Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yollarsan hallederim
iyi uykular

Ben de kaçıyorum kızlar, biraz gelinlikçileri dolaşayım yine. Ptesi ye kadar her yere bakam da sonra haftaya başlancak. Öpüyorum hepinizi

ay yeyım ben o bebısı ya cok severım bebeklerıı mınıcık ellerıı ayyyy ısırırımm valla :ecrin_bebek:

evet cnm ama su bır gercek ALLAH hayırlı olmayan bıseyı vermıyoooo cok ınanıyorum buna herseyın hayırlısını verıoo

evt hayır bıldığımız şer şer bıldığımızde hayır vardır
ben sözlumden ayrılınca ck ağlamıstım suan evlı bıle olcaktım ama sımdık gerıye donup baktığmda onun eksılerını gorebılıyorum ve şükür edıyorum :Saruboceq:
ha onu sevıyor muyum evt o ayrı ama hayırlısı buymuş

ALLAH hepımız ıcın en hayırlısını versınnnn cnmmm ama bazen sevgı yetmıyoo yoruluyosunn bı yerde tıkanıp kalıosunnnn malesef

betam ne kadar beceriklisin afferin kız sana
Şeniz
Kardeşinin düğünü oldumu lahana :uhm: Olsunn görürüm ben senii :jeyyar:

tam bunu okuduğum sırada komşumuz geldi :1hug:

beta silikon tabancası pahalı bişeymi bende alsam yapsam
Yok canım pahalı değil olsa olsa 5-6 TL bişeydir yerimseniben Walla her eve lazımm çok yararlı bi alett kaydirigubbakcemile3
kızlar kısacık öğle tatilinde halılarımızı da beğendik,
nerden mi aldık tabiki ANGORA
kaydirigubbakcemile5 Benimde oturma odamın halısı ve hollerimin yolluklaro angora krem rengi sen nasıl aldınn yerimseniben Hayırlı olsun canımm yerimseniben
sorunlarımla sizi sıktığım için özür dilerim
niye eridi anlamadım?
Yaa hayatım noldu kuzumm sana :1no2: Öff kimse bişe demiyorr bulamadımda yazınıı geçmişş çok geçmişşte kalmışş Çok üzgünüm çoook
Hemşom sen bindallıyı ne kadara aldıydın?
Hımm 70 TLydi galiba hemşocumm.İçinde bindallı,kına örtüsü,kına eldivenleride var yerimseniben Bu arada ciciler almışınn daha oraya gelmek nasip olmadı kaydirigubbakcemile3 iyi günlerde kullan hemşom yerimseniben
tobii kız sen peçete halkası sormuşsun satıonmu die betaya galiba ben satıomm:) çok yüzsüzüm ben ama yaa((
Şeniz kaydirigubbakcemile3
beta peçetelerin çok Cicoşşşşş
sulfat piken ne kadara geldi kuşum yaa??
a.s.
herkesın neden derdı var yaaaaaaa of of of senağlama
Dertsiz kul olmazz

hımm :uhm: Tamam kuşum no problem yerimseniben

esmy niye lahana dolması istedi canın
öğlen yemedinmi bişeyler yoksaaaa
sendemii????

nihal gözlerine maşalllah esmyle nekadar cok benziyosunuz :)

ESMY mermere bakarsan ters laleyı gorursun cnm ı bak hele bıdaha

yok pashmına öle bi ihtimal olamaz olmasın sımdlk
baberko bız benzetmıyoz ama dısardan benzetıyolar tekg ozlerımızın iriliği benziyor
:1shok: aha böle
böcük bakım bida hemn

siz neden ayrıldınız canım hatırlatmış olmakta istemiyom ama merak ettim üzülceksen yazma hiç canım :1hug:

herşeyde bi hayır vardır canım...

benim abim en yakın arkadaşımla nişanlanmıştı inanın herşeyini en iyisinden aldık annemle

çook hevesliydik zaten bohçası bile kız bohçsından kat kat güzeldi

ama 2 ay sonra ayrıldılar inanın hiç üzülmedim abime attığı mesajları gördükten sonra barışın bile demedim..

böcüğüm hala seviyomusun :çok üzgünüm:

yok pashmına öle bi ihtimal olamaz olmasın sımdlk
baberko bız benzetmıyoz ama dısardan benzetıyolar tekg ozlerımızın iriliği benziyor
:1shok: aha böle
böcük bakım bida hemn

yanlız gozlerı tarıf etmeye bak yaaa allah senı esma anne tarafına benzıoo daha cokk bence

betacım çok güzel olmuşlar bende yapmaya çalışıcam hemenkaydirigubbakcemile2
beta tacın nerdeeeeeee

sulfatçım hadi rasgele

burcuuu gerçekten sen yaşayan poliyannasın

kızlar sıkılmayın mutlu olun iyi düşünelim iyi olsun dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…