Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zeysbte bilmezkii sormuş oda bundan gördünmü die :uhm:
geçen senenin davetiyesiymiş.Benim tanıdık bi matbaa bulmam lazımm :uhm:
Offf offf neden işsizimkii benn senağlama senağlama
canım betacım:öncelikle aldıklarını güle güle kullan canım ve inşallah işe girersin... kına cicilerinde pek güzel güle güle kullan..davetiye konusuna gelince:zevklerimiz aynı demişsin teşekkürler beğenmene sevindim.yakından görsen aşık olursun..ben bu davetiyeyi geçen seneden beri beğeniyorum.şurdada bahsetmiştim:
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/254023-kkli-bayanlarin-davetiye-modelleri-3.html
sade görünsede değil.davetiyenin arkası gümüş renginde ve kalınca bir kartonun üstüne monteli.bizzat gidip gördüm..zarfıda saten gibi kumaşımsı değişik.kozanın sitesinde gezerken bu davetiyenin resminin olmadığını gördüm.bu davetiye dier pahalı kutulu olanların sırasındaydı.(koza özel)nastasia arkadaşımızda ankarada olduğu ve davetiyesini kozadan aldığı için"canım sitesinden kaldırılmış hala satılıyor mu"die sormuştum.bilmediğimden değil yani kuşum, bilip satılmadığını sanıp telaşlanmamdan sordumkaydirigubbakcemile3biraz tuzlu fiatı.hatta kutulu olanlarının tanesi 10muydu neydi.bunun100 tanesi 300-400 olmalı geçmiş zaman unuttum.tuzlu ama değer..yani görmeden yaptıramazsın bu modeli elinde örneğiyle gitmen lazım çıktı alıyım demişsinde çıktıyla sadece düz bir davetiye yaparlar sana. arkasındaki şıklığı zarfının zarifliğini resimden anlamazlar...ve ısrarla söylüyorum sade bir davetiye değil.son derece süslü zarif.bir geline yakışacak zariflikte.ben taktım buna ahha.ben kozaya sık giderim kart ve defter almak için gittiğimde sorarım canım.ama nişanlının seçtiklerinin içinde 2.güzeldi..ama hastayım buna Allah nasip ederse ya bundan ya da kutulu olanlarından istiyorum..

KAYNAK:KOZA DAVETıYE..
arkadaşlar geçmişi okudum uzun bir alıntı yapmıyım die böle yazayım dedim.aldıklarınızı güle güle kullanın.iç çamaşırları alınmış,evler gezilmiş tutulmuş,ayakkabılar alınmış,mutfak önlükleri...vs...herkez güzel günlerde kullansın hepinizi öpüyoruma.s.geç girdim yarın görüşmek üzere...

Son düzenleme:

toptan cevap olmus bu :)

olmus olmus kaydirigubbakcemile5

ah kuzum ya kötü bir huyum var taktımmı takıyorum birşeye bunu çok beğendim.napim..kaydirigubbakcemile3hatta pınar altuğnun davetiyesi buna çok benziodu koyu renkliydi onunkide...

Son düzenleme:
ah kuzum ya kötü bir huyum var taktımmı takıyorum birşeye bunu çok beğendim.napim..kaydirigubbakcemile3hatta pınar altuğnun davetiyesi buna çok benziodu koyu renkliydi onunkide...

bence cok hos davetiyen. ben cok begendimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bence cok hos davetiyen. ben cok begendimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ay saol canım inşallah bu olucak....
ay süper, cook güzelmis gercekten.

bencede çok şık katılıyorum...bende tüylü bembeyaz bişi beğenmiştim resmini bulursam eklicem...
MüebbetSevdam güle güle kullan canım..
ben artık kaçayım sabah kalkamıycam...kaydirigubbakcemile3a.s.

hayirli gecelerrr:a015:

sağolun kızlar.ben bunu çok beğendim.yok canım almadım netten buldum ama sipariş vericem 60 tl diyor buna. fakat ebatlarını yazmamışlar.beğenmenize sevindim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…