- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
darkangel cnm bu setlerı alırken ozellıkle taşlı olanı alma derım hem cok pahalıya gelır hemde zarar dmektır aslında normalde hep taşsız alcaksın ama neyse
bu takımda bı hasır kadar eder
böcüm bende taşlı istiyorum zarar edilio doruda ben satmak için değil takmak için istiyorum setimi..yatırım için başka orda haklısın.ama süs olanlar 14 ayarlar zaten işçilik girio vs pahalıya alınıo ucuza gidilio bunlar satımaz zaten.aldınmı kalacak
biz set almaya gittiğimizde kuyumcuda bekliyoduk biri geldi dediki kuyumcuya biizi aşmıcak trabzon hasırı istiyoruz dedi 95 gr olsun dedi benim gözler böyle oldu :1shok: meğer o gelinmiş kaynana kayınpeder kapıda bekliyomuş kayınvaldem duymuş sen simdi bişey deme alsın ben ertesi gün gidip bozdurmayı bilirim demiş neler var neler
:sm_confused:
bu sankı sırf taş gıbı oyuzden cok pahalıdır bıde gercekten zarardır
yanı bellı mı olur belkı satması gerekecek ozmn ıcn sey ettım ben
hanı ya o kalsın bu kalsın dıoz ya evlenınce hıc öle olmuyoama ınş herseyımız ölece kalır
ahh gecım derdı ahh
banada ceyreklerımı sattırmıştı
biz set almaya gittiğimizde kuyumcuda bekliyoduk biri geldi dediki kuyumcuya biizi aşmıcak trabzon hasırı istiyoruz dedi 95 gr olsun dedi benim gözler böyle oldu :1shok: meğer o gelinmiş kaynana kayınpeder kapıda bekliyomuş kayınvaldem duymuş sen simdi bişey deme alsın ben ertesi gün gidip bozdurmayı bilirim demiş neler var neler
:1shok:biz set almaya gittiğimizde kuyumcuda bekliyoduk biri geldi dediki kuyumcuya biizi aşmıcak trabzon hasırı istiyoruz dedi 95 gr olsun dedi benim gözler böyle oldu :1shok: meğer o gelinmiş kaynana kayınpeder kapıda bekliyomuş kayınvaldem duymuş sen simdi bişey deme alsın ben ertesi gün gidip bozdurmayı bilirim demiş neler var neler
enısteye slm et bızden bızede bı kıyak gecse ne ıyı olurböcükcüm hasır tam takım 6000 tl yapıyo ben saten takabileceğim zarif bi set istiyorum yatırım amacıda gütmüyorum bu set 2700 e yakın tutuyo işçiliksiz 1700 gelir bize gelişi 1500 tlkaydirigubbakcemile2
:Saruboceq: tskler cnmAllah zora düşürmesin haklısın canım ama zor durumda kalındığında da en son satılacak şeyler bunlardır....14 ayar para etmez...24te 20-30 zararla satarsın pek zarar etmezsin ama bunlar yarı yarıya zarar edio....set satılmaz yaaa..bilezik çeyrek tam vs onlar gider.aman sende satmışın ii etmişin Allah daha çoğunu vericek sana ben inanıyorum:1hug:
ben kupe almıyım en ıyisı fıyatıda duserrr hemm
:1shok:
enısteye slm et bızden bızede bı kıyak gecse ne ıyı olur
cok uygunmuş alın gıtsınkaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: tskler cnm
kız senın kulağın mı yok neden küpe takmankaydirigubbakcemile3
bu dediğinizi biliyorum benim nişanlımda rizeli...çıkıcaktım ama demeden geçemedim...hasır örgü neyse...bunları köylü kadınları yapıyor..2bine alıosun 500e anca satıosun...işçilik çok.satsanda birşeye yaramaz.oda ne kötü kalpli kızmış..satsın salak 1/4 fiatına anca satar.takıcaksanız alın.yatırım için bunlar zarardır.
kızlar bugün kötü bir gündü duygusal açıdan benim için. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz. iyi akşamlar herkese.
İnşallah gülay'ın nikahı iyi geçer
Arisicimin de evle ilgili tüm işleri hallolur
benim de bi bindallım olur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?