zengın ınsanın halı baska olıyy:dilcikar: bıde demes mı 79 cok ceyrek ıcın :dilcikar:
canım çok güzeller..çünkü benimde var bunlardankaydirigubbakcemile3çok zarif çünkü ben sarı altın sevmem bunu çok severek kullanıyorum.arişten almıştım bende..harikalar tavsiye ederim..
konu açılmışken bide bana yardım edin olur mu
bende bunun gibi bişey arıyorum , geçenlerde denedim kendim yaptım
aslında güzel oldu ama boncukları sabitlemek için kullandığım aksan canımı sıktı. resimdeki
gibi durmadı benimki
bunun gibi bişi gören varsa bana yazar mı?
bunun biraz daha seyrek olanı daha güzel olur tabi..
burcu canım setin çok kibar bişi bu setlerde işçilik parası çok alıyolar benim nişanlım kuyumcuda çalıştığı için için iyi biliyorum bu konuda şanslıyım işçilik ödemeden alıyoruz hep altınlarıkaydirigubbakcemile2 hele pırlantada %100 kar koyuyolar
bunlkar ayrı satılıomu ben kupe takamıyorummm cunku
bana yarın için şans dileyin kuşlar sewiorum hepinizi öperim:)
ewet canım ben kendim aldım ama geçen sene..işe girince alıcam diodum...yakından da beğeniceksin şimdiden hayırlı olsun:)kaydirigubbakcemile5 aaaa çok sevindim kuzummmm kaydirigubbakcemile5 demek sende de var :1hug: dur bkalım alırsak güle güle kullanalım:1hug: gerçi ben kararımı verdim de:1rolleyes: aşkımda oh be diyor. bu işi hallettik. kaydirigubbakcemile3 ama netten beğendim inş. yakından da böyle cicidir. :1rolleyes:
bunlkar ayrı satılıomu ben kupe takamıyorummm cunku
bana yarın için şans dileyin kuşlar sewiorum hepinizi öperim:)
başkada bir şey istemem kaydirigubbakcemile3
burcu setin cok güzel
şimdiden güle güle kullan a.s.
benim de inci setler cok hoşuma gidiyor:asigim:
ewet canım ben kendim aldım ama geçen sene..işe girince alıcam diodum...yakından da beğeniceksin şimdiden hayırlı olsun:)
tabi kuşum set olarakta ayrı ayrıda var.hengisini istersen alırsın.ama küpeleri harika parlıo..
ayyyyyyyyyyyyyyy bayılazammm benimkinin sorduu soruya bakın ben yarın nikahta gravat takıcakmıyımm ? oyyy delirtecek bu adam beniiiiiiiiiiiii nişanda bağrı açık kabadayılar gibi dolandı polatta takmıomuş ya ayyyyyyyyy çığlık atcam şimdi
arsi, burcu Şeniz
bende bi kuyumcuda gördüm sadece kolye 900 dedi yuuh dedim alamadım sonrada satılmış zaten.
ben aramaya dewam ediyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?