Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım üzülme yaa,hamile olan kimdi dimpless mi tebrik ederim canımm:)betacım adını yazmak zor gelio hep peçetelikler süper:)
a.s.
Ohh maşallahh nasıl kurdeladanız nazar boncuk taktınızz resimlerini çeksene tubilikk
Bence açık olann daha aydınlıkk daha güzell yerimseniben
betaa , çooook cici olmuşlar delikafadulden harikaaaa
a.s. Sao mandilinimm yerimseniben

NİHAL
resimlerine baktım.ay profilden hiç belli olmuyor daha net görebildim.
ay ne tatlısın sen öyle.
maaşallah canım nazar değmesinkaydirigubbakcemile2

bu arada bugun komşuluk gunu kaydirigubbakcemile2 komşularla aranıs nasıl bız kardes gıbıyız yedığımız ayrı gtmez 14 daıre var hepsı cok ı ınsanlar tabı arada bı kacı yamukluk yapıy

tam bunu okuduğum sırada komşumuz geldi :1hug:

beta silikon tabancası pahalı bişeymi bende alsam yapsam

kızlar kısacık öğle tatilinde halılarımızı da beğendik,
nerden mi aldık tabiki ANGORA

hayatım annesine emrivaki yapmalıydın bazı şeleri ama sende benim gibi yediremiosun kendine belli off ne zor yaa Allahtan nişanlın anlıomuş seni ama o bişiler dese annesine yaw

düğün tarihimiz gibi kaderimizde bir herhalde

hayatım çok üzüldüm canım ben senin yerinde olsam bende öyle yapardım bana ne taktıysa geri götürürdüm

hayatım üzülme yaa,hamile olan kimdi dimpless mi tebrik ederim canımm:)betacım adını yazmak zor gelio hep peçetelikler süper:)

sorunlarımla sizi sıktığım için özür dilerim

İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ SANIRSAM :lepi:

niye eridi anlamadım?

hayatım ne sıkması ya bız bugunlerını guzel gecırmen ıcın bikac nacizane fıkır söyluyoruz
nihl bende yapım ne guzelmısısn sen öle :1hug: albumune baktımdaa

ya ay karıstırdımmı pıtrcık sen deıglmyıdın pecete satmak ıstıyon

o eldivenin aynı rengi bendede var
PEÇETE HALKASI SATMAK İSTEYEN BENDİMMMMMMMMMMMMMMMMM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…