şekercim merak ettim baktım, benim rastladığım hamile kalmak isteyenler topiği 4500lerde :)) Yakında bizim gelinler de oraya taşınırBirde kızlar diğe topiklerde bizim kadar sayfa sayısı olan varmıdır?4000 lerde
şekercim merak ettim baktım, benim rastladığım hamile kalmak isteyenler topiği 4500lerde :)) Yakında bizim gelinler de oraya taşınır
kız milleti , önce kocişe sonra bebişe meraklı zahar :jeyyar::jeyyar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnnn :) bugün hepiniz için süper geçsin bomba etkisinde güzel bi gün olsun :lepi:
gunaydın canım
off hava süper ben süper
ayy sabaha akadr ruyamda maçı gordum dua edınde bılet alıp denızlıye gıdebılım:Saruboceq: cok az bılet sayısı cunku :çok üzgünüm:
bende çok isterdim gitmeyi ama paralar suyunu çekti.bak biz gitmiyoz iki kişi hakkımızı sana veriyoz :1hug:
karşı tarafın adeti öyleymiş canım. bilezik takan herkese verirlermiş o yüzden 25 civarı hazırlamayı düşünüyorum. eksik kalmasında fazlasını verecek yer bulurum ben delikafadulden
inşallah gidersin böcüğüm de, olmaz ya Denizli size çelme takar Sivas ta gs yı yenerse, averaj durumunuz nasıl Sivas la? ben bu sezon bayağı uzak kaldım, takımım da uza kalınca tabi :))))))ayy saol mılyonlarca ınsandan ıkı tanesı cıktı cok sanslıyım demıkaydirigubbakcemile3laa valla kabuslar gorur oldum benn cok ıstıyom gtmeyı yaa
inşallah gidersin böcüğüm de, olmaz ya Denizli size çelme takar Sivas ta gs yı yenerse, averaj durumunuz nasıl Sivas la? ben bu sezon bayağı uzak kaldım, takımım da uza kalınca tabi :))))))
ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3
denizlinin bize çelme takması aynı andada sivasın gsyi yenmesi çook düşük bir ihtimal kanımca. şampiyon belli ikinci kim kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
Canım vala biz baya pazarlık yaptık galiba, kokteyl malzemelerini biz alcaz, cips, çerez, kanepe veya kuru pasta, bir de meyve olcak. Bunları biz götürcez onlar bizden sadece kişibaşı 30 kuruş servis ücreti istediler. Giriş yolu süslemesi, 8 adet 2 metre boyunda yer volkanı, 320 kişilik pasta kola, masa süslemesi, şamdan çiçek masa üstünde, gelin masası süslemesi hepsi toplam 3.000 tuttu. Kokteyl de 1.000 lira tutsa 4.000 e patlıcak bize
evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
gunaydın canım
off hava süper ben süper
ayy sabaha akadr ruyamda maçı gordum dua edınde bılet alıp denızlıye gıdebılım:Saruboceq: cok az bılet sayısı cunku :çok üzgünüm:
ben bohçayla falan uğrasmıyorum hiç kimseye bohça yapmadım bu koşturmacada bide donla kilotla uğraşamam kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
tamam canım bişe demedik :dilcikar: zaten olmaz ya dedim, ama belli de olmaz kaydirigubbakcemile3 valla averaj durumunu merak ettim ondan soruyorum, kıllık olsun diye değil yani :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?