Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tacımı eklicem canım çekmedim daha yerimseniben
Sende yap tabi zevkli hemide yapması

esmacim yastik kilifi derken nevresim takimimi yoksa tekten yastik kilifi nasil oluyor dantellimi anlayamadim tatlişim ya bizde bohca hazirliycaz fikir ediniyorum sizlerden

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
lhnzdly, Arsima, azra3434+, baberko+, bktbb+, dimples+, ElifH, esmy+, Eudorabeta+, Gasoline, ggenc78, kelebek54, ladybirddaisy, mandilin+, MaSaL_08, morçilek, parpalm+, Pashmina, pıtırcık85+, p_nr+, _minik_+, şeker-leblebi
bı yoklama alalım yaaa ısmı gecenler burda desınnn hehe can sıkıntısııı ıdare edın artıkın benıkaydirigubbakcemile3

senağlama Çok duygulandımm ve çok sevindimm sırnaşık şey
Babiş napıcak çok merak ettimm :jeyyar:
bende yapıcam canım çekti kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

esmacim yastik kilifi derken nevresim takimimi yoksa tekten yastik kilifi nasil oluyor dantellimi anlayamadim tatlişim ya bizde bohca hazirliycaz fikir ediniyorum sizlerden

o yazıyı benden alıntı yapmıştı esma :)
kayınvalide ve kaynımlara nevresim takımı
hala teyze amca dayı vs. lere sadece yastık kılıfı iki kişilik

bı yoklama alalım yaaa ısmı gecenler burda desınnn hehe can sıkıntısııı ıdare edın artıkın benıkaydirigubbakcemile3

burda kaydirigubbakcemile3

çok kolum bide boynum ağrıo yaa hiç kullanmamam lasım kolumu ama dayanamıom(

hayırdır neden

kızlar sıze bır sorum war buzdolabında ne gıbı ozellıkler onemlı aldıgsanız nasıl bır model aldınıs

hayrlısı olsun
bzım bırbırımıze kötu lafı deıl yuksek sesle konusmusluğumuz oolmadı

böcüğüm hala seviyomusun :çok üzgünüm:

boşver komsum

Burdayımmmm alkisalkisalkis

ay kızlar arkadasım f..c.b.k tan video izliyodu bi ses geldi gittim izliyim dedim hipnoz diye bisey koptum yaa bi çığlık attım allahtan patron asağı kattaydı rezil olcaktım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…