Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay kızlar arkadasım f..c.b.k tan video izliyodu bi ses geldi gittim izliyim dedim hipnoz diye bisey koptum yaa bi çığlık attım allahtan patron asağı kattaydı rezil olcaktım kaydirigubbakcemile3
bende ızledım onu kedı cıkıyo demı sonunda kaydirigubbakcemile3
ay ben oraay bı gırıyom ben bı grupa uyeyımde neyse sureklı maç maç onları ızlıyom aksamları kk ya vakıt bulamıyom

allah herşeyin hayırlısını varsin böcük

seninde abiminde bi yerlerden kısmetiniz çıkacak elbet

hem sen daha çok gençsin :1hug::1hug:

:Saruboceq:
evt hem gencım hemde yakısıklı:roflol:

komşu bende unuttum ınan cunku netten baktım beğendım sonra vardım mağazaya baska gordum aldım modelını bıle unuttumm fatura alamadım cunku orda kalcak hala öle ıste

bende burdayım

kızlar ben geçengün bi yemek takımı gördüm taşlı taşlı gibiydi kenarları ama desen herhal varmı kütahyada yada güralda öle bilionuzmu:)birazdan bakim olmazsa giderkene

eğer denızlı macına gıdemezsem kendımı ceyıs alışverısıne atıp son kurusa kadr harcarım yoksa baska gecmez bu efkar

kızlar tubişin sizlere fikir olsun dıye eklemek istedigi dawetiyeler ama şuan kendısı yogun oldugu için ben eklıyorum

bunlar kare çıkolatan yapılmıs dawetıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…