Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu katılıroyum taıdınıcıkarın
sonradna ay keske ogunlerde sole yapsaydım böle yapsaydım demeyın

TEBRİKLER alkisalkisalkis TERAPİ BU KIZ..alkisalkisalkis
canlarım benim aynı fikirde olmamıza sevindim :1hug: öpücüklerimi sunuyorum sizeŞeniz

betacım çok sevimli olmuşlar kuzucuğum :1hug:a.s. güle güle kullan Şeniz

hayrlı olsun cnm hepsı
tacının resmı var mıdelikafadulden
Eklicemm böcükümm yerimseniben
ELLERİNE SAĞLIK CNM ÇOK GZL OLMU.NASIL YAPIYOSUN BUNLARI YA..YAPIP SATMAYI DÜŞÜNÜYOMUUSN BAKİİMyerimseniben
[
Walla işin ticaret boyutunu düşünmedim kaydirigubbakcemile3 Malzemeler vardı o parlak kurdela benim kısa keselerini bağlamak için almıştık arttı epey onlar değerlensin dedim öncedende peçete halkası aldım.Silikon tabancayla ucunu tutturdum sonra halkaya doladım.Sonrada kelebeklerle boncuklarla süsledimm yerimseniben

Yapıp satsammı kii :jeyyar:

Kız hemşom sen beceriklisin maşallah Nerden buldun bu malzemeleri, bana da deyiver hele ben de yapam. Gerçi ben beceremem ama kaydirigubbakcemile3

harikaaaaa.... kebelekli hemde
:asigim: :1rolleyes:

mınık cok gecmıs olsun cnm masallah hala gozu gezmede nınenın:roflol:

canım para harcamak ıstıyo ama tutmak gerek kendımı

sormayaa dün babam kızdı 95 yaşındasın sokaklarda geziyosun belliydi bi gün böle bişey olacağı diye
ne dedi tahmin edin olacağı varmış oldu dedi :roflol:
annemde evde otursan motor gelir yine çarpardı zaten dedi :roflol:

anne varya o kelımeye hasretımm 2 aydırrr...bana neler yapmıs haberım yokkk yenı gordukkk kızlar annenız yanınızdayken koruyunn sahıp cıkın degerını bılın hıc bıseye benzemıoo

:1hug: mekani cennet olsun nihalcim hep dua et annecigin icin sakin duasiz birakma

Beta cok guzel ne hamarat bu kızlar
ptırckta yaptıydı
ay kızlar cnm karalahana dolması ıstedııı
Saol canımm a.s.
tobİ arıyosan satılık pıtırcık degılmıydı yapan kızlar saıtoyrdu 2 tlden tanesı
Evet pıtırcık satıyorr tobii yerimseniben Oda yapmıştır kelebeklii :jeyyar:

Eee versin artık bi zahmet Çok üzgünüm çoook Eğer öyle yaparsan yetiştirirsin canım yerimseniben ee nişanlında bi gecede eve temizlerim demiş temizlesin oda kaydirigubbakcemile3
ne guzel olmus cnmm yaaa becerıklı bunların hepsı masallah

beta bunlar cok guzel ya senın hep uykun kacsın bıde bana yapkaydirigubbakcemile3
benımde moralım bozuk olunca durmadan bıseyleryaparım yemek anlamında sonrada komsulara dağıtırım
Kaçmasın kızz sonra guguman kuşları gibi uyuyamıyorumm :1no2: Ya temizlik yapıyorum yada böyle şeylere heves ediyorum kaydirigubbakcemile3
betacım çok sevimli olmuşlar kuzucuğum :1hug:a.s. güle güle kullan Şeniz
Saol burçişş a.s.
Kız hemşom sen beceriklisin maşallah Nerden buldun bu malzemeleri, bana da deyiver hele ben de yapam. Gerçi ben beceremem ama kaydirigubbakcemile3
Malzemeler vardı canım kurdelayı kına keselerimi bağlamıştık arttı.Boncukta annem oya yaptırmıştı ondan kaldı.Kelebekler zaten vardı benim ev kelebek dolu kaydirigubbakcemile3Ben bi halkaları almıştım.O kadar çok basit sadece oyalayıcı benneyaptımki

harikaaaaa.... kebelekli hemde
:asigim: :1rolleyes:
Bende keleebek hastayım herşeyim illa kelebekli olacak kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese selam dimples anne oluomuş çokkk sevindim adına allah tamamını erdirsin kuşum, tebrik ederim seni ve babayı

Yaa stresli arkidişlerim benim (hayatım arşima) üzülmeyin varsın bindallı olmasın varsın ev yetişmesin bana bakın evlenmeye çalışıorum yıllardır çocuk orda bunaldı ben burda daraldımm beni düşünün koçişlerinizin kıymetini bilin ve bu günlerin kıymetini bilin. Okadar şanslısınız ki sevdiklerinizle evleniceksiniz varsın eksik kalsın bişeyler olmayıversin evlendikten sonrada tamamlanı bazı şeyler.

Valla tek eşyam olmasın minderlerin üstünde oturayım kalkalyım razıyım.
Büyüklerde tecrübeli değiller ki sizi anlayamayabilirler empati yapamıolar çoğunlukla aman 2-3 eşya için kimsenin kalbini kırmayınn kısslarr

:roflol: nerde doğmuş teyzemış merak ettımkaydirigubbakcemile3

nıhalcım annen vefat mı ettı 2 ay demışsınde merak etım cnm

İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ SANIRSAM :lepi:

offf bıan kafam daldı ya bukızlara uzulmekten
basın saolsun canım benım tekrardan
allah mekanını cennet etsın nıhalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…