Maşallahh kızz 25 bileziğin olacak o zaman kaydirigubbakcemile3 Bizdede adet öyle bilezik takanlara bohça verilir..Ama karşı taraftan hiç takılmayacağı için ben beklemiyorumO yüzden yok başkasına bohça mohçaa annemde eltilerinle,kayınvalidene birde büyükannaneye bohça hazırlarız dedi..:dilcikar:
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: kıs kayınvaliden tam kaynana var ya :1shok: maaşallah sende cevabı yapıştırmışsın yine delikafadulden
Dayanamıyorum ftocumm lafın altında kalmam benn damarıma basmasınn Çok üzgünüm çoook Annem ilk kız evlendiriyor ok ama herşeyinde en iyisini bilir teyzelerimin tüm çeyizlerini annecim hazırladı.Annanem hiçbişeye karışmazdı herşeyleriyle annem ilgilendi.Dediğim gibi çok atıp tutar ama kendisinde icraat yok o bakımdan az olacak öz olacak.Benim içinde ne biçim şeyler koymuş desin çokta tınn kaydirigubbakcemile3 Onada verilcek lafım olur elbet cadı gelin cadı kaynanaya karşı simely kaydirigubbakcemile3
ahh ahh inşallah olur canım yoksa biz bu kuyruğu zor düzeltiriz senağlama artık göreceğiz bizde kaç bilezik olacağınıannen en iyisini demiş aynen öyle yapın valla. hatta mümkünse kaynanana o kötü yazmalardan koy delikafadulden[/B]
Walla düşünmedimm değill kaydirigubbakcemile3 Ama annem olmaz öyle şey ayıp olur dedi :dilcikar: Yaa kadın sabahlığımın altına terlik almadı gerek varmı kızım dedi bende yok var benim terliğim dedim istemedim öyle diyince :dilcikar:
Annemde bugün bana sabahlıklarının altına şık güzel bişe alınması lazım bakalım terlik dedi kıyamam o aldı bugünn banaaCanımm annemmmmmmmmmmm Şeniz
Ama o bana çok masraf yapmış gibi aman para gitmesin diye kırk dereden su getirdi sinir etti beni Çok üzgünüm çoook
Bana üzüll ona niye üzülüyosunn :mymeka:hahahahahaha sana değil kaynanana üzülür oldum kıs delikafadulden
oyy oyy hep bu anneler işte... insan kendi evladı için çabalar her zaman.allah sana ve eltilerine sabır versin canım.
anne varya o kelımeye hasretımm 2 aydırrr...bana neler yapmıs haberım yokkk yenı gordukkk kızlar annenız yanınızdayken koruyunn sahıp cıkın degerını bılın hıc bıseye benzemıoo
Bana üzüll ona niye üzülüyosunn :mymeka:
Aminnn :Saruboceq: Zaten kaynanalar hakkaten bi değişikk -tatlicadiarzu- Annemde kayınvalide ama hiç bizim geline böyle şeyler ne dedi nede yaptı bizden ayırmaz hiç :1no2:
İlk başta böyle değildi son günlerde bu davranışlarını görür oldum oda çok gidip gelmezdim bu aralar mecburen eve gidip geliyorum eksikler için veya eşyalarım geliyor onları görmek için gidiyorum böyle şeyler duymaya başladımm..Allah yardımcım olsun ne diyim :Saruboceq:
anne varya o kelımeye hasretımm 2 aydırrr...bana neler yapmıs haberım yokkk yenı gordukkk kızlar annenız yanınızdayken koruyunn sahıp cıkın degerını bılın hıc bıseye benzemıoo
Oyy canımm benimm Şeniz Benim annem senin annende olsun muu :teselli:
Üzmedim inşallah senii :1no2: Walla ben değerini şu günlerde dahada çok anladımm Şeniz
cadı bir gelini olacakta o yüzden kadın alışmış laf sokmaya hiç alışmamış laf yemeyeherşey insanın kendisinde biter canım.insanın içinden gelmesi lazım
inşallah canım kıymetini biliyoruzdur. insanoğluyuz herşeyde kıymet bilmek için kaybetmek gerekiyor sankş senağlama
kaydirigubbakcemile3 Napim Ftom kuyruğuna basılmış kedi gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah böyle devam etmez kaydirigubbakcemile3cadı bir gelini olacakta o yüzden kadın alışmış laf sokmaya hiç alışmamış laf yemeyeherşey insanın kendisinde biter canım.insanın içinden gelmesi lazım
canımm benımm yaa dusunmen yeterr bıtanemm benımm saolasın yok cnm sen uzmedın ben hergun aglıorum zatenn annelerr melekk
Evet kaybetti Çok üzgünüm çoook Bide en son lafını unutmucam.Bursaya düğüne gidicez haziran sonunda annene söyle bursada çok güzel yazmalar var kına gecesi için alsın ordan dedi..Bende annem onları çoktan ayarladı merak etmeyin en güzellerinden en kalitelilerinden aldı annem işini bilirr dedimm :dilcikar: Sanki benim annem hiç bişi bilmiyor.Bide sonra demezmii işte geçen kına gecesine gittik kızın annesi 100 tane yazma dağıttı hepsi o kadar güzeldikii..Ben yine dayanamadım konuştum 100 kişi çıkıp oynadımıkii hemde sokakta vay bee ne büyük mahalleymiş dedim kaydirigubbakcemile3 Diğer eltilerde güldüü kaydirigubbakcemile3 Yok ona bohçada güzel bişii :dilcikar:
Walla kuzumm en güzeli geniş ferahh bi yatak odası olsunn yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Napim Ftom kuyruğuna basılmış kedi gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah böyle devam etmez kaydirigubbakcemile3
Kıyamam sana :teselli: Allah mekanını cennet etsin seni korusunn yarabbimm :Saruboceq:
Allah kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin.:Saruboceq:
İnşallahh kayınvalidende melek gibi bi annen olurr kuzumm yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Napim Ftom kuyruğuna basılmış kedi gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah böyle devam etmez kaydirigubbakcemile3
Kıyamam sana :teselli: Allah mekanını cennet etsin seni korusunn yarabbimm :Saruboceq:
Allah kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin.:Saruboceq:
İnşallahh kayınvalidende melek gibi bi annen olurr kuzumm yerimseniben
Sen korkma hemşomm seninki uzaktaa kaydirigubbakcemile3 Benimki 3 kat aşağımda olacak benneyaptımkiAllahım ya ne oldu bu kayınvalideye. Sanırım içli dışlı olunca asıl kişiliklerini sergilemeye başlıyolar. Korktum bak şimdi
yerimseniben :1hug: :Saruboceq:bıtanem yaaa amınn allah hepımızı korusun saglık versınn cnmmm benımmmmŞeniz
pisi pisi seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah canım. bi an önce iyi olduğu günlere dönersiniz... düğüne kadar hergün daha kötü olmasında benneyaptımki
iyi akşamlar kızlar
burcu evin çok güzel cnm güzel günlerde oturun canım hiç küçük değil
kesinlikle çok temiz bir ev bence.
evi yerleştirmeyi nasıl yapıcan canım
Biz uzak şehirlerde olanlar ah ah
ama senin mobilyaların hazırdı demi cnm uyar inş eve
buda benim gelinlik aykkabım kızlar
ilk önce rahatlık önemliydi benim için çook rahat
gerçek deri
ikinci önemli olan topuklu olması 15 pont muş
nişanlıma yetişemesemde mesafe daralıyor.:)
img37.imageshack.us/img37/6845/img0494o.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?