Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HAYATIMneyin var neden üzgünsün sen bakiim

kızlar neden herkes düğün zamanının uzamasını istiyo böylemi oluyo :1no2:

istiyorum çünkü düğünüme 18 gün kaldığı halde evim pislik içinde
istiyorum çünkü eşyalarımın gelmesine daha çok var
istiyorum çünkü bende her kız gibi çeyizimin bi güzel yerleşmesini isterim ama öyle bi imkanım olmayacak

senağlamasenağlamasenağlama

Burcucum evini gördüm sonunda tatlim cok temiz bir ev maşallah ayrica oldukca genis kapilar kartonpiyerleriyle cok hoş ben cok begendim tatlimm..Allah güle güle oturmak nasip etsin insallah bebişim huzurunuz hic eksik olmasin

teşekkür ediyorum tatlım :1hug:
evet benim eşyaların hepsi hazır. sadece ikeadan alacağımız kilim ve sandalyeler vr. malum orası çok sıcak halı sermek akıl karı değil. daha hafif bir şeyler bakıcam yerimseniben işte ayın 15 ince biz teslim alıcaz ve hemen aşkım badana işini halledecek. sonra biz burdan eşyayı yükliycez arkadan biz gidicez. 1 haftada yerleştirip dönücez. plan böyle şimdilik

Burcum ev gayet de büyük. Mutfağı kullanışlı gözüküyor. Tabii kullananlar baya dağınıkmış :roflol: Sen burayı çiçek gibi, yuva gibi yaparsın :asigim:
ay inşallah sulfatım yaaa:1hug: hep eşyalarımı gözümle yerleştrip duruyorum

Günaydın çeyiz güzelleri geçmişi okudum burcuuuu hadi hayırlısı evi tuttunuz darısı bizim başımıza
evet canım yaa darısı tüm bekleyelerin başına:1hug:
öyle tatlı bir telaşmışkı içimden kuşlar havalanıyor vallahi :1rolleyes:
oysa kendimi düğünden sonra ev kurmaya o kadar şartlamıştım

günaydın yavrularr.......

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım gözün aydın.
kız odanın birine bi çekyat falan ayarla bak biz geldiğimiz zaman nerde yatıcazkaydirigubbakcemile3
:teytey: teşekkür ederim tobim Şeniz
zaten o yüzden oturma odası yapacaktık iptal oldu şimdi tek bir çekyat gibi bir şey koyucaz salon koltuğumun biride yatak oluyor zaten siz gelin yeterki bal kaymağımŞeniz

düğün yerini tutmuşlarda ondan tatlımmm

burcumm gözün aydın canımmm
teşekkür ederim canımm:1hug:

günaydın kızlarrr

Burcu çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım kaydirigubbakcemile5
sağol kuzum Şeniz

burcu özgemmm evin hayırlı olsun kuşum, lojman mı?size mi ait?
sanırım lojmana çıkacaktınız? yanılıyor muyum
lojman dağıtımları ağustosta olacaktı böylece beklememiş olduk. geziici adam her gittiği yerde ev alsaa ohoooo :roflol: kira tatlişim kirayerimseniben

gülay saat kaçta nikahın??? ayy ne heyecan ya
GLCNN burcuya lojman çıkmadı ama o gönlüne göre bi ev buldu kiraladı
buketim nasılda cici açıklamış Şeniz

günaydın kızlar

burcişin evi marmariste

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:dance::dance::dance::teytey:

:asigim:

canikom benimm :1hug: Şeniz

aynen öyle canım yaaa:1rolleyes:
sürekli bir şeyler düşünüyorum. evi hayal ediyorum kafamda yerleştiriyorum. olmuyor tekrar yerleştiriyorum ayy ne tatlıymış insanın evim diyeceği yerin kesinleşmesiii :1rolleyes:

koltukda bu tarz düşünüyorum kızlar..bi arkadaşıma göstermiştim çok basit dedi :bbo:
ama sade bişi olsun istiyorum çokmu kötü
vallahi tam benim tarzım kuzum yerimseniben sade ve modern. ki benim koltuğumda bu tarz yerimseniben

teşekkür ederim sinaycımmŞeniz sizinde avizeler hayırlı olsun :lepi:

canım benim lütfen üzülme inan herşey yluna gircek üzüntünü paniğini çok ii anlıyorum senin haklıısnda..ama bu olaylar senin mutluluğunu gölgelemesin.bak ne kadar süre beklemişsin ve sevdiğine kavuşcaksın..onu düşün..evin nasıl olsa yerleşcek.eksiklerini sonrada tamamlayabilirsin.hiç kafana takma...

