arsimam tekrar açılımlı verdiğin içinde teşekkür ederim yaa ne kadar yordum seniii sağol balım :1hug:Şeniz
arsımacım ılk once sabrın için sonra bıslerle paylastıgın senı kocaman Şeniz
canım yaklaşık 2.5 saat sonra belli olacak :1hug: hayırlısı ise olsun :1rolleyes:
bu ev kesin bekar evii kaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuuuuuu ev tertemiz ve yeni görünüyor.
salonu küçük zannettim önce fotodanmış kenarlarda daha yer varmış, eşyaların çok rahat yerleşir buraya bence. .yerleri temizlemek çok kolay olur. kapılar desen süpper beyaz ben çok sewiyorum. birde salondaki camın yerle bir olmasını çok sewdim perdeyi harika gösterir çok havalı ayyy ben heycanlandım şimdi.
sanırım tek sorun yatak odası takımları büyük ya onları odayı sığdırmak zor görünüyor ama sen zaten odanın tekine dolabı koycam demiştin ondada sorun ok yani.
evdeki (bekar eşyaları gibi) eşyalarla bile tatlı görünüyor ev, eminim senin cici eşyalarınla çeyizlerinle dahada güzelleşir.
inşallh hayırlısı olsun burcum özgem, huzurunuzz bozulmasın..
ay aslında ben pek beceremem ogunne oldu bılmem kendım yaptım oldu hayrett-tatlicadiarzu-aaa esmayı gördüm :) kız fıstııık ne cici olmuşşsun makyajını çok beğendim.
burcu bu ev 3+1 mi canımcımCADIARZU
yok üzülmiycem arsim yaa.. :1rolleyes:
yorulmadım
deli oldum sadece :)
Şeniz
aynen öle hayırlı ise olsun canım
hani aksilik olurda olmazsada üzülme
eve kız atmışlar
caniko demin yazdım ama kaçırdın herhalde. bir çift oturuyormuş. aslında izmirde yaşıyorlarmış. kimya mühendisiymişler. marmariste haftanın 3 günü işleri varmış. geleip gitmek zor oluyor diye tutmuşlar burayı. hemde yazlık gibi kullanıyorlarmış. şimdi işler bitmiş gidiyorlarmış yerimsenibenesma,kırmızıyla pek şugar olmuşsun.
burcu, evde bekarlarmı yaşıyor acaba gerçekten baya dağınık bir aile. ben olsam o dağınıklıkta resim çektirmezdim :) (NOT: Şu zaman kadar öyle dağınık olmadım)
burcu kuzum ev harika çok ferah görünüyor
Kartonpiyerler , zemin , kapılar harika :)
cay bardaginin yanina koymamdaki amac boyutunu gostermekti baska bir art niyetim yok yane :)
Arsima eline sağlık azimle deldim dion yanii
yok üzülmiycem arsim yaa.. :1rolleyes:
yani bu ev olmuş ama hiç huzurum olmammış içinde ne önemi var.
illaki bir çatımız olacak ama öyle ama böyle...
allah hayırlısını nasip etsin Şeniz
Kizlar merhaba gecmisi okuyamadim yeni ciciler alanlar oncelikle gule gule kullansinlar inşallah..
Burcucum balim ben geri iade ediyorum cok kucuk geldi bana serpmesinide begenmedim ama yinede sen bilirsin gg den alirsan benim satin aldigim kisiye yonlendiriyim seni ondan bi al begenmessen sende geri yyollarsin kaydirigubbakcemile2
cay bardaginin yanina koymamdaki amac boyutunu gostermekti baska bir art niyetim yok yane :)
ay bi mutfağa gittim kaçırıyodum nerdeyse fotolarıı neyse ki yetiştimm
burcuz kız spopalıksınn haa bu ev mii küçükk??
amerikan mutfak olmsaı çok güzelmiş mutfakte canım sıkılır iş yaparken benim çokk ordan birsiyle muhabbet edersin artıkk,
bALkon olayı süpermiş yaa çok beğendim inş. manzarası da vardır.
Arsima eline sağlık azimle deldim dion yanii
Esmy sana da kırmızlar çok yakışmış canlı renklr giy canımm
pashmina coksagol cnmesmaaa
burcu ev çok cici yaa düşünsene yeni eşyalarla nasılll güzel olucak o evvv delikafadulden
azra o ne :uhm:
130 liralık baharat takımı deme nolur :1shok:
sırnaşık şey peki demiyorum arsimacim
eccuda gitti lares parka daha gelemedi
bu gidişle ben gidince alıp gelecem onu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?