Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım kotude olsa espırın kaydirigubbakcemile3 yardımın için saol canım alkisalkisalkis

a plus olmasına litresine raf sayısına derinlik ölçüsüne dikkat et bence

çok tşk ederım hayatım bunları dıkkate alcam

cnm cıkolata ıstıyı

hehe ben resimdeki çikolatalardan birini afiyetle yedim şimdicik kaydirigubbakcemile3

pınar sağol balım,

işim çok bugün hiç bakamadım topiğe.

bteacım, çok güzel canım. kına çiçeği olarak 1. daha iyi benim fikrim nişanda çiçeğim o şekildeydi kuaför onu açtırınca çok güzel duruyor.

terlıklerını yesınlerr kız ıgnelerın sunumu cıdden supermısss cok hosuma gıtttııı

Son düzenleme:
bteacım, çok güzel canım. kına çiçeği olarak 1. daha iyi benim fikrim nişanda çiçeğim o şekildeydi kuaför onu açtırınca çok güzel duruyor.
Tubişim benim nişan çiceğimede çok benziyorr kaydirigubbakcemile3
2.side tüylü müylü ondan hoşuma gitmişti bakalım artık kuaföre bırakıcam yerimseniben

çok güzeller
ay tacın şehrazatınkine benzio önü
Çok aradım onun tacından aynısından bulamadım ama çok benzerini buldumm kaydirigubbakcemile3
beta gördüm ciclerinii çok güzel terlikleriini çok beğendim ama

Bendee çok beğeenerek aldım a.s.

arsimacim cok merak ettim yeminle bohcalarini cok güzel suslemissin paylasmiycakmisin bizimle ama :1no2:

Eudoo, terlikler 10 numara:lepi:
güle güle kullan hepsini:1hug:
Şeniz
terlıklerını yesınlerr kız ıgnelerın sunumu cıdden supermısss cok hosuma gıtttııı
tşk ederimm a.s.
Nihallllllllll alıntınıı silermisinn bacımmm alkisalkisalkis

nikah şekerlerimden artarsa eğer bende yaparım böle
benim nikah şekerim kelebekli ama kelebekleri çok cici alkisalkisalkis

Ben bu modeli bi mağazada gördüm ama sadece kelebek eklemişler.Gümüş simli bi kelebekti bulsaydım doresini alacaktım ama yoktu.Bende oturdum kendim yaptım kaydirigubbakcemile3

Senin kelebekler rengarenkse daha güzel olur yerimseniben

Çok aradım onun tacından aynısından bulamadım ama çok benzerini buldumm kaydirigubbakcemile3

banada kuaförüm ondan al dedi ama çok kalın geldi o bana seninki daha cici duruo
bide ben daha ince yan S gibi istiyom su yolumu denio neyse ondan
bakalım provada kadının bitirdiği nası bişe olacak beğenmezsem dicem alsın bana

arsimacim cok merak ettim yeminle bohcalarini cok güzel suslemissin paylasmiycakmisin bizimle ama :1no2:

inan hiç çekesim yok
o kadar hevessizim ki şu ev yüznden
ilham gelirse çekerim canım
gerçi hepsini masanın üstüne yığıp üstünü örttük ama birer örnek çekmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…