ben trabzon istiyom :çok üzgünüm: aşkımın parası alınca alıcak bana ben de karşılığında kolbastı oynıcam hihoyyyt
bu tam arsımaya gore ama azcık tuzlu 1732 tlcık
ben hiç görmedim kuşum yaaCADIARZUkonu açılmışken bide bana yardım edin olur mu
bende bunun gibi bişey arıyorum , geçenlerde denedim kendim yaptım
aslında güzel oldu ama boncukları sabitlemek için kullandığım aksan canımı sıktı. resimdeki
gibi durmadı benimki
bunun gibi bişi gören varsa bana yazar mı?
bunun biraz daha seyrek olanı daha güzel olur tabi bu kadar kalabalık olmucak .
birde küpeler hariç tabi..
iyi şanslar canıma.s.bana yarın için şans dileyin kuşlar sewiorum hepinizi öperim:)
ahahhahah komik kız inşallah Allah gönlüne göre verirmandalın napcan onu ben beğenmedımde
ahh ahh bana pırlanta alan bı koca bulmak ıstıyom ama ılk gun demeyım kacar alıstıra alıstıra
sende küpesini alma canikom...yada küpenin arkasını turnak cilasıyl kapla bepantene batır öle tak kulağına alerji kalmıo.benimde imitasyona alerjim var ölebaskalarında bayılıyorumm ama takamıyorum yara oluyoo kkulagım hiç gelemıooo
ben trabzon istiyom :çok üzgünüm: aşkımın parası alınca alıcak bana ben de karşılığında kolbastı oynıcam hihoyyyt
canım küpesini alma sende :1hug:baskalarında bayılıyorumm ama takamıyorum yara oluyoo kkulagım hiç gelemıooo
gülay teşekkür ederim :roflol: :roflol: moralimi düzelttin
tam okuyamadım ama burcu'nun pırlantaları gördüm zaten görmemek imkansızdı kaydirigubbakcemile3 güzelmiş ama iyi para
ay canımmmm çok ısrar ettin peki alabilirsin bana[/COLOR]
:roflol::roflol::roflol:
ay canımmmm çok ısrar ettin peki alabilirsin bana
açıkçası göstermeye ürküyordum. genelde şatafatlı şeyler seviyor kızlar altın konusunda. siz bunu basit bulursunuz sanmıştım. :1rolleyes:
bıızm orda bı laf var dıycem ama alınma hakaydirigubbakcemile3
it bulduya haydara kaldı :roflol:
ne çekinion kuzum ya
şahsen ucuz olsa benimde setim o olurdu :)
:1closedeyes:
buda süper biilim bunu.yok bunu ben sağa alıcam..
ya kızlar sbt bölümde kaynak gösterin dio resimlere falan okudunuz di mi ben gösteriyorum artık..yazayım bari
KAYNAK:ARİŞ
kuzum ama siz ev aldınız :1hug: onca tadilat yaptınız olsun o kadar:1hug: ilerde alır eniştem sana. evlilik yıldönümleri yok doğum hediyeleri merak etme sen :roflol::roflol::roflol:
bana yarın için şans dileyin kuşlar sewiorum hepinizi öperim:)
hazır unutmuşken yarama basmasaydın
ben çıkıyorum kızlar
anca toparlanırım eve gideyim dinleneyim
favoriiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3pek cici...
kaçmam kuşum burdayımpeki al:1closedeyes: yalnız kacma ha senı bulmam ıcın ıletısım bılgılern gereklı bana :1closedeyes:
görüşürük canım bende açlıktan ölüyorum yemek yemeye gidicem öptümben çıkıyorum kızlar
anca toparlanırım eve gideyim dinleneyim
pardon :çok üzgünüm:
güle güleeeeeeŞeniz
arsı sunadabak öle gıt1050 tl
950tl
görüşürük canım bende açlıktan ölüyorum yemek yemeye gidicem öptüm
huuuuuuuu kızlar dediğimi duymadınızmı?resim vs ne varsa kaynak gösterin die bir uyarı var sayfanın başında okumadızmı?kaynak göstermeyenlerin mjı silincek diiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?