Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben hiç görmedim kuşum yaaCADIARZU
bana yarın için şans dileyin kuşlar sewiorum hepinizi öperim:)
iyi şanslar canıma.s.
mandalın napcan onu ben beğenmedımde

ahh ahh bana pırlanta alan bı koca bulmak ıstıyom ama ılk gun demeyım kacar alıstıra alıstıra
ahahhahah komik kız inşallah Allah gönlüne göre verir
baskalarında bayılıyorumm ama takamıyorum yara oluyoo kkulagım hiç gelemıooo
sende küpesini alma canikom...yada küpenin arkasını turnak cilasıyl kapla bepantene batır öle tak kulağına alerji kalmıo.benimde imitasyona alerjim var öle
yapıorumkaydirigubbakcemile3
DARKANGEL resimler pek şeker:1hug:

Son düzenleme:
baskalarında bayılıyorumm ama takamıyorum yara oluyoo kkulagım hiç gelemıooo
canım küpesini alma sende :1hug:

:roflol: kolbastı he:roflol: canım beğenmene sevindim. açıkçası göstermeye ürküyordum. genelde şatafatlı şeyler seviyor kızlar altın konusunda. siz bunu basit bulursunuz sanmıştım. :1rolleyes:

bu tam arsımaya gore ama azcık tuzlu 1732 tlcık

heh bende bunun kalplisini istiyorum. :1rolleyes: ilerde takım yaparım.kaydirigubbakcemile3

aslında nişanlımın tarafında hasır takılırmış geline adet öleymiş ama malum hasır iyi para o yüzden normal set alıcaz biz benim bu set hoşuma gidiyo favorinin

buda süper biilim bunu.yok bunu ben sağa alıcam..
ya kızlar sbt bölümde kaynak gösterin dio resimlere falan okudunuz di mi ben gösteriyorum artık..yazayım bari
KAYNAK:ARİŞ

peki al:1closedeyes: yalnız kacma ha senı bulmam ıcın ıletısım bılgılern gereklı bana :1closedeyes:

darkangel cnm bu setlerı alırken ozellıkle taşlı olanı alma derım hem cok pahalıya gelır hemde zarar dmektır aslında normalde hep taşsız alcaksın ama neyse
bu takımda bı hasır kadar eder

aslında nişanlımın tarafında hasır takılırmış geline adet öleymiş ama malum hasır iyi para o yüzden normal set alıcaz biz benim bu set hoşuma gidiyo favorinin

favoriiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3pek cici...
peki al:1closedeyes: yalnız kacma ha senı bulmam ıcın ıletısım bılgılern gereklı bana :1closedeyes:
kaçmam kuşum burdayım
ben çıkıyorum kızlar
anca toparlanırım eve gideyim dinleneyim
görüşürük canım bende açlıktan ölüyorum yemek yemeye gidicem öptüm
huuuuuuuu kızlar dediğimi duymadınızmı?resim vs ne varsa kaynak gösterin die bir uyarı var sayfanın başında okumadızmı?kaynak göstermeyenlerin mjı silincek diiiii

pardon :çok üzgünüm:

güle güleeeeeeŞeniz

Şeniz

arsı sunadabak öle gıt1050 tl

950tl

bilekliği isterim bu senin olsun demiştim ama sen eklemişsin birinciyi sevmedim iki daha iyi ama yinede bunlar senin olsun bilekilik benim :)

afiyet ola
uy kaynakmı şakkıdı

Son düzenleme:
KIZLAR SÜPER ŞEYLER EKLEMıŞSıNıZZ :1shok:
BURCU BAYILDIM ÇOK ZARıF KıBARR
KIZLAR BEN HASIR BıLEZıĞı HıÇ SEVMıOM TAKAMAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…