- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben bugün yine alışverişteydim..
Sabahlık takımımın altına kokoş cici bi terlik aldı annecimm hediye :asigim:
Gelin tacımıı aldımm sonundaaa hemide istediğimdennn :asigim: Eccucum duy benimm kaydirigubbakcemile3
Kına saçım için abiyeme uygun çicek aldım.
Kınada çicek takıcam saçıma nikahta taç takmaya karar verdimm hihoyyyt
hayrlı olsun cnm cok sevındım hersey gonlunce olsun ŞenizhihoyyytBen geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
okadr yazdım baksana bakmadı bılem :mymeka: nan gazwoman baksana adamı hasta etme
komşu ya olsun bı umut onlar ıcınkaydirigubbakcemile3
aaaa buketin son eklediği harikaaaa benceeee
cnm nerede bu ew merak ettim yerler hep fayans sanki yazlık gibi..
ya benim de kürdanım yok almamışım senağlama
kimin nikahı önceyse o kıdemlidir :dilcikar:
kızlar perdelerim dikilmeye başlanmış:))) oleyy çok merak ediyorumnasıl olacaklar:))) bi de halı alsam harika olacak:)))
yaa perdelerimin hepsi 5300 tutmuş biz battık ühühühü
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
Arsimam ne güzell evinn yetişecek düğünee kadarr hihoyyyt
Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık.
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
ay kızlar yaaa öyle heycanlıyız ki ikide bir telefonla konuşuyoruz dayanamayıp yedinden arıyoruz falan ondan yazamadım:1rolleyes:
aşkım salonu şu renk yapalım şurayı bu renk yapalım burayı böyle yapalım deyip duruyoruz :sm_cool: ay çok heycanlıyız:teytey:
gülay hayırlı olsun canım nikahın varmış yarın
ya bende acaba diyorum düğün yapalım diye karar verilirse.seneye nikahı yapsammı..10.10.2010 da hep böle bişi olsun isterdimde..ama 1 sene önce kıyılmış olur nikahımız cunku dugunum kısmetse 2011 de ay abesmi olur ya.:uhm:.ama 11.11.2011 de olmazki sizce kızlar
hihoyyyt Şeniz:çok üzgünüm:evet 2 dakika önce aşkımla konuşmuş bulunmaktayımmmmmmmmdelikafadulden
Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:
5300 müüüüüüüüü... ben çok iyi fiyat almışım ozaman 2000TL
Ben geldiiiimmmmmm hihoyyyt Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık. Tam istediğimiz gibi kır düğünü olcak kokteyl menüsü olarak. Üstümden kocaman bir yük kalktı. Müzik, saat sınırlaması yok gece 1 e kadar devam edebilir. Slayt gösterisi, yervolkanları vs. herşey istediğim gibi oldu. Mobilyalarımıza da büyük ölçüde karar verdik.
askımla kavga ettımm gece gece yaa bu tarafa gel dıoo gelemıyorum dıorum anlamıooo beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?