Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayrlı olsun cnm hepsı
tacının resmı var mıdelikafadulden

hayrlı olsun cnm cok sevındım hersey gonlunce olsun Şenizhihoyyyt
çarşaf ve yastıkları

bu da pikesi tabi 4 te 1i

nasıl sizce kızlar?bohçasına koyacağız inşallah.

daha nolsun :lepi:

gülay saat kaçta nikahın??? ayy ne heyecan ya
GLCNN burcuya lojman çıkmadı ama o gönlüne göre bi ev buldu kiraladı

gülay hayırlı olsun canım nikahın varmış yarın

ya bende acaba diyorum düğün yapalım diye karar verilirse.seneye nikahı yapsammı..10.10.2010 da hep böle bişi olsun isterdimde..ama 1 sene önce kıyılmış olur nikahımız cunku dugunum kısmetse 2011 de ay abesmi olur ya.:uhm:.ama 11.11.2011 de olmazki sizce kızlar

okadr yazdım baksana bakmadı bılem :mymeka: nan gazwoman baksana adamı hasta etme
komşu ya olsun bı umut onlar ıcınkaydirigubbakcemile3

baktım kuşum baktım da, iş çok arada bakıyorum ancak. Kuzucum ne umudu, bitti kalmadı bizde, 3 sene üstüste olcaz biz, büyük başkanım öyle diyo ya, mola verdik bu sene:roflol::roflol::roflol:

kuşum daha önce de söylemişimdir belki, babacım beşiktaşlıydı, o yüzden sizin şampiyonluğunuza üzülmem aksine mutlu olurum.. ona aldığım bjk li kravatı kahve fincanını falan hala saklıyorum özenle, çok severdi..

günaydın kızlar

aaaa buketin son eklediği harikaaaa benceeee

benceede :lepi:

cnm nerede bu ew merak ettim yerler hep fayans sanki yazlık gibi..

burcişin evi marmariste

ya benim de kürdanım yok almamışım senağlama

kimin nikahı önceyse o kıdemlidir :dilcikar:

aaaa kürdansız gelin seni
de get önce ben gün aldım :dilcikar:

kızlar perdelerim dikilmeye başlanmış:))) oleyy çok merak ediyorumnasıl olacaklar:))) bi de halı alsam harika olacak:)))
yaa perdelerimin hepsi 5300 tutmuş biz battık ühühühü

vışşşşşşş :1shok:

kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek

çok cici
benimkide fuşya olacak :) yazmamla eldivenlerimde öyle

Arsimam ne güzell evinn yetişecek düğünee kadarr hihoyyyt

düğünden 1 hafta önce izne ayrılmaya karar verdim nişanlımlada konuşcam yoksa benim ev yetişmiyi :)
düşün bi hafta önce mobilya gelio mobilyadan sonra koltuk perde vs. gelecek çeyiz yerleşecek fln inşallah patron izin verir
aldıklarını güle güle kullan

Düğün mekanımızı bugün kesin olarak ayarladık.

hayırlı olsun

Evvv bizim kızlarrrrrrrrrrrrrrr ev bizimmmmmmmmm:sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:dance::dance::dance::teytey:

:asigim:

böyle düzenli rakamlarmı daha önemlidir yoksa düzensiz olup senin en güzel gününmü önemlidir kaydirigubbakcemile2

buna karar ver sonra düşün nikahı 1 yıl önce edip etmemeyi Şeniz

tobi cim siz daha iyisni bilirsiniz ama yanlış anlamadıysam o zaman 1 yıl nikahlı mı kalcaksınız nasıl dayancaksınız kuşum :uhm:

nikahımız 11:00 de dediler ama bizden önce bi 15 kişi var rahat:) 12 gibi falan gelir heralde bize sıra

canım nikahı 1 yıl önce yapmak biras garip acele etme bence ben 1aya bile çok diorum ya aradan çıksın dedik artık nişanlım pek iş dışına çıkamıo izinde sorunlu

dün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik

toplam 3 büyük (anne - baba - abi - kardeş) 9 küçük yaptık (teyze³ - dayı² - hala² - amca ve eltimin annesine)

hala ve amcanınkiler normal kare bohçalar teyze ve dayılar terlik torbasına bohçalı :) öyle denk geldi içerikleri seccade - takke (ikizlere değil tabi) - çift yastık kılıfı - çorap - havlu - tülbent koydukmu hatırlamıyorum

büyük bohçalarada seccade - nevresim takımı - çorap - takke - gecelik - gömlek - havlu başka bişi varmı bilmem

böyle detaylı yapmazdık ama annemin elinden geldiği için bu işler çok fazla para harcanmadı genelde el emeği

tamam tamam banada mantıksız gelmişti zaten 1 yıl önce nikah

kız arsiiiiiiii 18 gün kalmış ay bayılazaaaammmmdelikafadulden

arsi epey yapmışsınız kuzum anneciinin ellerine sağlık

bizde dün nikah şekerini koycaamız sepeti süsledik annemle çok cici oldu yarın akşam resimlerini koyarım :)

arsıma teyze derken ustundekı 3 var ya ben onu onunla carptım 9 cıkıyo:roflol: dığerleırnı hıc hesap etmedım
bıan kendımı okulda hıssettım ya:roflol:

5300 müüüüüüüüü... ben çok iyi fiyat almışım ozaman 2000TL

askımla kavga ettımm gece gece yaa bu tarafa gel dıoo gelemıyorum dıorum anlamıooo beni ya

[sulfat cnm kır dugunumu olcaktı senın super ya cok guzel ıns gonlune göre olur
cnm bnmm
hmm nıye kavga ettınız cnm??

gulayım zaten sana gıcığım::dilcikar: hıc gelmıyon artık bekar topıcıne bı havalr bı havalar :dilcikar:
banane demıycem hayrlı olsun dıe banane yaa :çok üzgünüm:

hayrlı olsun sositososito

dün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik dedim içeriğe daldım
sonracma benim eşyaları hurçladık kurdelelerini nazar boncuklarını yaptık
üstlerine içinde ne yazdığını yapıştırdık
şimdi sadece mutfak eşyalarım kaldı
onlarıda annem son 1 - 2 gün kala çıkartırız diyor

kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…