neyse kızlar en iyisi ben gidip öğle uykusu yapayım
aşkım gitti ben öğlen uykularına döneyim diymi ama:))))
size salonumu yapmayı düşündüğüm rengi gösterecektim ama gene yüklenmiyor ne oldu anlamadım yahu....
neyse sonra gene denerim...
kocaman öpüldünüz
Ben de kaçıyorum kızlar, biraz gelinlikçileri dolaşayım yine. Ptesi ye kadar her yere bakam da sonra haftaya başlancak. Öpüyorum hepinizi
Ben de kaçıyorum kızlar, biraz gelinlikçileri dolaşayım yine. Ptesi ye kadar her yere bakam da sonra haftaya başlancak. Öpüyorum hepinizi
evet cnm ama su bır gercek ALLAH hayırlı olmayan bıseyı vermıyoooo cok ınanıyorum buna herseyın hayırlısını verıoo
Canım normal pike takımları 93 liraydı. Bu özel seri pike takımı 4 yastıklı olan. 125 liraydı. Nevresim de 157 liraydı. İkisi 200 liraya geldi
evt hayır bıldığımız şer şer bıldığımızde hayır vardır
ben sözlumden ayrılınca ck ağlamıstım suan evlı bıle olcaktım ama sımdık gerıye donup baktığmda onun eksılerını gorebılıyorum ve şükür edıyorum :Saruboceq:
ha onu sevıyor muyum evt o ayrı ama hayırlısı buymuş
betam ne kadar beceriklisin afferin kız sana
Kardeşinin düğünü oldumu lahana :uhm: Olsunn görürüm ben senii :jeyyar:KIZ betam korkutma beni.valla siz knuştuğuma bakmayın ben çok stresliyimdir.12 den gözünden vurmadıkça tamam diyemiyorum.cesaretim olsa 27 de evde olmazdım...şaka bir yana kısmet bakalım.
nedense hep eskiden bırakıp gidenler şimdi dualarıma karşılık kapımda.
ben yenilerini istiyorum Rabbim duy sesimi...
Yok canım pahalı değil olsa olsa 5-6 TL bişeydir yerimseniben Walla her eve lazımm çok yararlı bi alett kaydirigubbakcemile3
tam bunu okuduğum sırada komşumuz geldi :1hug:
beta silikon tabancası pahalı bişeymi bende alsam yapsam
kaydirigubbakcemile5 Benimde oturma odamın halısı ve hollerimin yolluklaro angora krem rengi sen nasıl aldınn yerimseniben Hayırlı olsun canımm yerimsenibenkızlar kısacık öğle tatilinde halılarımızı da beğendik,
nerden mi aldık tabiki ANGORA
Yaa hayatım noldu kuzumm sana :1no2: Öff kimse bişe demiyorr bulamadımda yazınıı geçmişş çok geçmişşte kalmışş Çok üzgünüm çoooksorunlarımla sizi sıktığım için özür dilerim
niye eridi anlamadım?
Hımm 70 TLydi galiba hemşocumm.İçinde bindallı,kına örtüsü,kına eldivenleride var yerimseniben Bu arada ciciler almışınn daha oraya gelmek nasip olmadı kaydirigubbakcemile3 iyi günlerde kullan hemşom yerimsenibenHemşom sen bindallıyı ne kadara aldıydın?
Şeniz kaydirigubbakcemile3tobii kız sen peçete halkası sormuşsun satıonmu die betaya galiba ben satıomm:) çok yüzsüzüm ben ama yaa((
a.s.beta peçetelerin çok Cicoşşşşş
sulfat piken ne kadara geldi kuşum yaa??
Dertsiz kul olmazzherkesın neden derdı var yaaaaaaa of of of senağlama
fiyonk ettik ortasından nazar boncuklu çengelli iğne geçirdik
bohçalar içinde kalp şekilnde kesilmiş üzerine nazar boncuğu baskısı edilmiş bi kaıda isimlerini yazdık üstüne yine fiyonk ve nazar boncuğu taktık
inan hiç çekesim yok :sm_confused:
esmy niye lahana dolması istedi canın
öğlen yemedinmi bişeyler yoksaaaa
sendemii????
nihal gözlerine maşalllahesmyle nekadar cok benziyosunuz :)
ESMY mermere bakarsan ters laleyı gorursun cnm ı bak hele bıdaha
ben sözlumden ayrılınca ck ağlamıstım suan evlı bıle olcaktım ama sımdık gerıye donup baktığmda onun eksılerını gorebılıyorum ve şükür edıyorum :Saruboceq:
yok pashmına öle bi ihtimal olamaz olmasın sımdlk
baberko bız benzetmıyoz ama dısardan benzetıyolar tekg ozlerımızın iriliği benziyor
:1shok: aha böle
böcük bakım bida hemn
yanlız gozlerı tarıf etmeye bak yaaa allah senı esma anne tarafına benzıoo daha cokk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?