Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım benim bindallı 300 küsürdü ama biz gelinlik gecelik hep aynı yerden aldıımız için yarı fiyatına indi diğer bindallılar 30 liradan falan başlıo değişikleri bu fiyat işte

yokk cnm bnm nıye bakım:teselli:

hayatım çok üzüldüm canım ben senin yerinde olsam bende öyle yapardım bana ne taktıysa geri götürürdüm

Hayatım fıstıkım:teselli:
üzülme genelinde evlilik arifesinde oluyor bu tarz şeyler...
kendini değersiz hisediyorsun belki ama bence en güzel gününü zehir etme derim a.s
bak arsimayada kızıyorum klava: neymiş evi güzel yerleşmeyecekmiş. yaa varsın pis kalsın üstten temizlensin ne olacak??? güzel temizlesende kirlenmeyecek mi? bu en güzel dönemi zehir etmeye değer mi? ben hiç bir şey takmıyorum vallahi. O kadar mutluyum ki alatamam. Beni seven bir adam var:asigim: Aşk evliliği yapıyorum. bu ne kadar kıymetli günümüzde şu çıkar dünyasında biliyor musun sen? :teselli: Bak nişanlında çırpınıyormuş. ne adamlar var annem haklı şöyle haklı böyle haklı diyeler.
Bak benim kayınvalidem yok sana yemin ederim keşke olsaydı. Keşke ölmeseeydide başımda dırdır etseydi. Neden mi inan aşkım eksikliğini yıkluğunu çok duyuyor. Bak hiç bir detay istemedik bohçaymış bilmemneymiş genede herşeyin yükünü tek başına taşımak yoruyor onu. 49 gün kalmış babası bir güne bir gün oğlum bir şeye ihtiyacın varmı nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı. Hala olsun babam bunalımda annemi kaybetmenin acısını üstünden atamadı diyor. Düğünde babasının takacağı takıyı bile o ayarlamaya çalışıyor. Ve yine benim beğendiğim benim gönlüm olacak şekilde. Bak demin aramış aşkım ev içine sindi dimi diyip duruyor. Ben şimdi şükretmiyimde ne yapayım. :asigim: Onca dayı teyze hala amca hiç biri arayıp sormuyor diye kızayım mı. bozulayım mı. gidip her şeyimi kendim aldım diye yıpratayım mı bazı şeyleri. Teyzesi ve babası yüzüme kına yapma ne gerek var demişken oturup ağlayayım mı. HAYIR.... aşkım için aşkımız için dimdik ve mutluyum....Sende böyle ol ve takma sakın kuzum....
Braz uzun oldu ama idare et canım üzülmenize dayanamıyorum napayım...

anaaaaaaaaaaaa gamze hamileeee:1shok:
biz bunu ne ara evlendirdik gelin edip yolladık anammm ilk bebeğimiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şaka gibiiii:teytey: hayırlı olsun canım Şeniz
Anaaa gerçektennn hadi yaa oleyyyy hihoyyyt
Gamzee teyziş mi oluyoruzz :teytey:
yokk cnm bnm nıye bakım:teselli:
Şeniz

Yaa Hayatıma ne olduu geçmişi okuyamadımm :uhm:

HAYATIM gercekten cok zor bı durum ama burcuma sonuna kadr katılıyorum
ozellıkle arsıma sen gıbı cok üzgün:teselli: sız uzgun olunca bızde tedırgın ve üzgün oluyoruz:çok üzgünüm:
her anın tadını cıkarmaısnı bılın sızı seven sıze sahıp cıkan bı eş var dıyın ve dukredın
varsın bındallı olmasın ha cokta ıstersen kırala canım cok mu pahalı kı
gercekten bazı anneler oğullaırnı cok mu kıskanıyo neden böyleler bılınmez:mymeka:
amam lutfen herseyın hayrlısını dıleyın şükredn
off bende dertlendım sızlerle valla
yarın gelır arsıma yazar evım pis dıe ozmn:mymeka: ben gıtcem ya temızlemeye uzulmesın yeterkı
hersey haolur nasılsa Şeniz

burcu katılıroyum taıdınıcıkarın
sonradna ay keske ogunlerde sole yapsaydım böle yapsaydım demeyın

mınık cok gecmıs olsun cnm masallah hala gozu gezmede nınenın:roflol:

canım para harcamak ıstıyo ama tutmak gerek kendımı

Kızlarr biraz kafanızı dağıtayım ne oldu anlamadım ama :1no2:

Dün uykum kaçtı uyuyamadım elimde malzemeler vardı oturdum yemek masa örtüme uygun peçete yüzükleri yaptım.Bakın bakalım beğenicekmisiinizz

Resimleri flashlı ve flashsız olarak çektim yerimseniben

TEBRİKLER alkisalkisalkis TERAPİ BU KIZ..alkisalkisalkis

Vala evi aldığında bile kusursuz olmuyor burcucum. Bak minicik yatak odasına şimdi mobilyaları nasıl sığdırcam diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Canım vala biz de evde ilk temziliği yaparken mutfağın bi köşesinde beyaz eşyalarım yığılıydı. O alanı temizlemedik. Bunu hiç dert etme yerimseniben

Beta cok guzel ne hamarat bu kızlar
ptırckta yaptıydı
ay kızlar cnm karalahana dolması ıstedııı

tobı arıyosan satılık pıtırcık degılmıydı yapan kızlar saıtoyrdu 2 tlden tanesı

Hayatım, canım ben bu insanları anlamıyorum yaaa, ailelerine yeni birisi katılıyor. Oğlunun sevdiği insan, neden bu kadar ilgisizler. Kıskançlık mı bu, sorumsuzluk mu, oğlunu paylaşamamak mı ne bilmiyorum. elbise için söylenen fiyat da gayet uygun bi fiyat. Gelinlik işine en çok şaşırdım, yani annen dikiyor olabilir ama bunun masrafını ederini nezaketen bile olsa sormalıydı tabii. Bu durumda sen de onlara sana değer verdikleri kadar vericeksin. Son günlerinin tadını çıkar ve biliyorum anlamsız olacak ama üzülememeye çalış

ne guzel olmus cnmm yaaa becerıklı bunların hepsı masallah

beta bunlar cok guzel ya senın hep uykun kacsın bıde bana yapkaydirigubbakcemile3
benımde moralım bozuk olunca durmadan bıseyleryaparım yemek anlamında sonrada komsulara dağıtırım

bu arada bugun komşuluk gunu kaydirigubbakcemile2 komşularla aranıs nasıl bız kardes gıbıyız yedığımız ayrı gtmez 14 daıre var hepsı cok ı ınsanlar tabı arada bı kacı yamukluk yapıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…