken öpüldünüzzzzz Şeniz

cok güzel burcucum bence ev ferah ve sıcak duruyor sizin samimiyetinizle dahada güzel olucaktur eminim

esmaaa

burcu ev çok cici yaa düşünsene yeni eşyalarla nasılll güzel olucak o evvv delikafadulden

burcuözge evine bayıldım hatta beni şöyle bi geçen yıl ağustos ayına götürdü nişanlımla tatile gitmştik ve tuttuğumuz evle resmen aynı gibi yoksam aynı evmi yaasırnaşık şey

kızlar hepinize çok çok teşekkürr ediyorummm:1hug:
bakan gözlerine iyi dileklerde bulunan yüreklerinize sağlık allah daha güzellerini nasip etsin size... :1hug: hepinizi çok seviyorum...
mor çilekçim sanadda cici provalar tatlişim :1hug:

pashmina coksagol cnm
gülaycım muck
psahmina kzı niye öyle dedın koyu renklı bır kıyafetım vardıda yakısmamısydı acep dedım bende şakkıdı

beyaz tenlisin ya kuşum koyu renkte canlı renklerde yakışır

hem yakışmamış demedim ki kuzum

süper duruyo koyu ve canlı renkler sende
:enbuyukkk:

görmedim canım, bazen msjları çok sonra görüyorum.
neyse çok eleştirdik. sen bize kendi eşylarınla gösterirsin misler gibi olur o zaman.

morcılek hadı bklm cekebılırsen resım cekok

burcucum evını goremedım ama ıns tutarsınız ve ıcınde mutlu bı sekılde agız tadıyla oturursunuz:Saruboceq:

burcucum canım ben çooook beğendim evi çok şeker Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin kuşum:1hug:

burcucum salonu aynı zamanda oturma odası olarakta kullanıcaksın değil mi kuzum yoksa ben mi yanlış anladım ?
evet canısı doğru anlamışsın. esasen öyle düşünmüyorduk. oturma odası yapacaktık. ama şöyle bir düşününce mutfağa masa sığmayacağı için salon masasını kullanıcaz, ee klima salonda takılacak madem öyle oldu olacak tv yide orda izleriz diyorum ben. yemeği orda yedikten sonra oturma odasına git sıcakta patla otur anlamı yok. hem evin ön kısmı salon daha iyi olur diyorum. a.s
Nidemek burcucum yardimci olabildiysem ne güzel..
Kizlar benim cikmam gerek burcu evinin resminimi ekledin balim. Bakamadim cikmam gerek yarin herseyi bastan okurum cok kaynatmayin kizlar olurmu ben yokken öpüldünüzzzzz Şeniz
evet canım ekledi sağolsun arsimam benim için ekledi a.s yarın bakarsın artık arsimam kaldırmadıysakaydirigubbakcemile3

cok güzel burcucum bence ev ferah ve sıcak duruyor sizin samimiyetinizle dahada güzel olucaktur eminim

ay canım benim yaa:1hug: inşallah öyle olur :1hug:a.s.

burcucum evını goremedım ama ıns tutarsınız ve ıcınde mutlu bı sekılde agız tadıyla oturursunuz:Saruboceq:

Burcu ev çok güzelmiş.
Esmy ne kaaa güzel olmuşsun

burcucum canım ben çooook beğendim evi çok şeker Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin kuşum:1hug:

ayy kızlar ya nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam :1hug:
çok çokk teşekkür ederim Şeniz
banada böyle bir pozitif geldi ev nedense

ayy kızlar ya nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam :1hug:
çok çokk teşekkür ederim Şeniz
banada böyle bir pozitif geldi ev nedense

canım allah herseyı gonlune gore versın o enerjını her zaman yansıtt cnmm ınss ıstedıgın gıbı olur:Saruboceq:

morçilek, kolay gelsiiin sana canım kaydirigubbakcemile2

azra bencede iade etmekle iyi etmişsin, resmi ne kadar yanıltıyor insanı ayol çay bardağı kadar şey 130 liraydı bide dimi

görmedim canım, bazen msjları çok sonra görüyorum.
neyse çok eleştirdik. sen bize kendi eşylarınla gösterirsin misler gibi olur o zaman.

ayy hesabımıza göre haziran 15 den sonra yerleştiricez :1rolleyes: temmuz 16 düğün :sm_cool:

kaldır dersen kaldırayım

yok kuzum görmek isteyenler görsün :1hug: yarın kaldırırızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…