he sımdık hatrladım yaa off allahım sabır versın sana cnm
a.s.hayatım üzülme yaa,hamile olan kimdi dimpless mi tebrik ederim canımm:)betacımadını yazmak zor gelio hep peçetelikler süper:)
Ohh maşallahh nasıl kurdeladanız nazar boncuk taktınızz resimlerini çeksene tubilikkdün akşam bizde son kez bohçaları düzenledik dedim içeriğe daldım
sonracma benim eşyaları hurçladık kurdelelerini nazar boncuklarını yaptık
üstlerine içinde ne yazdığını yapıştırdık
şimdi sadece mutfak eşyalarım kaldı
onlarıda annem son 1 - 2 gün kala çıkartırız diyor
Bence açık olann daha aydınlıkk daha güzell yerimseniben
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
a.s. Sao mandilinimm yerimsenibenbetaa , çooook cici olmuşlar delikafadulden harikaaaa
offf bıan kafam daldı ya bukızlara uzulmekten
basın saolsun canım benım tekrardan
allah mekanını cennet etsın nıhalım
NİHAL
resimlerine baktım.ay profilden hiç belli olmuyor daha net görebildim.
ay ne tatlısın sen öyle.
maaşallah canım nazar değmesinkaydirigubbakcemile2
bu arada bugun komşuluk gunu kaydirigubbakcemile2 komşularla aranıs nasıl bız kardes gıbıyız yedığımız ayrı gtmez 14 daıre var hepsı cok ı ınsanlar tabı arada bı kacı yamukluk yapıy
İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ SANIRSAM :lepi:
hayatım annesine emrivaki yapmalıydın bazı şeleri ama sende benim gibi yediremiosun kendine belli off ne zor yaa Allahtan nişanlın anlıomuş seni ama o bişiler dese annesine yaw
düğün tarihimiz gibi kaderimizde bir herhalde
hayatım ya herkezın basına gelıyor sanırım
170 cok pahalı degıl ama bındallı fıyatımı bu normala abıyemı ??
ya nısanlını sıkıstırsanda olmaz ona yazık gorumcen le yınemı konussaun
hayatım çok üzüldüm canım ben senin yerinde olsam bende öyle yapardım bana ne taktıysa geri götürürdüm
Hayatım fıstıkım:teselli:
üzülme genelinde evlilik arifesinde oluyor bu tarz şeyler...
kendini değersiz hisediyorsun belki ama bence en güzel gününü zehir etme derim a.s
bak arsimayada kızıyorumklava: neymiş evi güzel yerleşmeyecekmiş. yaa varsın pis kalsın üstten temizlensin ne olacak??? güzel temizlesende kirlenmeyecek mi? bu en güzel dönemi zehir etmeye değer mi? ben hiç bir şey takmıyorum vallahi. O kadar mutluyum ki alatamam. Beni seven bir adam var:asigim: Aşk evliliği yapıyorum. bu ne kadar kıymetli günümüzde şu çıkar dünyasında biliyor musun sen? :teselli: Bak nişanlında çırpınıyormuş. ne adamlar var annem haklı şöyle haklı böyle haklı diyeler.
Bak benim kayınvalidem yok sana yemin ederim keşke olsaydı. Keşke ölmeseeydide başımda dırdır etseydi. Neden mi inan aşkım eksikliğini yıkluğunu çok duyuyor. Bak hiç bir detay istemedik bohçaymış bilmemneymiş genede herşeyin yükünü tek başına taşımak yoruyor onu. 49 gün kalmış babası bir güne bir gün oğlum bir şeye ihtiyacın varmı nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı. Hala olsun babam bunalımda annemi kaybetmenin acısını üstünden atamadı diyor. Düğünde babasının takacağı takıyı bile o ayarlamaya çalışıyor. Ve yine benim beğendiğim benim gönlüm olacak şekilde. Bak demin aramış aşkım ev içine sindi dimi diyip duruyor. Ben şimdi şükretmiyimde ne yapayım. :asigim: Onca dayı teyze hala amca hiç biri arayıp sormuyor diye kızayım mı. bozulayım mı. gidip her şeyimi kendim aldım diye yıpratayım mı bazı şeyleri. Teyzesi ve babası yüzüme kına yapma ne gerek var demişken oturup ağlayayım mı. HAYIR.... aşkım için aşkımız için dimdik ve mutluyum....Sende böyle ol ve takma sakın kuzum....
