pınar buzdolabı öncelikle soğutmalı ...
diye iğrenç bi geyik yapmak istedim laelaelaelaelae
ya ben alalı 9 ay oldu bir tek no frost olduğunu özellikle alırken A sınıfı aldığımı hatırlıyorum gerisini unuttum 9 aydır karşılaşmıyoruz kendisiyle
a plus olmasına litresine raf sayısına derinlik ölçüsüne dikkat et bence
Kızlarr biraz kafanızı dağıtayım ne oldu anlamadım ama :1no2:
harika olmus bunlarrrr ellerine saglik nasil yaptin anlatabilirmisin betacim bizleredee :dance:
cnm cıkolata ıstıyı
ben çıkıom kızlar görüşürüz
guzelmıs davetıyeler bende cıkıyom sanırım
Evett birazdann sizee gelin tacımı kına çiceğimii eklicemm alkisalkisalkis
Kızlarr biraz kafanızı dağıtayım ne oldu anlamadım ama :1no2:
harika olmus bunlarrrr ellerine saglik nasil yaptin anlatabilirmisin betacim bizleredee :dance:
Tşk ederimm a.s.
Anlatayımm tabii..
Önce peçete halkaları satılıyor dışarıda onlardan alıyosun.
Sonra işte etrafını hangi kurdelayla sarıcaksan ilk başını silikonluyorsun silikon tabancasıyla halkaya ekliyorsun.Sonra düzgün bir şekilde bir kaç kere halkaya kurdelayı doluyorsun sonra arada silikon tabancasıyla sabitliyorsun açılma olmasın diye.Dolama işlemi bittikten sonra ucunuda yapıştırıyorsun.
2.aşama doladığın kurdeladan bi büyük kurdela yapıyosun üstüne kelebeği yapıştırıyorsun.Sonra onuda halkaya sabitliyorsun silikonla.
3.aşama pullarla ve yahut isteğe bağlı boncuklarla süslüyorsunn
Bu kadar yerimseniben
Bu kadar yerimseniben
Tubişim benim nişan çiceğimede çok benziyorr kaydirigubbakcemile3bteacım, çok güzel canım. kına çiçeği olarak 1. daha iyi benim fikrim nişanda çiçeğim o şekildeydi kuaför onu açtırınca çok güzel duruyor.
Çok aradım onun tacından aynısından bulamadım ama çok benzerini buldumm kaydirigubbakcemile3
çok güzeller
ay tacın şehrazatınkine benzio önü
beta gördüm ciclerinii çok güzel terlikleriini çok beğendim ama
su elektrik olsa bende gidecemde yok işte
ellerine sağlık çok ciciler
fiyonk ettik ortasından nazar boncuklu çengelli iğne geçirdik
bohçalar içinde kalp şekilnde kesilmiş üzerine nazar boncuğu baskısı edilmiş bi kaıda isimlerini yazdık üstüne yine fiyonk ve nazar boncuğu taktık
inan hiç çekesim yok :sm_confused:
hayırlı olsun
o ne demek öyle
keşke çare olabilsem sana
Eudoo, terlikler 10 numara:lepi:
güle güle kullan hepsini:1hug:
tşk ederimm a.s.terlıklerını yesınlerr kız ıgnelerın sunumu cıdden supermısss cok hosuma gıtttııı
nikah şekerlerimden artarsa eğer bende yaparım böle
benim nikah şekerim kelebekli ama kelebekleri çok cici alkisalkisalkis
Çok aradım onun tacından aynısından bulamadım ama çok benzerini buldumm kaydirigubbakcemile3
arsimacim cok merak ettim yeminle bohcalarini cok güzel suslemissin paylasmiycakmisin bizimle ama :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?