Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inşallah gidersin böcüğüm de, olmaz ya Denizli size çelme takar Sivas ta gs yı yenerse, averaj durumunuz nasıl Sivas la? ben bu sezon bayağı uzak kaldım, takımım da uza kalınca tabi :))))))

denızlı mı bızı mı yencek:roflol:
hadı nan sıvas gs yenemez yensede avarajımız cok yuksek soyle 5 gol falan atsa belkı

denizlinin bize çelme takması aynı andada sivasın gsyi yenmesi çook düşük bir ihtimal kanımca. şampiyon belli ikinci kim kaydirigubbakcemile5

:lepi:

denızlı ıle bjk golsuz berabere kalır
sıvas gs yı 5 3 yenerse sampıyon play off ıle bellı olur
ts fb yı 6 0 yener besıktas 3 0 kaybederse sıvas kazanamazsa ts sampıyon olur
sıvas berabere kalır ts kazanırsa ts sampıyon lıgıne gırebılır

bılmem anlatabıldım mı :1closedeyes: yanı zor be canım

mınık gaswoman apla saolun

ya ben bohca yapmayı hıc sevmıyom ama bızde aılesıne kesın yapılır akrabalara ama ben konusurum derım nışanda sadece ıkımıse düğünde onun aılesını goremeye gıdıncede sadece anasına babasına yeter

:1hug::1hug: ama tabi azda olsa öyle bir ihtimal var umarım burda morcivert olmam :roflol:
yok yok artık buraya kadar geldikten sonra, eş..k değiller ya, bi zahmet kaldırıverirler kupayı, sana da bişeycik olmaz kuşum :1hug:

denızlı mı bızı mı yencek:roflol:
hadı nan sıvas gs yenemez yensede avarajımız cok yuksek soyle 5 gol falan atsa belkı

:lepi:
eh madem bu kadar istiyosun tebrik ediyim bari şimdiden :roflol::içelim:

çölde kar yağıp karınca fil doğurur deseydin daha kolaydı be komşum kaydirigubbakcemile3

düğün yerini tutmuşlarda ondan tatlımmm kaydirigubbakcemile5
burcumm gözün aydın canımmm

saol gülaycım ya. Sulfat hayırlı olsun kuzum umarım gönlüne göre bi yerdir.
Burcuya niye hayırlı olsun dedin die sormucam :roflol:

yaw bende bohça yapmadım aşkımdan başka kimseyee:) bi yarın eşim olcak insana yaptım okadderr yeter yaw ben k.valideyle konuştum gerek yok dedik ama annem yine duramadı ara takımı die bişi varmış onları falan epey bişiler koymuş k.validemde anneme bişiler koymuş yarım elma gönül alma hesaabı ama bizimki daha çoktu :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

Feyzaaa kına tepsin çok güzel açıkcası kırmızı tepsiler klasik artık
böyle değişik şeyler daha çok hosuma gidiyor siz mi hazırladınız süslemesini falan hazır mı?
Sulfat , kır düğünü olayına sevindim, ve herşeyin gönlüne göre olmasına :)

bizde öle oluyo zaten böcük.. düğündede sadece ev içine yapılır bilezik takana filan değil yani
her bilezik takana bohça yapsak bohçalar bileziklerden çok tutar

ben kahvaltı yapayım bide son goku izliyimm

benim yaptığım alıntıyı oku canım yukarıda şakkıdı

sülfat düğün mekanını ayarlamış

saol cnmm a.s.

daha kime yapcan nan bi beni saaymadın kaydirigubbakcemile3

kız gülay koptum eşim olacak insana demişin ya kaydirigubbakcemile3
bende bi eşim olacak hoşşiğe yapmıştım nişanda cici cici şeyler almıştık beraber

bktbb napim kuşum çok heyecanlıyım yarın nikahımız varrr yarın izinliyim benn sabahın köründe bi koşuşturmaolcak yineee oyyy oyy çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr

Burcu çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım kaydirigubbakcemile5

Sulfat düğününüz çok güzel olacağa benziyor kaydirigubbakcemile5

çölde kar yağıp karınca fil doğurur deseydin daha kolaydı be komşum kaydirigubbakcemile3
:

okadr yazdım baksana bakmadı bılem :mymeka: nan gazwoman baksana adamı hasta etme
komşu ya olsun bı umut onlar ıcınkaydirigubbakcemile3

bohcaya vercem parayla ben evıme esya alırım be
valla bızde cok kazık yedık bu işten
4 kardesım evlendı
gelınlerın anasına babasına kardesıne dayısına amcasına yengelerıne dedelerıne nınelerıne....... yaptıksayarkenn bıle yoruldum
ılk yengemın 5 abısı 5 yengesıne 1 kız kardesıne
komsusuna anasına babasına amcasına yengesıne.......ayy valla bunları yapana kadr araba alırdık

burcu özgemmm evin hayırlı olsun kuşum, lojman mı?size mi ait?
sanırım lojmana çıkacaktınız? yanılıyor muyum

aboww :1shok: neyse dağıtmışsın genede
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
cok süper cok harıka emeklere sağlıkŞeniz
buda kina torbam, iki cesit yaptik, bu 1. si digerinide önümüzdeki günlerde koyarim :)

:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…