inşallah gidersin böcüğüm de, olmaz ya Denizli size çelme takar Sivas ta gs yı yenerse, averaj durumunuz nasıl Sivas la? ben bu sezon bayağı uzak kaldım, takımım da uza kalınca tabi :))))))
denizlinin bize çelme takması aynı andada sivasın gsyi yenmesi çook düşük bir ihtimal kanımca. şampiyon belli ikinci kim kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sülfat hayırlı olsun oh ne güsel yawww
yok yok artık buraya kadar geldikten sonra, eş..k değiller ya, bi zahmet kaldırıverirler kupayı, sana da bişeycik olmaz kuşum :1hug::1hug::1hug: ama tabi azda olsa öyle bir ihtimal var umarım burda morcivert olmam :roflol:
eh madem bu kadar istiyosun tebrik ediyim bari şimdiden :roflol::içelim:denızlı mı bızı mı yencek:roflol:
hadı nan sıvas gs yenemez yensede avarajımız cok yuksek soyle 5 gol falan atsa belkı
:lepi:
denızlı ıle bjk golsuz berabere kalır
sıvas gs yı 5 3 yenerse sampıyon play off ıle bellı olur
ts fb yı 6 0 yener besıktas 3 0 kaybederse sıvas kazanamazsa ts sampıyon olur
sıvas berabere kalır ts kazanırsa ts sampıyon lıgıne gırebılır
bılmem anlatabıldım mı :1closedeyes: yanı zor be canım
düğün yerini tutmuşlarda ondan tatlımmm kaydirigubbakcemile5
burcumm gözün aydın canımmm
mınık gaswoman apla saolun
ya ben bohca yapmayı hıc sevmıyom ama bızde aılesıne kesın yapılır akrabalara ama ben konusurum derım nışanda sadece ıkımıse düğünde onun aılesını goremeye gıdıncede sadece anasına babasına yeter
benim yaptığım alıntıyı oku canım yukarıda şakkıdı
sülfat düğün mekanını ayarlamış
mınık gaswoman apla saolun
ya ben bohca yapmayı hıc sevmıyom ama bızde aılesıne kesın yapılır akrabalara ama ben konusurum derım nışanda sadece ıkımıse düğünde onun aılesını goremeye gıdıncede sadece anasına babasına yeter
yaw bende bohça yapmadım aşkımdan başka kimseyee:) bi yarın eşim olcak insana yaptım okadderr yeter yaw ben k.valideyle konuştum gerek yok dedik ama annem yine duramadı ara takımı die bişi varmış onları falan epey bişiler koymuş k.validemde anneme bişiler koymuş yarım elma gönül alma hesaabı ama bizimki daha çoktu :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
çölde kar yağıp karınca fil doğurur deseydin daha kolaydı be komşum kaydirigubbakcemile3
:
bizde öle oluyo zaten böcük.. düğündede sadece ev içine yapılır bilezik takana filan değil yani
her bilezik takana bohça yapsak bohçalar bileziklerden çok tutar
ben kahvaltı yapayım bide son goku izliyimm
aboww :1shok: neyse dağıtmışsın genedezarf konusunu duyunca yarama tuz basilmis hissettim. dar ve uzun boy seklinde davetiyelerim var, türkiyeden aldim davetiyeleri, geldim almanyaya bi baktim 30 tanesinin zarfi eksik :) gelde simdi kriz gecirme delikafaduldendelikafadulden büyük zarflar ile dagittim geri kalanlarida düsünebiliyormusunuz yawdelikafaduldendelikafadulden
cok süper cok harıka emeklere sağlıkŞenizkizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
buda kina torbam, iki cesit yaptik, bu 1. si digerinide önümüzdeki günlerde koyarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?