Hoşbuldumm canımm Şeniz Dün aniden çıktım nihal benim edepsiz modem adaptörüm bozuktaa giremedim bi daha Çok üzgünüm çoook Şimdi yine yaptım umarım gitmez yine benneyaptımki Kusuruma bakmadın dimi canım :1no2:
Hoşbuldumm tobicimm :1hug: Nasılsın ?
hoşbuldumm ftocumm :1hug:
Anaaa gerçektennn hadi yaa oleyyyy hihoyyytanaaaaaaaaaaaa gamze hamileeee:1shok:
biz bunu ne ara evlendirdik gelin edip yolladık anammm ilk bebeğimiz geliyorrrrrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şaka gibiiii:teytey: hayırlı olsun canım Şeniz
Şenizyokk cnm bnm nıye bakım:teselli:
Hayatım fıstıkım:teselli:
üzülme genelinde evlilik arifesinde oluyor bu tarz şeyler...
kendini değersiz hisediyorsun belki ama bence en güzel gününü zehir etme derim a.s
bak arsimayada kızıyorumklava: neymiş evi güzel yerleşmeyecekmiş. yaa varsın pis kalsın üstten temizlensin ne olacak??? güzel temizlesende kirlenmeyecek mi? bu en güzel dönemi zehir etmeye değer mi? ben hiç bir şey takmıyorum vallahi. O kadar mutluyum ki alatamam. Beni seven bir adam var:asigim: Aşk evliliği yapıyorum. bu ne kadar kıymetli günümüzde şu çıkar dünyasında biliyor musun sen? :teselli: Bak nişanlında çırpınıyormuş. ne adamlar var annem haklı şöyle haklı böyle haklı diyeler.
Bak benim kayınvalidem yok sana yemin ederim keşke olsaydı. Keşke ölmeseeydide başımda dırdır etseydi. Neden mi inan aşkım eksikliğini yıkluğunu çok duyuyor. Bak hiç bir detay istemedik bohçaymış bilmemneymiş genede herşeyin yükünü tek başına taşımak yoruyor onu. 49 gün kalmış babası bir güne bir gün oğlum bir şeye ihtiyacın varmı nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı. Hala olsun babam bunalımda annemi kaybetmenin acısını üstünden atamadı diyor. Düğünde babasının takacağı takıyı bile o ayarlamaya çalışıyor. Ve yine benim beğendiğim benim gönlüm olacak şekilde. Bak demin aramış aşkım ev içine sindi dimi diyip duruyor. Ben şimdi şükretmiyimde ne yapayım. :asigim: Onca dayı teyze hala amca hiç biri arayıp sormuyor diye kızayım mı. bozulayım mı. gidip her şeyimi kendim aldım diye yıpratayım mı bazı şeyleri. Teyzesi ve babası yüzüme kına yapma ne gerek var demişken oturup ağlayayım mı. HAYIR.... aşkım için aşkımız için dimdik ve mutluyum....Sende böyle ol ve takma sakın kuzum....
Braz uzun oldu ama idare et canımüzülmenize dayanamıyorum napayım...
Kızlarr biraz kafanızı dağıtayım ne oldu anlamadım ama :1no2:
Dün uykum kaçtı uyuyamadım elimde malzemeler vardı oturdum yemek masa örtüme uygun peçete yüzükleri yaptım.Bakın bakalım beğenicekmisiinizz
Resimleri flashlı ve flashsız olarak çektim yerimseniben
ELLERİNE SAĞLIK CNM ÇOK GZL OLMU.NASIL YAPIYOSUN BUNLARI YA..YAPIP SATMAYI DÜŞÜNÜYOMUUSN BAKİİMyerimseniben
[
amin canım arkadaşım :1hug: ilk gördüğümde herhalde aşırı dağınık olduğundan itici geldi ama sonra çok kanım kaynadı eve:1rolleyes: en nihayetinde satın almıyoruz tabi bazı kusurları eksikleri olacak her şey dört dörtlük olmuyor ama ne bileyim çok huzurluyum canım yaaa:1hug: allah herkese bu mutluluğu nasip etsin a.s.
nişanlıma söledim böle böle die koltukçu demiş istiosan gece gündüz çalışır bittirim cumartesiye (ya ayın 8 indede aksilik olursa bu konuda)
arçelikte demiş getirriz montaj etmeyiz ee ben o pis evde beyaz eşyalarla nası temizlik edicem ordan orayamı çekcemonları senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?