HAYATIMneyin var neden üzgünsün sen bakiim
kızlar neden herkes düğün zamanının uzamasını istiyo böylemi oluyo :1no2:
kizlarr size kina tepsimi göstereyim, bugün hazirladik. kiyafetim mor ve gümüs renginde oldugu icin onuda o sekilde yaptik, ortasindaki mum yerine kina gelecek
teşekkür ediyorum tatlım :1hug:iyi akşamlar kızlar
burcu evin çok güzel cnm güzel günlerde oturun canım hiç küçük değil
kesinlikle çok temiz bir ev bence.
evi yerleştirmeyi nasıl yapıcan canım
Biz uzak şehirlerde olanlar ah ah
ama senin mobilyaların hazırdı demi cnm uyar inş eve
buda benim gelinlik aykkabım kızlar
ilk önce rahatlık önemliydi benim için çook rahat
gerçek deri
ikinci önemli olan topuklu olması 15 pont muş
nişanlıma yetişemesemde mesafe daralıyor.:)
img37.imageshack.us/img37/6845/img0494o.jpg
ay inşallah sulfatım yaaa:1hug: hep eşyalarımı gözümle yerleştrip duruyorumBurcum ev gayet de büyük. Mutfağı kullanışlı gözüküyor. Tabii kullananlar baya dağınıkmış :roflol: Sen burayı çiçek gibi, yuva gibi yaparsın :asigim:
evet canım yaa darısı tüm bekleyelerin başına:1hug:Günaydın çeyiz güzelleri geçmişi okudum burcuuuu hadi hayırlısı evi tuttunuz darısı bizim başımıza
:teytey: teşekkür ederim tobim Şenizgünaydın yavrularr.......
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım gözün aydın.
kız odanın birine bi çekyat falan ayarla bak biz geldiğimiz zaman nerde yatıcazkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canımm:1hug:düğün yerini tutmuşlarda ondan tatlımmm
burcumm gözün aydın canımmm
sağol kuzum Şenizgünaydın kızlarrr
Burcu çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım kaydirigubbakcemile5
lojman dağıtımları ağustosta olacaktı böylece beklememiş olduk. geziici adam her gittiği yerde ev alsaa ohoooo :roflol: kira tatlişim kirayerimsenibenburcu özgemmm evin hayırlı olsun kuşum, lojman mı?size mi ait?
sanırım lojmana çıkacaktınız? yanılıyor muyum
buketim nasılda cici açıklamış Şenizgülay saat kaçta nikahın??? ayy ne heyecan ya
GLCNN burcuya lojman çıkmadı ama o gönlüne göre bi ev buldu kiraladı
günaydın kızlar
burcişin evi marmariste
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:dance::dance::dance::teytey:
:asigim:
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
:dance: :dance: :dance: artık burcişinde evi vaaaaaaaaaar...
ayyyyyy ayyyyyy canım benim tekrar hayırlı uğurlu olsun. kaydirigubbakcemile5
şimdi düşünmesi çooook tatlı ve zevkli oluyor, şuraya bunu koyarız buraya şundan alırız hesaplarıı .... kolay gelsin burcişim ....
vallahi tam benim tarzım kuzum yerimseniben sade ve modern. ki benim koltuğumda bu tarz yerimseniben
koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
teşekkür ederim sinaycımmŞeniz sizinde avizeler hayırlı olsun :lepi:Günaydın Hatunlar
Burcumun evini gördüm :1ninca:çok güzel bir ev hayırlısıysa olsun umarım gönlüne göre olur herşey :Saruboceq:Şenizbizde dün avizelerimizi aldık o işten de kurtulduk -tatlicadiarzu-
istiyorum çünkü düğünüme 18 gün kaldığı halde evim pislik içinde
istiyorum çünkü eşyalarımın gelmesine daha çok var
istiyorum çünkü bende her kız gibi çeyizimin bi güzel yerleşmesini isterim ama öyle bi imkanım olmayacak
senağlamasenağlamasenağlama
Burcucum evini gördüm sonunda tatlim cok temiz bir ev maşallah ayrica oldukca genis kapilar kartonpiyerleriyle cok hoş ben cok begendim tatlimm..Allah güle güle oturmak nasip etsin insallah bebişim huzurunuz hic eksik olmasin
Selammm kızlarr ben geldimm hihoyyyt
lhnzdly sağol canım benim hihoyyyt
canım benim lütfen üzülme inan herşey yluna gircek üzüntünü paniğini çok ii anlıyorum senin haklıısnda..ama bu olaylar senin mutluluğunu gölgelemesin.bak ne kadar süre beklemişsin ve sevdiğine kavuşcaksın..onu düşün..evin nasıl olsa yerleşcek.eksiklerini sonrada tamamlayabilirsin.hiç kafana takma...
Hoşbuldumm canımm Şeniz Dün aniden çıktım nihal benim edepsiz modem adaptörüm bozuktaa giremedim bi daha Çok üzgünüm çoook Şimdi yine yaptım umarım gitmez yine benneyaptımki Kusuruma bakmadın dimi canım :1no2:hosgeldın sefalar getırdına.s.
Hoşbuldumm tobicimm :1hug: Nasılsın ?betahoşgeldinnn
burcu sende hoşgelsin kuuzmmm..oturma grubunu beğendiğine sevindim hayatım..yemek takımına yorum yapmamışsın ama sen kesin açık rengi beğenirsin biliyorum tarzını kaydirigubbakcemile3
lhnzdly sağol canım benim hihoyyyt
glsn cnm sende hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?