Canım benim saolasınn a.s.betacım ellerıne kollarına saglık çok gusel olmus ıı gunlerde kullan canım
napım en uyan şekil oyduu kaydirigubbakcemile3:1shok::dance:
betacım çok güzel olmuşlar bende yapmaya çalışıcam hemenkaydirigubbakcemile2
beta tacın nerdeeeeeee
sulfatçım hadi rasgele
burcuuu gerçekten sen yaşayan poliyannasın
kızlar sıkılmayın mutlu olun iyi düşünelim iyi olsun dimiiii
Tacımı eklicem canım çekmedim daha yerimseniben
Sende yap tabi zevkli hemide yapması
aa bohca demısken bızde yaptık ıstedık yanı bence guzel seyler bunlar tabıkı yapılması sart değil ama yarım elma gonul alma onlar bıze ne ıstersınız dıye sordular takı makı
annem dedı oyle seyler demeyız bız sız bılırsınız ne takcagınızı adet vermek olmaz
tek dedı bizde sey vardır amcalara teyzzelere hanı bı havlu bı gomlek buda esmadan hatıra ,yanı askımla bizden dıye bohca dedı
ama onlar sagolsn bır bohca yapmıslardı gorcektınız koz bohcası gıbı mesela biz dedık cok fazla degıl bı gomlek bı namazlık atıyorum onalr herseyını koymuslar teyzelere amcalara bıze evdekılere zaten varda
amca teyzeye okadar yapmazlar sanmıstık sagolsunlar gomlek namazlk tesbıh yastk kılıfı tulben lıf herseyvardı bızde onlara yaptık tabı bende amcalarına felan yaptım hep
senağlama Çok duygulandımm ve çok sevindimm sırnaşık şeykızlarrr hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok teşekkür ederiz teyzeleri bir günlük tutmaya başlıcam ve bunlarıda yazıcam ki büyüdüğünde okusun nasıl bir dostluğumuz olduğunu:asigim: dahha kimse öğrenmedi ilk sizlere söledim babanın haberi yok ona süpris yapıcam çünkü
bende yapıcam canım çekti kaydirigubbakcemile3
esmacim yastik kilifi derken nevresim takimimi yoksa tekten yastik kilifi nasil oluyor dantellimi anlayamadim tatlişim ya bizde bohca hazirliycaz fikir ediniyorum sizlerden
bı yoklama alalım yaaa ısmı gecenler burda desınnn hehe can sıkıntısııı ıdare edın artıkın benıkaydirigubbakcemile3
çok kolum bide boynum ağrıo yaa hiç kullanmamam lasım kolumu ama dayanamıom(
bı yoklama alalım yaaa ısmı gecenler burda desınnn hehe can sıkıntısııı ıdare edın artıkın benıkaydirigubbakcemile3
hayrlısı olsun
siz neden ayrıldınız canım hatırlatmış olmakta istemiyom ama merak ettim üzülceksen yazma hiç canım :1hug:
herşeyde bi hayır vardır canım...
benim abim en yakın arkadaşımla nişanlanmıştı inanın herşeyini en iyisinden aldık annemle
çook hevesliydik zaten bohçası bile kız bohçsından kat kat güzeldi
ama 2 ay sonra ayrıldılar inanın hiç üzülmedim abime attığı mesajları gördükten sonra barışın bile demedim..
böcüğüm hala seviyomusun :çok üzgünüm:
Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
lhnzdly, Arsima, azra3434+, baberko+, bktbb+, dimples+, ElifH, esmy+, Eudorabeta+, Gasoline, ggenc78, kelebek54, ladybirddaisy, mandilin+, MaSaL_08, morçilek, parpalm+, Pashmina, pıtırcık85+, p_nr+, _minik_+, şeker-leblebi
hayrlısı olsun
bzım bırbırımıze kötu lafı deıl yuksek sesle konusmusluğumuz oolmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?