Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:Saruboceq:
gule gule cnm
uzme cok ıyı seyler dusun ı olsun hersey tatlım
keske bındallım olsada versem
:teselli:

kızlar bilgisayar iki video var silmek istiyorum sildirmiyor pc. varmı bir öneriniz. kullanılan programı kapatın diyor ama kullanılan program yok sinir etti beni ya

canım içimden bir ses senn bildallın olacak diyor yerimseniben

burcum setın çok gusel we kıbar ıı gunlerde kullan

gulaycım bol sanslar

hayatım umarım hersey gonlunce olur uzme kendını bu kadar
teşeekkür ederim canım:1hug:

burcu takıların cici duruyor canım

pasminam Şeniz sağol tatlişimmm:1hug:a.s.

kızlar bilgisayar iki video var silmek istiyorum sildirmiyor pc. varmı bir öneriniz. kullanılan programı kapatın diyor ama kullanılan program yok sinir etti beni ya

ctrl - alt gr tuşuna bas basılıyken delete tuşunada bas açık bi program varsa görürsün saten görevi sonlandır dersin

slm kızlar dünden beri geçmiş okuyorum ama alıntı yapamadım bağlantım koptu halende okumaya devam ediyorum ;
Mandalinim önlüğün çok cici
Arsima halın hayırlı olsun
Birde burçişe benzer birimi ne dediniz ama hiç alakası yok burcişler ayrıca burciş ev işinde son durum ne bilmiyorum ama hayırlısı olsun güzelim

Selam kızlar hihoyyyt

O kadar alıntı yaptım bi güzel cevaplar yazdım ama gel gör ki hepsi ucup gitti :1no2:
Offf... bide bi kac gün giremedim masallah ne güzel sohbetler dönmüs hepsini kacırdım :çok üzgünüm:

Aklımda kalanlar:

Beta'cim cicilerin cok hos özellikle sabahlıkla terliklerine bayildim :asigim:
dimples hayırlı ugurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, cok sevindim canim
Burcu'cum evin cok cok cok güzel bayıldım ben cok ferah görünüyor, eminimki cicilerinle saray haline getireceksin evini, Allah huzurunuzu eksik etmesin hayırlı ugurlu olsun canim
mandilin'cim önlügün harika olmus bende isterimm delikafadulden

kesin unuttuklarım vardır kusura bakmayın kızlar, herkes cicilerini güzel günlerde huzurlu, saglıklı, ask dolu günlerde kullanır insallah :Saruboceq:

selam canım :1hug:
Nihaldi dimi adın ?
Ha bak simdi hatırladım alıntılarımda sende vardın, basın sagolsun canim Allah sabır versin, anneciginin mekanı cennet olsun nur icinde yatsin, Allah rahmet eylesin, bilirim bu acıyı bende babamı kaybettim genc yasta :çok üzgünüm:
Allah geride kalanlara sabır versin.. Amin.

Hevincim hoşgeldin canım nasılsın

Hosbuldum canım iyiyim de cok yorgunum, sen nasılsın ? üff askımı cok özledim ya 3 ay oldu onu görmeyeli senağlama bıktım bu gurbetten ya 4 bucuk senedir hep böyleyim bitmicekmi bu hasret senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…