Burcucum evini gördüm sonunda tatlim cok temiz bir ev maşallah ayrica oldukca genis kapilar kartonpiyerleriyle cok hoş ben cok begendim tatlimm..Allah güle güle oturmak nasip etsin insallah bebişim huzurunuz hic eksik olmasin

amin canım arkadaşım :1hug: ilk gördüğümde herhalde aşırı dağınık olduğundan itici geldi ama sonra çok kanım kaynadı eve:1rolleyes: en nihayetinde satın almıyoruz tabi bazı kusurları eksikleri olacak her şey dört dörtlük olmuyor ama ne bileyim çok huzurluyum canım yaaa:1hug: allah herkese bu mutluluğu nasip etsin a.s.

betahoşgeldinnn

burcu sende hoşgelsin kuuzmmm..oturma grubunu beğendiğine sevindim hayatım..yemek takımına yorum yapmamışsın ama sen kesin açık rengi beğenirsin biliyorum tarzını kaydirigubbakcemile3

Ohoo geçmiş almışşş yine başını gitmişş nasıl okucam ben şimdi benneyaptımki
Maşallahh burası epey kalabalık hey maşallahh

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eudorabeta, Arsima+, azra3434+, baberko+, burcuözge, DarkAngel, esmy+, Gasoline+, gülay_gülay, kararsız, lhnzdly+, mandilin+, morçilek, parpalm+, Pashmina+, psoriasis, p_nr+, reyhan85, tobi, uğur böcüğü+, ZkYsN, _HaYaTiM_+, _minik_+

yerleşcek ama düğüne günler kala
18 gün kalmış benim nişanlım yok ortada işinde sıkıntı çıktı onu düşünüo ve gelmiyor
evinde de sıkıntı var ama umursamaz görünüyor
az önce koltukcuyu, beyaz eşyacıyı ve yatakcıyı aradım ayın 30 undan 8ine getirsinler diye
koltukçı daha koltukları yapmamış bile senağlama bardım çardım adama ben bu cumartesi istemiştim nası yapmazsın die
arçelik buayın sonuna gelmek zorunda dedi niye anlamadım
bi istikbal kabul etti
nişanlıma söledim böle böle die koltukçu demiş istiosan gece gündüz çalışır bittirim cumartesiye (ya ayın 8 indede aksilik olursa bu konuda)
arçelikte demiş getirriz montaj etmeyiz ee ben o pis evde beyaz eşyalarla nası temizlik edicem ordan orayamı çekcemonları senağlama

muabbet hosgeldın cm
bende pike yaptırdık kyaınvaldemn boıhcasına ısını annem kendi yaptı dantelını ama resmı yok
hayatmneyın var

hosgeldın sefalar getırdına.s.
Hoşbuldumm canımm Şeniz Dün aniden çıktım nihal benim edepsiz modem adaptörüm bozuktaa giremedim bi daha Çok üzgünüm çoook Şimdi yine yaptım umarım gitmez yine benneyaptımki Kusuruma bakmadın dimi canım :1no2:
betahoşgeldinnn
burcu sende hoşgelsin kuuzmmm..oturma grubunu beğendiğine sevindim hayatım..yemek takımına yorum yapmamışsın ama sen kesin açık rengi beğenirsin biliyorum tarzını kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldumm tobicimm :1hug: Nasılsın ?
lhnzdly sağol canım benim hihoyyyt

glsn cnm sende hoşgeldin

hoşbuldumm ftocumm :1hug:

anaaaaaaaaaaaa gamze hamileeee:1shok:
biz bunu ne ara evlendirdik gelin edip yolladık anammm ilk bebeğimiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şaka gibiiii:teytey: hayırlı olsun canım Şeniz

hayatım annesine emrivaki yapmalıydın bazı şeleri ama sende benim gibi yediremiosun kendine belli off ne zor yaa Allahtan nişanlın anlıomuş seni ama o bişiler dese annesine yaw

hayatım ya herkezın basına gelıyor sanırım
170 cok pahalı degıl ama bındallı fıyatımı bu normala abıyemı ??
ya nısanlını sıkıstırsanda olmaz ona yazık gorumcen le yınemı konussaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…