Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu canım setin çok kibar bişi bu setlerde işçilik parası çok alıyolar benim nişanlım kuyumcuda çalıştığı için için iyi biliyorum bu konuda şanslıyım işçilik ödemeden alıyoruz hep altınlarıkaydirigubbakcemile2 hele pırlantada %100 kar koyuyolar

bunlarıda eklemek istedm kızlar fransadaki limon festivalinde yapmışlar

canım çok güzeller..çünkü benimde var bunlardankaydirigubbakcemile3çok zarif çünkü ben sarı altın sevmem bunu çok severek kullanıyorum.arişten almıştım bende..harikalar tavsiye ederim..

kaydirigubbakcemile5 aaaa çok sevindim kuzummmm kaydirigubbakcemile5 demek sende de var :1hug: dur bkalım alırsak güle güle kullanalım:1hug: gerçi ben kararımı verdim de:1rolleyes: aşkımda oh be diyor. bu işi hallettik. kaydirigubbakcemile3 ama netten beğendim inş. yakından da böyle cicidir. :1rolleyes:

bende hiç görmedim fıstıkım :sm_confused:

limonlar çok cici kaydirigubbakcemile5
nişanlın bizede bi el atsa laelaelaelaelae

bunlkar ayrı satılıomu ben kupe takamıyorummm cunku

evet tatlım ayrı ayrı satılıyor. zaten siteyi açınca mesela küpeye bakıyorsun ya onu tamamlayan ürünler aşağıda çıkıyor. istersen alırsın istersen almazsın. a.s
ilerdede bir tamturla bir bileklik yaparım pırlantadan bunların yanına başkada bir şey istemem kaydirigubbakcemile3

ewet canım ben kendim aldım ama geçen sene..işe girince alıcam diodum...yakından da beğeniceksin şimdiden hayırlı olsun:)
bunlkar ayrı satılıomu ben kupe takamıyorummm cunku

tabi kuşum set olarakta ayrı ayrıda var.hengisini istersen alırsın.ama küpeleri harika parlıo..

mandalın napcan onu ben beğenmedımde

ahh ahh bana pırlanta alan bı koca bulmak ıstıyom ama ılk gun demeyım kacar alıstıra alıstıra

arsi, burcu Şeniz
bende bi kuyumcuda gördüm sadece kolye 900 dedi yuuh dedim alamadım sonrada satılmış zaten.
ben aramaya dewam ediyim ..

burcu setin cok güzel

şimdiden güle güle kullan a.s.

benim de inci setler cok hoşuma gidiyor:asigim:

canım beğenmene sevindim :1rolleyes:
benimde kayınvalidemden kalma hakiki inci setim var a.s çok seviyorum onu. çok zarif. nişanda da takmıştım zaten ondan hatıra olduğu için :1rolleyes:

baskalarında bayılıyorumm ama takamıyorum yara oluyoo kkulagım hiç gelemıooo

gülay teşekkür ederim :roflol: :roflol: moralimi düzelttin
tam okuyamadım ama burcu'nun pırlantaları gördüm zaten görmemek imkansızdı kaydirigubbakcemile3 güzelmiş ama iyi para

ben trabzon istiyom ( aşkımın parası olunca alıcak bana ben de karşılığında kolbastı oynıcam hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…