Braz uzun oldu ama idare et canımüzülmenize dayanamıyorum napayım...
HAYATIM gercekten cok zor bı durum ama burcuma sonuna kadr katılıyorum
ozellıkle arsıma sen gıbı cok üzgün:teselli: sız uzgun olunca bızde tedırgın ve üzgün oluyoruz:çok üzgünüm:
her anın tadını cıkarmaısnı bılın sızı seven sıze sahıp cıkan bı eş var dıyın ve dukredın
varsın bındallı olmasın ha cokta ıstersen kırala canım cok mu pahalı kı
gercekten bazı anneler oğullaırnı cok mu kıskanıyo neden böyleler bılınmez:mymeka:
amam lutfen herseyın hayrlısını dıleyın şükredn
off bende dertlendım sızlerle valla
yarın gelır arsıma yazar evım pis dıe ozmn:mymeka: ben gıtcem ya temızlemeye uzulmesın yeterkı
hersey haolur nasılsa Şeniz
Hayatım, canım ben bu insanları anlamıyorum yaaa, ailelerine yeni birisi katılıyor. Oğlunun sevdiği insan, neden bu kadar ilgisizler. Kıskançlık mı bu, sorumsuzluk mu, oğlunu paylaşamamak mı ne bilmiyorum. elbise için söylenen fiyat da gayet uygun bi fiyat. Gelinlik işine en çok şaşırdım, yani annen dikiyor olabilir ama bunun masrafını ederini nezaketen bile olsa sormalıydı tabii. Bu durumda sen de onlara sana değer verdikleri kadar vericeksin. Son günlerinin tadını çıkar ve biliyorum anlamsız olacak ama üzülememeye çalış
hayatım üzülme yaa,hamile olan kimdi dimpless mi tebrik ederim canımm:)betacımadını yazmak zor gelio hep peçetelikler süper:)
kızlar herkese selam dimples anne oluomuş çokkk sevindim adına allah tamamını erdirsin kuşum, tebrik ederim seni ve babayı
Yaa stresli arkidişlerim benim (hayatım arşima) üzülmeyin varsın bindallı olmasın varsın ev yetişmesin bana bakın evlenmeye çalışıorum yıllardır çocuk orda bunaldı ben burda daraldımm beni düşünün koçişlerinizin kıymetini bilin ve bu günlerin kıymetini bilin. Okadar şanslısınız ki sevdiklerinizle evleniceksiniz varsın eksik kalsın bişeyler olmayıversin evlendikten sonrada tamamlanı bazı şeyler.
Valla tek eşyam olmasın minderlerin üstünde oturayım kalkalyım razıyım.
Büyüklerde tecrübeli değiller ki sizi anlayamayabilirler empati yapamıolar çoğunlukla aman 2-3 eşya için kimsenin kalbini kırmayınn kısslarr
İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ SANIRSAM :lepi:
ya ay karıstırdımmı pıtrcık sen deıglmyıdın pecete satmak ıstıyon
hayatım ne sıkması ya bız bugunlerını guzel gecırmen ıcın bikac nacizane fıkır söyluyoruz
nihl bende yapımne guzelmısısn sen öle :1hug: albumune baktımdaa
o eldivenin aynı rengi bendede var
kızlar kısacık öğle tatilinde halılarımızı da beğendik,
nerden mi aldık tabiki ANGORA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?